- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 34
Benim bulantilarim baslamadi daha ama ogluma hamileyken cubuk kraker ve zencefil cayi iyi gelirdi.kızlar bulantınız için ne yapıyorsunuz )??
kalabaliga karismak en iyi cozum.. Midem bulandikca ki bu aralar hafiften basladi. Komsuma gidiyorum. 3 cocugu var bi de benim ki. 4 cocukla sohbet etmeye calisirken ne bulanti kaliyo ne sanci..kızlar bulantınız için ne yapıyorsunuz )??
Canım hamileliğin ilerleyen haftasında ikiye katlamazmışKızlar dünden beri nette araştırıyorum Beta hcg kimi yerde 48 saatte bir ikiye katlar diyor kimi yerde 72 saatte birde katlayabilir diyor yani 48-72 saat aralığı diyor .
Canım ayrıca sen 8 saat önce vermişsin sart çok önemli 48 saat diye boşuna demiyor lar belki 8 saatte 200 daha yükselecekti beta bence sen yarın bir dahs ver tam 24 saat olsun aradaCanım hamileliğin ilerleyen haftasında ikiye katlamazmış
Tabiki öyle ama onu bastan konusmak gerekli çünkü bazı doktorlar gelmiyor hafta sonu yada gece. Eşimin kuzeni sırf bu yüzden erken sezeryan oldu illa o doktoru istediği için bebeğe yazık yani. O yüzden en baştan sorun doktora :)Ay tabi insan 9 ay gittigi doktoru ister dogumda
Kuzum Dr kızdı yeter artık yapma dedi yaptıkça kafan karışıyor strese giriyorsun dedi ay Sağol canım belkide Dediğin gibi 72 saatte katlıyor artık.çünkü ilk 3 testtim 48 saatte bir 2 ye katladı belkide 5. Haftam bitmek üzere diye yavaşladıCanım ayrıca sen 8 saat önce vermişsin sart çok önemli 48 saat diye boşuna demiyor lar belki 8 saatte 200 daha yükselecekti beta bence sen yarın bir dahs ver tam 24 saat olsun arada
Canım içimi rahatlattın Sağol inşaallah Öyledir .hem ilk 3 testim hep iki ye katladı .75-158-572 3 gün ara 158 ve 572 nin arası48-72 saat arasi ikiye katlar evet. Yani uc gunde ikiye katlasa da normalmis.
Canım 2 gün var bekleyecem artıkCanım pazartesi gittiğinde sor aklındakileri hep
Keşke daha erken çağırdaydılar
Iki tane icsen zararli olabilir. Ama ni gun hic icmemis olsan hicc zarari olmaz. Ondan garanti sen icme:)Kızlar bugün folik asitimi aldımmı hatırlamıyorum
İçsemmi iki tanenin zararı olurmu yada içmiyimmi
İlk gebelikte almadım gerek duymadım hapla bebeğin vitamin alacağına inanmıyorum hergün fındık yiyorum bir avuç. Eskiden yoktu öyle folic asit falan bizler folic asit mi aldık annemizin karnında. Ben tercih etmiyorum hatta doktor demişti bebeğin çok sağlıklı. Sadece kan hapı kullanıyorum canım valla hiç inanmıyorum o folic asite :)
benden haberler iyi. Sanci yok kanama yok. Uykum var sizicam birazdan..Herkes nasıl?
benden haberler iyi. Sanci yok kanama yok. Uykum var sizicam birazdan..
benim ki de direniyor ama sagolsun annem geldi evlerimiz yakin. O uyutuyor. Ben de uzaniyorum.. Keyfim yerinde.Ah ne güzel .Ben de de şimdilik hiç belirti yok.Oglum uyusa ben de sizacak gibiyim ama ev turu atiyoruz
Canım bencede artık bu kadar stres yapma seninde ikiz büyük ihtimal ikiz gebeliklerde kana çok ihtiyaç var ilk 3 ayda kan ilacı vermiyorlar mümkün olduğunca doktor sadece 1 kere verdirdi. Birini dayanamadım ben verdim.yine verecektim meraktan doktoru aradım gerek yok dedi.doktorun bildiği vardır dedim vermedim. Benim doktorum alttan muayene de etmiyor.dikkat edinKuzum Dr kızdı yeter artık yapma dedi yaptıkça kafan karışıyor strese giriyorsun dedi ay Sağol canım belkide Dediğin gibi 72 saatte katlıyor artık.çünkü ilk 3 testtim 48 saatte bir 2 ye katladı belkide 5. Haftam bitmek üzere diye yavaşladı
Yok canım zaten yaptırmayacam .diğer gebeliğimde 2 kez kan verdim Artış güzel di bi daha vermedim 15 gün sonra kese kalp için gitmiştim.kendimi strese soktum böyle yaparakCanım bencede artık bu kadar stres yapma seninde ikiz büyük ihtimal ikiz gebeliklerde kana çok ihtiyaç var ilk 3 ayda kan ilacı vermiyorlar mümkün olduğunca doktor sadece 1 kere verdirdi. Birini dayanamadım ben verdim.yine verecektim meraktan doktoru aradım gerek yok dedi.doktorun bildiği vardır dedim vermedim. Benim doktorum alttan muayene de etmiyor.dikkat edin
Evet canım keseye ne kadar varYok canım zaten yaptırmayacam .diğer gebeliğimde 2 kez kan verdim Artış güzel di bi daha vermedim 15 gün sonra kese kalp için gitmiştim.kendimi strese soktum böyle yaparak
Bende gece almaya karar verdim şimdi içip uyuyacağım cnm sağolFolik asitin bulanti yaptigini hic duymadim. Ilk hamileligimde hic bulanti olmadi. Folik asiti hep gece aliyordum ben. Yine oyle yapiyorum
Pazartesi canım hayırlısıyla inşaallahEvet canım keseye ne kadar var