2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Bende de çok çarpıntı var ilk gebeliğimde de olmuştu ama şimd çok erken başladı sanki. Kansızlıktan mı oluyormuş. İlk gebeliğimde kansızlığa bakmışlarmıydı hiç hatırlamıyorum. Birde grip oldum burnum full tıkalı bir doktora gitmek şart oldu.
Bilmiyorum benim de burnum tikaniyor sürekli. Tuzlu su dene canim. Çarpıntı ve nefes alamamak daha bu asamadayken beni korkuttu

Canım test sonuçlarımı gördün MÜ 7 si :75 9 U:158 12 si :572 16 sı:1196 ve 40 saat sonra 18 inde:1649
Bence boşuna kendini üzüyorsun. Doktorlar hep olumsuz konusur çünkü sorumluluk almak istemiyorlar. Sonrada ama siz böyle demiştiniz lafını duymamak için. Hiç takılma

kizlar yaa oluyorum yorgunluktan Allah bize ayni anda iki buyuk mutluluk yasatti. ev almaya jarar verdik ve 3 gun sonra hamile oldugumu ogrendim hemde iki yila yakin bekleyisten sonra doktirlarin artik asilama yada tup bebege gecelim dedikleri surede dogal yoldan :) ama simdi evi toplamaya basladim iki gunden beri okadar cok yoruldum ki. agir falan kaldirmiyorum sadece tabak bardak paketliyorum ama malum uyku istegi ve surekli yatma istegi ile başedemiyorum.
Allah kolaylık versin Rabbim evinizde bebeğinizle güzel günler geçirmeyi nasip etsin inşallah

aman dikkat et. Hele ki o zamandan sonra ne zorluklarla hamile kalmissin. Esin isten geldikce aksamdan aksama haftasonlari yapsin.
allah razi olsun canim cok sagol allahtan cok yardimci oluyor.rabbim bebeklerimize saglikla kavusmayi nasip etsin hepimize insallah

Çoğunluk 2 çocuklu sanırım :) benim 3 ama :)
Benim 4. Bebisim geliyor :KK3:
Merhaba benim bebegim de 16aylık sütten kestim ben hemen :KK43: diger bebegime de temmuzda hamile kalmıstım buna da :anneadayı::halay: doğum günleri aynı olcak bi aksilik olmazsa :KK70: ve tam 2yaş olacak. Allah yardımcımız olsun hamişler:KK200:
Canım 2016 nisan annelerinden hatırladım sanki seni hayırlı olsun bebişin

Kizlar 7. Haftanin ilk gununden bildiriyorum. Bulantilar basladi...
Hoşgeldin canım :cry: inş çok uzun sürmez normal yaşantımıza döneriz biran once
Mutlaka al bebek için çok önemli. Bence rastlantı olmuştur
Gece almaya karar verdim canım yatmadan önce içiyorum artık.

Kızlar nasılsınız ? Nasıl gidiyor. Bu aralar sanki iştahım pek kalmadı sürekli acikiyorum ama yiyesim pek gelmiyor sonrada üzülüyorum sağlıksız besleniyorum diye ne yapsam bilemiyorum. Sizin nasıl beslenmeleriniz

Kızlar nasılsınız ? Nasıl gidiyor. Bu aralar sanki iştahım pek kalmadı sürekli acikiyorum ama yiyesim pek gelmiyor sonrada üzülüyorum sağlıksız besleniyorum diye ne yapsam bilemiyorum. Sizin nasıl beslenmeleriniz
bnmde pek istahim yok canim hamile oldugumu ogrendigimden beri 1 kilo verdim 52 kiloyum su an sut icmeye findik ceviz cig badem yemeye lifli beslenmeye protein almaya ve hergun 1 tane muz uemeye dikkat ediyorum

bnmde pek istahim yok canim hamile oldugumu ogrendigimden beri 1 kilo verdim 52 kiloyum su an sut icmeye findik ceviz cig badem yemeye lifli beslenmeye protein almaya ve hergun 1 tane muz uemeye dikkat ediyorum
Aynen öyle bende çok dikkat ediyorum onlara ama yemek yemiyorum ışte sorun bu . Sende yemek konusunda nasilsin

2 gundur hic birsey yiyemiyorum.. Midem agzimda. Sanirim 1 ay boyle gider.. Yiyebilenler icin yumurta sut muz ceviz yesillik ihmal etmeyin kizlar..

Aynen öyle bende çok dikkat ediyorum onlara ama yemek yemiyorum ışte sorun bu . Sende yemek konusunda nasilsin
oyle salcali domatesli falan yemekler yemek istemiyo canim ama yinede yiyorum canim ölmeyecek kadar :)
bende avutuyorum kendimi yemek cok istahlı yiyemesemde az az yemeye vcalisiyorum herseyden

Merhaba arkadaşlar ben 2016 kasım annelerindeydim 35. Haftada yavrumun kalbi durduğu için acil sezaryene alındım melek oldu yavrum 5 aydır korunmuyorduk hamile olduğumu öğrendim heycan korku aynı anda yaşıyorum kese henüz göremedik 25 ağustosta tekrar gidicem rabbim hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah

X