2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
O kadar acıktım ki suan midem gurul gurul :işsiz: Ve acayip birsekilde canım çiğköfte çekiyor. Ama olmaz yememek lazım kiloma dikkat etmem lazım off offf:KK48:
canim kilo problemimi var?
canin istiyorsa bir tane ye nefsini körelt. başladi mi aşermeler :kk77:

:anneadayı:Hayırlı cumalar... hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim.. inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız... ben geçen sene 27 haftalık ölü Doğum yaptım şimdi çok şükür tekrar hamileyim inşallah bu sefer mükemmel bi hamilelik yaşayıp sağlıklı bi şekilde bebeğime kavuşmak nasip olur.. ilk bebeğimiz olacak inşallah... rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah...:nazar:
rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin canim hayirli olsun :nazar:

daha sonrada kan alabilir ben kendim talep etmiştim ilerleyen zamanda alması daha iyi vitaminlerine falanda topluca bakar dert etme sen :)

doktordan doktora değişir çok iyi bayan doktorlarda var erkek doktorlarda araştırmak lazım bence .Önyargılı olma canım :) benide ilk hamileliğimde bayana gitme erkekler daha iyi diye çok doldurmuşlardı bence doğru tercih olursa bayan erkek farketmez . combo combo @aslla Dadli Dadli siz neler yaptınız ya meraktayım bir arkadaş daha vardı kırmızı lekesi gelen son durumlar nedir hayırlı haberler verirsiniz inşallah
Haklısın canım araştırmak lazım ben biraz da hastane seçmek zorundayım burda bir tane özel kadın doğum hastanesi var orası doğum zamanı daha iyi olur diye oraya gidiyorum ama doktorlarda çok sıra var özellikle bayanlarda

Ben de bir kadin akademisyen olarak kesinlikle erkek diyorum Tabiiki cok iyi kadin doktorlar var ama cogu erkek doktorlara gore daha ilgisiz. Dogum zamani da kadin doktorlar gece yarisi hastaneye kosmaktansa sezaryene yonlendirebiliyor.
Ben aylarca aynı doktora gideceğim o gelmeyecek doğuma çok panik olurum öyle bişey yaşarsam herhalde :) sanırım ben de yeni bir erkek doktor arayacağım canım sağol bilgi verdiğin için

X