2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
neden ağlıyorsun ki canım. duygusallıktan mı?
Normalde de alıngan biriyim. Şimdi kim ne derse ne yapsa zoruma gidiyor. Sanki etrafta beni anlayan kimse Yok gibi. Ailemi de çok özledim. Uzaklıklarını iliklerime kadar hissediyorum

Normalde de alıngan biriyim. Şimdi kim ne derse ne yapsa zorundan gidiyor. Sanki etrafta beni anlayan kimse Yok gibi. Ailemi de çok özledim. Uzaklıklarını iliklerime kadar hissediyorum
al benden de o kadar. yaz tatilinde de gidemeyecegim. simdiden karnıma.agrilar girdi.

Normalde de alıngan biriyim. Şimdi kim ne derse ne yapsa zorundan gidiyor. Sanki etrafta beni anlayan kimse Yok gibi. Ailemi de çok özledim. Uzaklıklarını iliklerime kadar hissediyorum
Seninki tamamen depresif bir konu ailen çok mu uzakta nerdesin?

sicaktan canim en cok da bugun biraz serin daha az bulantim
Hormonlar sıcaklar hep üstüste geldi canım ama bende ilkinde de bunda da bulantı yok annemdede yokmuş genetik mi acaba canım sen ilkinde neden sezaryen oldun ?

Seninki tamamen depresif bir konu ailen çok mu uzakta nerdesin?
Ailem İstanbul'da ben diyarbakırdayım. Eşimin ailesiyle gelin kavramı konusunda aramızda uçurumlar var. Bizde gelinler ev halkından daha kıymetlidirler el üstünde tutulur. Burda yabancı hep. Ya da bana öyleler anlamıyorum. Kendimi buraya ait hissedemiyorum bir türlü

yaaa istanbul u bırakıp ben gidemezdim o kadar uzaklara, Önemli olan mutlu olmak canım mutluysan sorun yok. dediğin gibi kaynanalar gelinlik bekliyorlar bizde de durum aynı olabildiğince uzak dur

ayrıca iyiki yurt dışınDA DEĞİLSİN İSTEDİĞİN ZAMAN BİR UÇAKLA 1,5 SAATTE GİDERSİN AİLENE,
tabi uzaklıklar hep depresyona sokuyor insanları senin ağlamaların çoğunlukla bundan orada kendini yanlız hissediyorsun.

Tam tersi işte. Gelinlik beklemiyorlar. Misafir gibi davranıyolar. Ben orda hiç rahat değilim. Oturup kalkarken hep tedirginim. Orda hiç bi şey yapmama izin vermiyorlar ve ben kendimi yabancı gibi hissediyorum. Bizde gelin serbest bırakılır evde ister yemek temizlik yapar ister yapmaz. Ama bunlar ben bi iş yaparken elimden alıp karışma sen diyorlar ve ben buna katlanamıyorum. Eşimi çok sevdiğim için ailemi bırakıp geldim Allah pişmanlık vermesin ama çok zormuş.

Kız yaren ikiz mi çok sevindim canım darısı başıma artık benim değerim daha yüksekti canım daha doktora gitmedim
Evet canım çok şükür inşallah ikizlerim olcak. Canım kaç haftalık oldun ki. Ya sık doktora gitmek de iyi değil ama ilk aşamada herşeyin normal ilerlediğini öğrenmek için gitmek de fayda var.

Kizlar tahm8ni 5 hadtalik hamileyim haftaya carsamba dokyora git cem daha gtmedim ama bugun kahverengi lekelenmem oldu sizce neden olabilir cok korkuyorum bebisime bisey olur diye dualarinizi eksik etmeyin

Evet canım çok şükür inşallah ikizlerim olcak. Canım kaç haftalık oldun ki. Ya sık doktora gitmek de iyi değil ama ilk aşamada herşeyin normal ilerlediğini öğrenmek için gitmek de fayda var.
5+5 canım ya birden gidip kalp atışınıda duyuyum sonra cinsiyet diğerinde de doğuma giderim inş

ikiz mi hep hayalim..masaallay subhanallah..
kac haftalik senin bebislerin ve o deger ne zaman cikti..
deger yuksek cikinca coklu gebelik belirtisimiymis..
Allahim ne heyecanli..
bu bnm 3.gebeligim..ama halayine cok heyecaliyim..dun aksam ogrendim..heyecandan sabaha ladar uyuyamadim..

Kizlar tahm8ni 5 hadtalik hamileyim haftaya carsamba dokyora git cem daha gtmedim ama bugun kahverengi lekelenmem oldu sizce neden olabilir cok korkuyorum bebisime bisey olur diye dualarinizi eksik etmeyin
korkma canim arada oyle lekeler olabilir..
yerlesme kanamasi derler..
agri ve devamli gelen kan seklinde akinti Allah korusun riskli..Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin

ay kız ne güzel işte keyfini çıkartsana, boşver ne işin var temizlikle yemekle berabermi oturuyorsunuz?

Canım hiç korkma ilk bebeğimde bende de aynı haftalarda kanama olmuştu. Dr ağrı varmı dedi yok diyince korkma dedi normalmiş.

Aynen ya biz bıktık temizlik yapmaktan keşke bende misafir olsam orda ohh
ay aynen bizim kv durmadan gözünün içine bakar kalkta bişi yap die, bide misafir gelince emir verir çay koyun, onu yapın bunu yapın, ellerini karnının üstüne koyar oturur acıktım sofrayı kurun, yemek yapın demez ne yemek yapacaksınız der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…