• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Sezeryanda iki gün hastanede kalabiliyorsun ben 1.5 gün gibi kaldım kalmak iyi bu arada bebekle ilgilenen o kadar hemşire oluyor ki eve gidince soracak kimseyi bulamıyorsun geleli ilk gebelşkse tecrübesizsen 2 gününü de kal bence çok güzel yönlendiriyorlar kafan rahat oluyor benek açısından da bende kalırdım da ben zaten Salı gecesi acil gittiğim için perşembe günü de 3-4 gibi çıktım ☺️
Cok sagol canim 🥰o zaman iyiymis ilgileniyorlarsa egitim felan gibi biseler veriyorlar herhalde ay dogum yapanlar ne guzel atlatti yaaa darisi bize gunu beklemek cok heyecanlandiriyor

Doğum yapan anneler bu açılma denen şeyi fiziksel olarak hissediyor muydunuz ? 2 gündür bel ağrım var ama başka bir sey yok sadece bel ağrısı sizde de böyle miydi ? 🥹🥹🥹
Ben farketmiyordum ama ağrılar açılmaya sebeb olabiliyor diye düşünüyorum vücutta doğuma elverişliyse eğer

Kızlar bebişin kilosundan dolayı doktor bugün direkt sezaryenle alalım diyor. Dua edin lütfen 🥹
Kaç kilo kaç haftalık ?
Korkutmak istemem ama eşimin akrabası geçen ay sezaryen oldu bebek gelişmiş kilosu çok iyi demiş doktor oda zorlanıyordu zaten 36 gibi sezaryenle aldılar durduk yerde bebeği evet 3 buçuğun üzerinde kilosu ama nefes alamadığı için küvöze girdi bebeğin istediği vakti beklemek bence çok önemli

Googleden nişan diye aratıp görsellere bakınca oradan nişan olup olmadığına karar verebilirsiniz. Nişan gibi geldi bana. Haftasına göre bebişinizin kilosu çok iyi maşallah🧿
Ama şöyle bir durum var arkadaşı yanıltmamak için söylüyorum. Nişan diyerek görsel arattığınız her şey nişan olmayabilir. İnsanların nişan mı bu diyerek attığı fotoğraflar onlar. Doktorların belirttiği nişan kanlı pembemsi mukus şeklinde gelen bir akıntıdır. Doğuma yakın akıntılarda artış olur. Ve her gelen farklı akıntı nişan olmayabilir.

Kizlar sezeryan olunca 2 gun sonra mi cikartiyorlar ertesi gun mu ? Ben cuma gunu kismetse olacagim doktor pazar taburcu edicem dedi
1 gece sonrada çıkabilirsin 2 gece sonrada eğer bir sıkıntı yoksa yada paket fiyatı odemisseniz ben diğer dogumlarimda 1 gün sonrada cikabilirdim ama Dr um zaten 2 günlük ücret odedin burada kal daha rahat edersin demişti

Kızlar ben de 3. Sezaryen oldum yaş da 39 çok zorlandım. Bebek emerken sancı giriyor. Sizde de oluyor mu bu.
Bebek emerken rahim toparlandigi için diye biliyorum Allah yar ve yardımcın olsun bende 36 yaş 4. Sezeryan ve korkuyorum dogumuma henüz var ama 3. De yaşadıklarım 4. Nün dahada zor olacağının teminatı oldu benim için de 🤪

4 kilo şuan
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah 🥰 ❤️
Amin inşallah 🥹
kaçıncı haftadasınız kaç kilo bebeğiniz. Allah yardımcınız olsun
Sata göre 38+5 ama ölçüler önden gidiyor Teşekkür ederim
Kaç kilo kaç haftalık ?
Korkutmak istemem ama eşimin akrabası geçen ay sezaryen oldu bebek gelişmiş kilosu çok iyi demiş doktor oda zorlanıyordu zaten 36 gibi sezaryenle aldılar durduk yerde bebeği evet 3 buçuğun üzerinde kilosu ama nefes alamadığı için küvöze girdi bebeğin istediği vakti beklemek bence çok önemli
38+5 şuan 4 kilo. 36. Haftada ciğer geliştirici olmuştum ama hayırlısı artık. Çatım üstten basıkmış bebişin ölçüleride biraz iri. yırtık dikiş ihtimali çok yüksek dedi. Hayırlısı olsun artık 🥹

1 gece sonrada çıkabilirsin 2 gece sonrada eğer bir sıkıntı yoksa yada paket fiyatı odemisseniz ben diğer dogumlarimda 1 gün sonrada cikabilirdim ama Dr um zaten 2 günlük ücret odedin burada kal daha rahat edersin demişti
Anladim canim benim klinikti doktorum ozelde yaptiriyor dogumu herhalde oyle anlastilar hastaneyle

4 kilo şuan
Sezeryan için normal zaten haftası. Sezeryan planlarken 38i görelim yeter olarak yaklaşıyor çoğu doktor
Amin inşallah 🥹

Sata göre 38+5 ama ölçüler önden gidiyor Teşekkür ederim

38+5 şuan 4 kilo. 36. Haftada ciğer geliştirici olmuştum ama hayırlısı artık. Çatım üstten basıkmış bebişin ölçüleride biraz iri. yırtık dikiş ihtimali çok yüksek dedi. Hayırlısı olsun artık 🥹

Benim kvalidemde iyidir isde yapar Allah var ama bir anne gibi olmuyor yapsa bile sana atıştırmalık düz şeyler yapar seni düşünerek yapmaz benim annem süt yapıcı şeyleri sorup sorusturarak yemeklerimi hazirlardi mesela.. afedersin kabız olmayim diye kompostom olurdu gider gelir ara ogunumu hazirlardi.. mümkün değil aynı olmuyorlar
Bu konuda benim kvnin hakkını yiyemem. Kendi annemle farklı şehirlerde yaşıyoruz doğum öncesi de kv sevdiğim şeyleri pişirir yemeğe çağırırdı hamilesin zorlanma ister yiyin gidin ister göndereyim derdi öncesinde de çalışıyorum diye yapardı eğer o gün gitmeyeceksem keyifsiz gibiysem yemek gönderirdi. Sezeryan sonrası kabız oldum diye hoşaf gönderdi (doğum kendi annemin yaşadığı şehirde ve iki gece kalıp kv döndü ben kaldım). Bebek gelmeden diye kendi evimi temizliyorduk annemle kv rahatsızdı ilk gün yemek yapıp gönderdi ikinci gün pastasından yemeğine gönderdi işler hala bitmeyince 3. Gün hem yemek yaptı hem geldi yardım etti. Bir de dizleri rahatsız kendi işini zar zor yapıyor ama sağ olsun ona rağmen her şeyimle ilgilenir

Gece mesaimiz vardı bizim de. Benim oğlan sırt üstü uyumak istemiyor. Kucağımda yüz üstü veya yan uyuyor iyice daldı diyorum yatırıyorum sırt üstü basıyor çığlığı. Tehlikeli diye gece yan yatırmak da istemiyorum ama yok her uyanma sonrası aynı şey. Emmesi alt değiştirmesi uyku kavgası derken bir uyanma 1.5 saat uyanıklık oldu. En son pes edip reflü yatağı ile yanıma yan yatırdım

Bu konuda benim kvnin hakkını yiyemem. Kendi annemle farklı şehirlerde yaşıyoruz doğum öncesi de kv sevdiğim şeyleri pişirir yemeğe çağırırdı hamilesin zorlanma ister yiyin gidin ister göndereyim derdi öncesinde de çalışıyorum diye yapardı eğer o gün gitmeyeceksem keyifsiz gibiysem yemek gönderirdi. Sezeryan sonrası kabız oldum diye hoşaf gönderdi (doğum kendi annemin yaşadığı şehirde ve iki gece kalıp kv döndü ben kaldım). Bebek gelmeden diye kendi evimi temizliyorduk annemle kv rahatsızdı ilk gün yemek yapıp gönderdi ikinci gün pastasından yemeğine gönderdi işler hala bitmeyince 3. Gün hem yemek yaptı hem geldi yardım etti. Bir de dizleri rahatsız kendi işini zar zor yapıyor ama sağ olsun ona rağmen her şeyimle ilgilenir
Çok iyiymiş gerçekten böyle kv ler varmı acaba diyorum bazen

Kızlar ben de 3. Sezaryen oldum yaş da 39 çok zorlandım. Bebek emerken sancı giriyor. Sizde de oluyor mu bu.
Hastanede hemşireden öğrendiğim, emzirme sırasında rahim kasılırmış. O yüzden o sancı oluyor. Ben de ikinci sezaryenimi oldum. Yaşım 38. İlkine göre daha zordu benim de.

Hastanede hemşireden öğrendiğim, emzirme sırasında rahim kasılırmış. O yüzden o sancı oluyor. Ben de ikinci sezaryenimi oldum. Yaşım 38. İlkine göre daha zordu benim de.
Bu arada doğru, ben de emzirirken kasılma gibi sızlama ağrı tarzi bir şeyler oluyordu kasık bölgesinde zaten yavaş yavaş eski haline geliyor. Normal diye biliyorum

Back
X