2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Burda çok güzel şekilde kar yağıyor. :) hamileliğimin başlarında hep ohoo daha kar yağmasını beklicem ,zaman hiç geçmez ki diyordum.. Oysa ne kadar çabuk geçmiş.. son 3 hafta kaldı..

Buarada bir tencere sarma sardım, tozları aldım ve daha tatlı yapacağım.. yarın misafirlerimiz var. Neredeyse kayınvalidemin tüm sülalesi gelcek... gerçekten kv ile yaşamak çok zor. Bir türlü eşimi ikna edemiyorum ayrı eve çıkma konusunda.

hayırlı akşamlar benimde ikinci lohusa takımı kirmizi üçlü takım pijamasi ve sabahlık kırmızı ici krem ..ilkgunu pembe krem giycem ikinci günü kırmızıyı giyerim diye düşündüm..
bunun üstüne tesettür yapacağım ama nerenk olacak ayarlamadim ..
üçüncü takımımda hazır pembe, turkuaz mavi kremli oda üçlü takim içi tekrenk krem eve gelince banyoyu yapıp giyerim diye üçüncü takımımda hazır ..

Girdim orada erkeğe benziyor dediler bir sonraki 2 günde 2 doktora gittim kız dediler biri özelde 4 boyutlu biri devlette 2 boyutlu ikisinde de kız dediler
bana üç ayrı doktor kız dedi ,
sağlıkla kucağına nasip olsun canım benim ..
benimde iki kızım var buda kız hayirlisi ile sağlığıyla inşallah kucagimiza almak nasip olur bebislerimizi

Kırmızı olan takıma gri rengi eşarp çok yakışır bence
Güle güle giy canım kucağında bebeğinle :)

hayırlı akşamlar canım benim bende k.v. demle otuyorum çalıştığım için hiç sorunum yok eve geliyorum dinleniyorum yemek hazir tek sikayetim kızlarımı şikayet ediyor ozaman hamileliktenmi bilmiyorum strese giriyorum şuan memleketine gitti iki hafta sonra dönecek onada hava değişimi oldu banada değişiklik oldu ..

buarada kızlarım babannelerinin dediklerini yapıyor evdeymiş gibi k.v. dem söyleye söyleye yaptırıyordu o yokken kızlar soylemeden yaptı ..
eşimle dışarı çıktık toz alınmış ev süpürüp silindi koltuklarin ortuleri sirkelenip serilmiş bulaşık makinası bosaltildi eve geldim yemek hazırlıyordum yardim edildi yemekten sonra topladilar banyolarını yaptilar tatlılar meyveler ikram ettiler ayy çok mutlu ettiler beni maşallah sübhanallah kizlarima iyiki babaanneleri yetiştirmiş acmi diye dusunmedim calisiyordum hep
ikisinide 7 aylık biraktim ise gittim benden daha iyi baktiğını biliyordum .. rabbim sağlık versin inşallah elifimi de birakacagim budaha minnak olacak ama ben çalışmaya devam etmek istiyorum hayirlisi allahtan ..
inşallah hepimizde hayirlisi kucagimiza alırız bebislerimizi inşallah

Kırmızı olan takıma gri rengi eşarp çok yakışır bence
Güle güle giy canım kucağında bebeğinle :)
inşallah canım benim inşallah,
allah razı olsun inşallah hepimizde kucagimiza bebislerimizi alırız sağlıkla inşallah..
gri eşarp koyu mu alsam acik mi sence grinin tonları çok var

Maşallah canım kızların kaç yaşında

eee canım sen kızları büyütmüşsün Allah nazardan saklasın. Elif el bebek gül bebek büyüyecek aranizda desene inşallah
inşallah canım benim inşallah öyle olur , kucagimiza alalım hayirlisi ile sağlığıyla inşallah..
inşallah hepimizinde bebisleri el bebek gül bebek olacak.. rabbim yeterki kucagimiza almayı nasip etsin inşallah...

Ben de ozele gidiyorum canım nst ücretli mi oluyormuş bilmiyordum her şeyi paraya dökmüşler yuh yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…