Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir hafta geçti ama yaptırmadım. Biraz daha geçsin. Bekliyorkm
merhabalar cnm bende 2015 aralik anneleri grubundaydim..merhabalar benimde kizim 20 aylik ve 6 haftalik hamileyim bende hala emziriyorum daha dogrusu beni emzik niyetine kullaniyor bende kiyamiyorum doktoruma sordum hicbir sakincasi yokmus:) bu arada yanlus hatirlamiyorsam isminiz yabanci gelmedi ben 2015 aralik anneleri grubundaydim sizdemi ordaydiniz
Canim zaten nerdeyse iki yasina geliyo. Artik kesebilirsin bir ay icinde. Bundan sonra faydasi da yok anne sutunun.İkinci bebeğim. Plansız oldu. İlk bebeğim kız daha çok küçük 20 aylık sütten kesmeye vicdanım el vermiyor. Bana fikir verebilir misiniz?
Senin bebegin daha cok kucuk anne sutune ihtiyaci var. ama onun zaten iki yasina gelmis. Iki yasindan sonra emzirmenin bebege faydasi yok. Digeri dogmadan biraktirma isini halletse iyi bile olur bence. Ben de kizimi 23 ayliga kadar emzirdim. Sonra iki gunde birakti cok da rahat oldu. Cunku iki yasinda artik psikolojik olarak birakmaya hazirlar.Merhaba sütten kesmene gerek yok.İlk oğlum 7 aylık ve emziriyorum.Bu süreçte sadece beslenmemiz iyi olmalı ve vitamin takviyesi gerekli mutlaka.kizin ne zaman isterse sürekli emzir doğum sonrası da ikiz bebeğin varmış gibi emzirirsin.Emzirmenin karnındaki bebeğe asla zararı yok bu kanıtlanmış bir sey,şayet zaten düşük tehliken yoksa tabi.Bu konuda kimseyi dinlemeden emzir.Doktorunda olsa.Tandem emzirmeyi arastir .4.aydan sonra sutumhz olgun sütten kolostrum a dönüşecek yine ama bebeğin severse emmeye devam eder kolostrum daha doyurucu olduğu için sütun azalsa da yetecek.dogum yaptıktan sonra plesanta vücuttan çıkınca 3-4 gün daha kolostrum gelecek yani her iki bebeğine de rahatlıkla sütun yetebilir.Benim tandem yapan çok arkadaşım var.Bebegin 24 aylıkken kabus görmelere baslayacak memeye ihtiyaç duyacak kesersen çok pişman olursun.Ayrica kardeşi için memeyi biraktirirsan arada kıskançlık çok olur.emzirmeyi bırakma sen de olur mu bu doğal bir süreç ve emzirmenin her iki bebeğe de zararı yok aksine sürekli o emzirdigimiz için doğumda süt gelmeme olasılığımız kalmaycak
Evet ayni hayirli olsun hosgeldin aramiza benimde bi oglum var 3.5 yasindaSizinle sanırım son adet tarihlerimiz aynı
Yemin ediyorum screenshot alip ese dosta gonderecegim bu yazini :))) hamile kaldigimdan beri zehirlenme muhabbetlerine maruz kaliyorum anlatamiyorum bi turlu. Benim oglum 14 aylik ben de emzirecegim.
Senin bebegin daha cok kucuk anne sutune ihtiyaci var. ama onun zaten iki yasina gelmis. Iki yasindan sonra emzirmenin bebege faydasi yok. Digeri dogmadan biraktirma isini halletse iyi bile olur bence. Ben de kizimi 23 ayliga kadar emzirdim. Sonra iki gunde birakti cok da rahat oldu. Cunku iki yasinda artik psikolojik olarak birakmaya hazirlar.
Kizlar 7. Haftanin ilk gununden bildiriyorum. Bulantilar basladi...
Sağol canım yattığım sürece iyiyim ama ara ara kasık ağrılarım oluyor biraz kendimi yorayım ya da ayakta kalayım kasıklarım ağrıyor. Bulantı yok ilk gebeliğimde de 7. Haftada başlamıştı ve 19. Haftaya kadar sürmüştü kabus gibiydi... inşallah bu sefer bulantı olmaz. Sen nasılsın canmfadiming nasılsın canım bulantın başladı mı
Canım nane ve maydanoz hamileliğin ilk ayların da yasak diye biliyorum söktürücü özelliğinden dolayıİnşallah çok kısa sürer bulantılarin ben de henüz başlamadı sanırım zencefil,nane limon bulantiya iyi geliyor.mide yanması için leblebi
Canım nane ve maydanoz hamileliğin ilk ayların da yasak diye biliyorum söktürücü özelliğinden dolayı
Kuzu kuzu pazartesi yi bekliyorum belimde ve kasıklarımda hala sızlamalar var adet Günümdü 17 si ondan sanırım ama şiddetli değil bu gün biraz daha hafifledi.göğüs ucu koyulaşması hala duruyor var.baş ağrım biraz var okadar .iyi mi kötü MÜ bilemedim .ama 3-4 gün önce ara ara bulantım oluyordu o yok artık meselaSağol canım yattığım sürece iyiyim ama ara ara kasık ağrılarım oluyor biraz kendimi yorayım ya da ayakta kalayım kasıklarım ağrıyor. Bulantı yok ilk gebeliğimde de 7. Haftada başlamıştı ve 19. Haftaya kadar sürmüştü kabus gibiydi... inşallah bu sefer bulantı olmaz. Sen nasılsın canm
Bende de çok çarpıntı var ilk gebeliğimde de olmuştu ama şimd çok erken başladı sanki. Kansızlıktan mı oluyormuş. İlk gebeliğimde kansızlığa bakmışlarmıydı hiç hatırlamıyorum. Birde grip oldum burnum full tıkalı bir doktora gitmek şart oldu.Kizlar bende çarpıntı nefes darligi vardi.doktora gittim ferritinim 3 çıktı. Hgb 10. Oroferon depo diye bir ilaca başladım. Bu sikayetlerim kansizliktanmis yani. Var mi benim durumumda olanlar? Yükselir ins hemen ya
benim kızlar 30 ay emdi. hiç istemediler bırakmayı :)Senin bebegin daha cok kucuk anne sutune ihtiyaci var. ama onun zaten iki yasina gelmis. Iki yasindan sonra emzirmenin bebege faydasi yok. Digeri dogmadan biraktirma isini halletse iyi bile olur bence. Ben de kizimi 23 ayliga kadar emzirdim. Sonra iki gunde birakti cok da rahat oldu. Cunku iki yasinda artik psikolojik olarak birakmaya hazirlar.
aman dikkat et. Hele ki o zamandan sonra ne zorluklarla hamile kalmissin. Esin isten geldikce aksamdan aksama haftasonlari yapsin.kizlar yaa oluyorum yorgunluktan Allah bize ayni anda iki buyuk mutluluk yasatti. ev almaya jarar verdik ve 3 gun sonra hamile oldugumu ogrendim hemde iki yila yakin bekleyisten sonra doktirlarin artik asilama yada tup bebege gecelim dedikleri surede dogal yoldan :) ama simdi evi toplamaya basladim iki gunden beri okadar cok yoruldum ki. agir falan kaldirmiyorum sadece tabak bardak paketliyorum ama malum uyku istegi ve surekli yatma istegi ile başedemiyorum.