2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Allah razı olsun canım Allah cümlemizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim adetten 5 gün önce 713 dü. Adetten bir gün sonra da 5200 oldu. 4+3 de de net bi şekilde keselerimizi gördük

Ay canım beni sevseler seve seve yaparımda ama ne seviyolar ne arar sorarlar mecbur işlerini de istemeye istemeye yapıyorum napalım bizimde imtihanımız bu olsun :)

Ay canım beni sevseler seve seve yaparımda ama ne seviyolar ne arar sorarlar mecbur işlerini de istemeye istemeye yapıyorum napalım bizimde imtihanımız bu olsun :)
hiç te yapmıyorum. benim evime gelsinler altın tepside sunarım herşeyi. ama başkasının evinde yapamam ben zorla bir iki çay verir kocamı ayartır kaçarım hemen. I'm Kötü gelin

Kızlar cumartesi günü özel hastaneler açık mı acaba bi ara öğleye kadar açıktı ama bilmiyorum kaç yıl oldu gitmediğim

Canım hiç korkma ilk bebeğimde bende de aynı haftalarda kanama olmuştu. Dr ağrı varmı dedi yok diyince korkma dedi normalmiş.
bende agri da var ama yeni degil 1 haftadir var neredeyse gerci dun aksam cok yogundu ama bugün o kadar degil hafif agri olunca düşük tehlikesi mi oluyo acaba

Allah razı olsun canım Allah cümlemizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim adetten 5 gün önce 713 dü. Adetten bir gün sonra da 5200 oldu. 4+3 de de net bi şekilde keselerimizi gördük
ay maşallah Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. Bende çok ikiz istedim ama regl e bir gün kala 35 ti umutlaım tükendi. Allahın işi tabi belli olmaz daha gitmedim dr a, Şimdiki hedefimiz keseyi görmek

bende agri da var ama yeni degil 1 haftadir var neredeyse gerci dun aksam cok yogundu ama bugün o kadar degil hafif agri olunca düşük tehlikesi mi oluyo acaba
hangi renk kanama, aklına kötü şeyler getirme dr una ulaşabiliyorsan ulaş ulaşamıyorsan için rahat etsin die acil e git canım.

Amin canim cok sagol Allah razi olsun bende agri da var ama oyle kramp seklinde degil agri 1 haftadr var ama

hiç te yapmıyorum. benim evime gelsinler altın tepside sunarım herşeyi. ama başkasının evinde yapamam ben zorla bir iki çay verir kocamı ayartır kaçarım hemen. I'm Kötü gelin
Canım benimkiler bana gelmez çok şükür siz zahmet etmeyin ben gelirim diyorum

kanama seklinde degilde lekelenme seklinde geldi acik kahverengi
Canim acile git. Aslinda kahverengi kanama kotuye yorulmuyor ama agrin varsa bir git kasik agrisimi?
Benimde kanamam var hemde kirmizi ben acile gittim yarin yine gitcem insallah bu sefer keseyi gorurum

hangi renk kanama, aklına kötü şeyler getirme dr una ulaşabiliyorsan ulaş ulaşamıyorsan için rahat etsin die acil e git canım.
Henuz bi doktorum yok malesef hamile oldugumu idrar testinde ogrenince saglik ocagina kan testi yaptirmaya gittim oda tahmini 4 haftalik hamilesin dedi hastaneye iki hafta sonra git kontrol ol dedi 1 hafta oldu daha hastaneye hic gtmedim daha haftaya gtmeyi dusunuyordum

Canım benimkiler bana gelmez çok şükür siz zahmet etmeyin ben gelirim diyorum
al bir kötü gelin daha

kanama seklinde degilde lekelenme seklinde geldi acik kahverengi

Önemli bir şey olacağını düşünmüyorum koyu renk genelde içeride kalan kanın kuruması ile oluyor ama için rahat etsin git bir acile sonra keşke gitseydim olmasın.

ay kız ne güzel işte keyfini çıkartsana, boşver ne işin var temizlikle yemekle berabermi oturuyorsunuz?
Yok canım ayrı oturuyoruz. Evlerimiz yakın ama. Ya uf ben hazıra konmuş gibi hissediyorum kendimi oraya gittiğimde. Görümcem biraz burnu havada biri. Kimsenin yaptığı işi beğenmez. Muhtemelen benim işimi de beğenmiyor. O yüzden bana bi şey yaptırmıyo. Bu düşünce beni çok üzüyo. Omlarım gözünde üniversite okumuş kız beceriksizin tekidir. Ben ailemin ilk çocuğuyum. Üniversiteye gidene kadar evin bütün işini ben yapardım. Şimdi el evinde iş bilmeze çıkarıyolar adımızı

sağlık danışma hatları gibi bişiler var sağlık bakanlığının orayı ara dr lar yardımcı olur. kızım kafasını vurmuştu çok sert şekilde yardımcı olmuşlardı hemen

ya boşver güzelim dert ettiğin şeye bak. kendi evinin prensesi ol. kendi evini temizle kendi evinde yap yemeğini kendine iş arama alıştırma boşver

Ins
Canim acile git. Aslinda kahverengi kanama kotuye yorulmuyor ama agrin varsa bir git kasik agrisimi?
Benimde kanamam var hemde kirmizi ben acile gittim yarin yine gitcem insallah bu sefer keseyi gorurum
Insallah canim Rabbim cocuklarimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah acilde nabtilar simdi gidemem ki esim ewde degil ve gece calisiyo yeni gtti ise yarin gideyim en iyisi internette ilk aylarda bole kanama lekelenme olunca doktor alttan bakiyo yaziyo nerden kaynaklandigini ogrenmek icin kanamanin ama alttan muayinede de gebelige zarar gelir diye korkuyorum size yaptilar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…