2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
İkinci bebeğim. Plansız oldu. İlk bebeğim kız daha çok küçük 20 aylık sütten kesmeye vicdanım el vermiyor. Bana fikir verebilir misiniz?

İkinci bebeğim. Plansız oldu. İlk bebeğim kız daha çok küçük 20 aylık sütten kesmeye vicdanım el vermiyor. Bana fikir verebilir misiniz?
Hayırlı olsun canım gebeligin. Benimde 16aylik kızım var benim gebeligimde plansız oldu. Bizde memeyi bıraktık doktor biraktirmami söyledi. İlk önce gündüz kes gece kalkiyosa emzir ama gündüz hiç verme daha sonra gece uyanmadi azalıyor zaten birkaç gün sonra geceyi de kesersin. Böyle olunca hem annenin goguslerinde süt birikip acimiyor hemde bebisin psikolojisi çok etkilenmiyor. Bende çok üzüldüm biraktirirken ama zaten Birgün birakacaklardi ..

günaydın hanımlar.
ben de kızım 9 aylıkken hamile kaldım.
dr um emzirmeye devam etmemi istedi. gebeliğim boyunca emzirdim. doğum yapınca iki bebeğimi de emzirmeye devam ettim.
iki kızım da 30 ay emdi.

hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Merhaba sütten kesmene gerek yok.İlk oğlum 7 aylık ve emziriyorum.Bu süreçte sadece beslenmemiz iyi olmalı ve vitamin takviyesi gerekli mutlaka.kizin ne zaman isterse sürekli emzir doğum sonrası da ikiz bebeğin varmış gibi emzirirsin.Emzirmenin karnındaki bebeğe asla zararı yok bu kanıtlanmış bir sey,şayet zaten düşük tehliken yoksa tabi.Bu konuda kimseyi dinlemeden emzir.Doktorunda olsa.Tandem emzirmeyi arastir .4.aydan sonra sutumhz olgun sütten kolostrum a dönüşecek yine ama bebeğin severse emmeye devam eder kolostrum daha doyurucu olduğu için sütun azalsa da yetecek.dogum yaptıktan sonra plesanta vücuttan çıkınca 3-4 gün daha kolostrum gelecek yani her iki bebeğine de rahatlıkla sütun yetebilir.Benim tandem yapan çok arkadaşım var.Bebegin 24 aylıkken kabus görmelere baslayacak memeye ihtiyaç duyacak kesersen çok pişman olursun.Ayrica kardeşi için memeyi biraktirirsan arada kıskançlık çok olur.emzirmeyi bırakma sen de olur mu bu doğal bir süreç ve emzirmenin her iki bebeğe de zararı yok aksine sürekli o emzirdigimiz için doğumda süt gelmeme olasılığımız kalmaycak

Keşke biraktirmasaydin.Ya da doktorun emzirme yanlısı olsaydı da seni farklı yonlendirmeseydi üzüldüm bırakmasına

Keşke biraktirmasaydin.Ya da doktorun emzirme yanlısı olsaydı da seni farklı yonlendirmeseydi üzüldüm bırakmasına
Doktor bıraktırman lazim diyince üzülerek kestim bende. Birde kızım emmek istemiyordu. Ağzına alıp çekiyor tadı değiştiği için belkide ağlayarak bırakıyordu emmek isteyip ememedigi içinde çok hircinlasmisti. Nasip artık bırakmış oldu

Benimki de oyle, oglum 14 aylik. Emziriyorum. Hamileyken emzirebilirsin, tandem emzirmeyi bir arastir istersen. Ben emziriyorum ve emzirmeye devam edecegim.

Kizlar bende çarpıntı nefes darligi vardi.doktora gittim ferritinim 3 çıktı. Hgb 10. Oroferon depo diye bir ilaca başladım. Bu sikayetlerim kansizliktanmis yani. Var mi benim durumumda olanlar? Yükselir ins hemen ya

evet.
bazı annelerin sütünün tadı bozulurmuş.
benim süt bozulmadı demek ki :)

hayırlısı böyleymiş.

merhabalar benimde kizim 20 aylik ve 6 haftalik hamileyim bende hala emziriyorum daha dogrusu beni emzik niyetine kullaniyor bende kiyamiyorum doktoruma sordum hicbir sakincasi yokmus:) bu arada yanlus hatirlamiyorsam isminiz yabanci gelmedi ben 2015 aralik anneleri grubundaydim sizdemi ordaydiniz

Yemin ediyorum screenshot alip ese dosta gonderecegim bu yazini :))) hamile kaldigimdan beri zehirlenme muhabbetlerine maruz kaliyorum anlatamiyorum bi turlu. Benim oglum 14 aylik ben de emzirecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…