2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kızlar size bişey sorcam, benim hafif yeşilimsi sarımsı akıntım var, doktoruma sordum ama oda kırmızı gelmediği sürece sorun yok diyor. Yeşil akıntısı olan varmı, tam yeşilde denemez yeşilimsi :)

Kızlar dünden beri nette araştırıyorum Beta hcg kimi yerde 48 saatte bir ikiye katlar diyor kimi yerde 72 saatte birde katlayabilir diyor yani 48-72 saat aralığı diyor .

Kızlar bugün folik asitimi aldımmı hatırlamıyorum
İçsemmi iki tanenin zararı olurmu yada içmiyimmi

Kızlar dünden beri nette araştırıyorum Beta hcg kimi yerde 48 saatte bir ikiye katlar diyor kimi yerde 72 saatte birde katlayabilir diyor yani 48-72 saat aralığı diyor .
Canım pazartesi gittiğinde sor aklındakileri hep
Keşke daha erken çağırdaydılar

Hadi gozun aydin canim. Demek hep dinlenmen lazim senin

Folik asitin bulanti yaptigini hic duymadim. Ilk hamileligimde hic bulanti olmadi. Folik asiti hep gece aliyordum ben. Yine oyle yapiyorum

Sekerim folik asitsiz olur mu ilk uc ay mutlaka almalisin!!!
Niye bebegini riske atiyosun??
İlk gebelikte almadım gerek duymadım hapla bebeğin vitamin alacağına inanmıyorum hergün fındık yiyorum bir avuç. Eskiden yoktu öyle folic asit falan bizler folic asit mi aldık annemizin karnında. Ben tercih etmiyorum hatta doktor demişti bebeğin çok sağlıklı. Sadece kan hapı kullanıyorum canım valla hiç inanmıyorum o folic asite :)

48-72 saat arasi ikiye katlar evet. Yani uc gunde ikiye katlasa da normalmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…