2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Canım ayrıca sen 8 saat önce vermişsin sart çok önemli 48 saat diye boşuna demiyor lar belki 8 saatte 200 daha yükselecekti beta bence sen yarın bir dahs ver tam 24 saat olsun arada
Kuzum Dr kızdı yeter artık yapma dedi yaptıkça kafan karışıyor strese giriyorsun dedi ay Sağol canım belkide Dediğin gibi 72 saatte katlıyor artık.çünkü ilk 3 testtim 48 saatte bir 2 ye katladı belkide 5. Haftam bitmek üzere diye yavaşladı

Omurga için folik asit gerekli.İlk bebekte olmasa da bunda Allah korusun sorun olabilir.oglumda ben de düzenli kullanmadım ve bu ay mr çekilecek belki açıklık olabilir benim yüzümden.Vitamin ve demir mühim değil ama folik asit çok önemli şişkinlik kilo bulantı yapmaz zaten .eskisi gibi dogalda değil tukettiklerimiz

Canım bencede artık bu kadar stres yapma seninde ikiz büyük ihtimal ikiz gebeliklerde kana çok ihtiyaç var ilk 3 ayda kan ilacı vermiyorlar mümkün olduğunca doktor sadece 1 kere verdirdi. Birini dayanamadım ben verdim.yine verecektim meraktan doktoru aradım gerek yok dedi.doktorun bildiği vardır dedim vermedim. Benim doktorum alttan muayene de etmiyor.dikkat edin

Yok canım zaten yaptırmayacam .diğer gebeliğimde 2 kez kan verdim Artış güzel di bi daha vermedim 15 gün sonra kese kalp için gitmiştim.kendimi strese soktum böyle yaparak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…