- 18 Kasım 2015
- 1.723
- 1.247
- 40
Kuzum maşallah baştan büyükmüş rakam ikiz OLDUĞUNU anlamalıydıkCanım 11. Gün yaptırdı 1056 ondan sonra istemedi tekrar yaptırmaya gerek yok dedi 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum maşallah baştan büyükmüş rakam ikiz OLDUĞUNU anlamalıydıkCanım 11. Gün yaptırdı 1056 ondan sonra istemedi tekrar yaptırmaya gerek yok dedi 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
Yok canım kalp atışı duymadık 7. Haftaya çağırdı.Cnm kalp atisi duymadiniz mi. Sadexe keseleri mi gördün biz bugun kalp atisi duymadik da
Naneli şeker tavsiye ederimkızlar bulantınız için ne yapıyorsunuz )??
Yesil akinti normalde enfeksiyon belirtisidir cnm. Ama asiri yesil değilse bilememKızlar size bişey sorcam, benim hafif yeşilimsi sarımsı akıntım var, doktoruma sordum ama oda kırmızı gelmediği sürece sorun yok diyor. Yeşil akıntısı olan varmı, tam yeşilde denemez yeşilimsi :)
Canım pazartesi gittiğinde sor aklındakileri hepKızlar dünden beri nette araştırıyorum Beta hcg kimi yerde 48 saatte bir ikiye katlar diyor kimi yerde 72 saatte birde katlayabilir diyor yani 48-72 saat aralığı diyor .
E guzel hic fena degil. Keseyi gormus muydu?Kızlar sonucum çıktı 1196 idi 40 saat sonra 1649 a yükselmiş.pazartesi Dr kontrole çağırdı Artış var dedi bakmam Lazım dedi.ne diyorsunuz artışa bu gün 4+4 üm
Hadi gozun aydin canim. Demek hep dinlenmen lazim seninKızlar günaydın
Anca ayılabildim
Dün doktora gittik
Şükür kesede sıkıntın yok
Hatta kalp atışını gördi doktor
Çizgi halinde izletti bize
Daha duyamadık ama gördük
Haftaya çağırdı
Jelden kaynaklı tahriş olabilir dedi
Bu leke nerden geliyo kızlar yfikri olan varmı
Rahimde bebekte kanama göxükmüyo
Ama geliyo işte
Jelmi gerçekten bilmiyorum
@aslla senden gelmeye devam ediyormu@Dadli sen ne yaptın sonucun ne
Benim de iki gundur basim fena. Hic olmazdi bu kadarMerhaba kızlar giremedim birkaç gün. Başım çatlıyor. Dün kan sonuçlarımı aldım aşırı kansızlık ve demir eksikliği var. Beta hcg 10000 üzerinde çıktı
Yok canım ilk randevum.cidden fena Değilmi Artış az gibi geldi bana canım yaE guzel hic fena degil. Keseyi gormus muydu?
Sekerim folik asitsiz olur mu ilk uc ay mutlaka almalisin!!!Ben kullanmıyorum henüz folic asit. Mide bulantım çok yok iyiyim yani. Kullanmak istemiyorum oğlumda 0 ilaç almıştım gebelikte. Maşallah bi sıkıntı olmadı.
Folik asitin bulanti yaptigini hic duymadim. Ilk hamileligimde hic bulanti olmadi. Folik asiti hep gece aliyordum ben. Yine oyle yapiyorumYa bende kullanmak istemiyorum aslında ama korkutuyorlar insanı bişey olur diye içiyorum. Bitek folik asit kullanıyorum şuan oda mide bulantısı yapıyor sanirim. Bı kaç kere daha denicem gittiğimde doktora söylerim artık
Tok içiyorum cnm ama bikere daha unutmuştum öğünde çok iyiydim bugünde telaseden almadım iyiyim. Hafif bir istahsizlik var şuan okadar. Bikackere daha deniyim bakalım kullanmadığım zamanlar rahat hissedersen kendimi kullanmayacağım yada değiştirsin doktoruna soylerim
İlk gebelikte almadım gerek duymadım hapla bebeğin vitamin alacağına inanmıyorum hergün fındık yiyorum bir avuç. Eskiden yoktu öyle folic asit falan bizler folic asit mi aldık annemizin karnında. Ben tercih etmiyorum hatta doktor demişti bebeğin çok sağlıklı. Sadece kan hapı kullanıyorum canım valla hiç inanmıyorum o folic asite :)Sekerim folik asitsiz olur mu ilk uc ay mutlaka almalisin!!!
Niye bebegini riske atiyosun??
Ama doktor olumsuz bisi soylememis demekki olabiliyo boyle durumlar. Simdi koca bir hafta daha bekliycen o kotuYok canım ilk randevum.cidden fena Değilmi Artış az gibi geldi bana canım ya
Waoww tebrikler. Allah tamamini erdirsin insallahKızlar ikizlere hamileymişim
Ay tabi insan 9 ay gittigi doktoru ister dogumdaBen aylarca aynı doktora gideceğim o gelmeyecek doğuma çok panik olurum öyle bişey yaşarsam herhalde :) sanırım ben de yeni bir erkek doktor arayacağım canım sağol bilgi verdiğin için
48-72 saat arasi ikiye katlar evet. Yani uc gunde ikiye katlasa da normalmis.Kızlar dünden beri nette araştırıyorum Beta hcg kimi yerde 48 saatte bir ikiye katlar diyor kimi yerde 72 saatte birde katlayabilir diyor yani 48-72 saat aralığı diyor .