2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhaba kızlar. Allah nasip ederse ben de 2018 Ocak annesiyim :) hamile olduğumu geçtiğimiz cuma öğrendim.Evlendiğimizden beri çok zor süreçlerden geçtik vajinismus rahatsızlığım vardı bir kimyasal düşük yaptım.bu haberi almak o yüzden benim için çok önemliydi.bir kere doktora gittim keseyi görmek için erken olduğunu söyledi. inşallah buradaki herkes sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebişlerine kavuşurlar

Hayırlı olsun canım hoş geldin aramıza şuan ne kadarlık maşallah

Herkese merhaba bende ocak yada aralik annesi olacagim allahin izniyle sat a gore 30 aralik doktorun olcumune gore 2 ocak görünüyor simdilik 7+6 gunluk olduk inşallah hepimiz evlatlarımızı saglikli sıhhatli kucağımıza alırız Rabbimin izniyle.
Rabbim hepinize belirtisiz hamilelikler nasip etsin midesi bulunmayanlar lutfen endişe etmeyin sizler cok şanslı hamilelersiniz inanın cok kotu bisey bulantı o yüzden hic cagirmayin bol bol şükredin

Canım hoş geldin Amin inşallah sanada Allah kolaylık versin canım
Sağol canım :) şu an 5+1 tam olarak :)
maşallah canım

Bu bitmez tükenmez yorgunluğa çare bulanınız var mı kızlar ? İşyerinde resmen kolum kalkmıyor . Bıraksalar 3 gün uyuyacak moddayım

Kız yaren ikiz mi çok sevindim canım darısı başıma artık benim değerim daha yüksekti canım daha doktora gitmedim

bide çalışan anneleri düşünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…