2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
bu arada kızlar bende baş dönmesi var araba sürerken sorun yaşadım dün çok korktum sizlerde baş dönmesi varmı normal mi ?

Ben kullanmıyorum henüz folic asit. Mide bulantım çok yok iyiyim yani. Kullanmak istemiyorum oğlumda 0 ilaç almıştım gebelikte. Maşallah bi sıkıntı olmadı.
Ya bende kullanmak istemiyorum aslında ama korkutuyorlar insanı bişey olur diye içiyorum. Bitek folik asit kullanıyorum şuan oda mide bulantısı yapıyor sanirim. Bı kaç kere daha denicem gittiğimde doktora söylerim artık
folik asit bulantı yapabilir canım aç karına mı alıyorsun?
Tok içiyorum cnm ama bikere daha unutmuştum öğünde çok iyiydim bugünde telaseden almadım iyiyim. Hafif bir istahsizlik var şuan okadar. Bikackere daha deniyim bakalım kullanmadığım zamanlar rahat hissedersen kendimi kullanmayacağım yada değiştirsin doktoruna soylerim

Ya bende kullanmak istemiyorum aslında ama korkutuyorlar insanı bişey olur diye içiyorum. Bitek folik asit kullanıyorum şuan oda mide bulantısı yapıyor sanirim. Bı kaç kere daha denicem gittiğimde doktora söylerim artık

Tok içiyorum cnm ama bikere daha unutmuştum öğünde çok iyiydim bugünde telaseden almadım iyiyim. Hafif bir istahsizlik var şuan okadar. Bikackere daha deniyim bakalım kullanmadığım zamanlar rahat hissedersen kendimi kullanmayacağım yada değiştirsin doktoruna soylerim
hangisini içiyorsun canım

O kadar acıktım ki suan midem gurul gurul :işsiz: Ve acayip birsekilde canım çiğköfte çekiyor. Ama olmaz yememek lazım kiloma dikkat etmem lazım off offf:KK48:
amaan kizlar hepimiz hamileyiz.. Yiyecek isimleri kullanmamaya dikkat edelim..

daha sonrada kan alabilir ben kendim talep etmiştim ilerleyen zamanda alması daha iyi vitaminlerine falanda topluca bakar dert etme sen :)

doktordan doktora değişir çok iyi bayan doktorlarda var erkek doktorlarda araştırmak lazım bence .Önyargılı olma canım :) benide ilk hamileliğimde bayana gitme erkekler daha iyi diye çok doldurmuşlardı bence doğru tercih olursa bayan erkek farketmez . @combo aslla aslla Dadli Dadli siz neler yaptınız ya meraktayım bir arkadaş daha vardı kırmızı lekesi gelen son durumlar nedir hayırlı haberler verirsiniz inşallah
ben dune gore iyiyim. Durdu sanki kahverengi akintida . Gece hic gelmemis. Progestanin faydasi mi bilemicem. Ama hep yatttim. Sabah sonucum cikmis. Gittik progestan 19. Dr 25 yapana kadar hapa devam dedi hatta yarim kutu daha kullanacaksin dedi. Yani toplamda 15 gun. Deger daha dusuk olssydi igne verecekti. Simdilik gerek yok dedi.
Kızlar günaydın
Anca ayılabildim
Dün doktora gittik
Şükür kesede sıkıntın yok
Hatta kalp atışını gördi doktor
Çizgi halinde izletti bize
Daha duyamadık ama gördük
Haftaya çağırdı
Jelden kaynaklı tahriş olabilir dedi
Bu leke nerden geliyo kızlar yfikri olan varmı
Rahimde bebekte kanama göxükmüyo
Ama geliyo işte
Jelmi gerçekten bilmiyorum
aslla aslla senden gelmeye devam ediyormu@Dadli sen ne yaptın sonucun ne
kalp atisini da gorduysen hayii ugurlu olsun gozun aydin. Kalp atisi gorulen bebeklerde dusuk orani o kadar azaliyor ki..
Et ve ağır yemekler görmek istemiyorum. Kahvaltı yapmasam çok kötü oluyorum yavaş yavaş kötüye gidiyorum :KK43:
al benden de o kadar cayla vedalastik. Sicak seyler istemiyorum. Cay ne igrenc bisiymis yaw
bu arada kızlar bende baş dönmesi var araba sürerken sorun yaşadım dün çok korktum sizlerde baş dönmesi varmı normal mi ?
senin Zamanindayken bendede fazlaca oluyordu azaldi simdilerde. Onun yerini bas agrisi aldi

Kızlar doktorumla görüştüm nihayet. Perşembe kese görmeye gel dedi. Ayakta kalma güneşe çıkma dedi. Alkol sigara kafeinden uzak durcaz vs dedi... beklicez artık

amaan kizlar hepimiz hamileyiz.. Yiyecek isimleri kullanmamaya dikkat edelim..

ben dune gore iyiyim. Durdu sanki kahverengi akintida . Gece hic gelmemis. Progestanin faydasi mi bilemicem. Ama hep yatttim. Sabah sonucum cikmis. Gittik progestan 19. Dr 25 yapana kadar hapa devam dedi hatta yarim kutu daha kullanacaksin dedi. Yani toplamda 15 gun. Deger daha dusuk olssydi igne verecekti. Simdilik gerek yok dedi.

kalp atisini da gorduysen hayii ugurlu olsun gozun aydin. Kalp atisi gorulen bebeklerde dusuk orani o kadar azaliyor ki..

al benden de o kadar cayla vedalastik. Sicak seyler istemiyorum. Cay ne igrenc bisiymis yaw
senin Zamanindayken bendede fazlaca oluyordu azaldi simdilerde. Onun yerini bas agrisi aldi
daha iyi olmana çok sevindim canım kızımda çaydan tiksindim dediğin gibi sıcak herşeyden tiksindim bence iyide oldu ben çay tiryakisiyim aşırı ve demli içerdim tiksinmesem çocuğa epey zararlı olabilirdi hoş su da içememiştim 6-7 ay rabbime şükür tek içebildiğim ayrandı

Herkese merhaba benim 16 aylık bir kızım var ve 6 haftalık hamileyim ben de bu forumdayım artık hepimize hayırlı uğurlu olsun gebeliklerimiz
Merhaba canım hayırlı olsun benimde oğlum 25 aylık 6 haftalık hamileyim bende inşallah bir cimcimem olur tabiki sağlıklı olmaları herşeyden daha önemli:)

:anneadayı:Hayırlı cumalar... hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim.. inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız... ben geçen sene 27 haftalık ölü Doğum yaptım şimdi çok şükür tekrar hamileyim inşallah bu sefer mükemmel bi hamilelik yaşayıp sağlıklı bi şekilde bebeğime kavuşmak nasip olur.. ilk bebeğimiz olacak inşallah... rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah...:nazar:

X