2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
combo combo canım sen nasılsın adet olacakmışım gibi hafif sızı var bel ve kasıklarım da korkuyorum dün adet günümdü 2-3 gündür sızlıyor değerim 40 saatte 1196 dan 1649 a çıkmış acaba çok mu az artmış.hemşire 48 saatte en az %60 lık Artış gerek dedi bende 8 saat daha beklemeden yaptırdım

Kızlar ayaklarım üşüyor hemde çok buz gibi ayaklar yanınca kız üşüyünce oğlan olur derler oğlumda da buz gibi olurdu. :nazar:

combo combo canım sen nasılsın adet olacakmışım gibi hafif sızı var bel ve kasıklarım da korkuyorum dün adet günümdü 2-3 gündür sızlıyor değerim 40 saatte 1196 dan 1649 a çıkmış acaba çok mu az artmış.hemşire 48 saatte en az %60 lık Artış gerek dedi bende 8 saat daha beklemeden yaptırdım
Kuzum benimde belim bazen okadar fena oluyoki yan dönüyorum yatarken
Adet olacakmışım gibi sızı oluyo bendede
Ben senin hcg artışın hakkında şöle düşünüyorum
İkizden teke düştün gibime geliyor
Doktor hemen nie bakmıyoki
Pazartesiye kadar kendini yicen
Dün gittik bizde kalp atışını gördüm ama size duyuramam dedi doktor
Gösterdi sadece
Ama lekem devam ediyor
Jelden tahriş olmuş olabilir dedi ama ben korkuyorum
Haftaya perşembe gidicem yine

Canım dün adet günümdü 2-3 gündür belim ve kasıklarımda hafif sızı var ama kramp değil normal mi.
Canm benimde 4 gündür adet günlerimdi bel ve kasık ağrısı bende de oluyor doktor normal değil diyor ama birsürü yorum okudum birçok kadında genelde olmuş hamileliğin başında

Kızlar folik asit mide bulantısı yaparmi sizce. Bugün almadim şuan çok iyi hissediyorum kendimi
Ben kullanmıyorum henüz folic asit. Mide bulantım çok yok iyiyim yani. Kullanmak istemiyorum oğlumda 0 ilaç almıştım gebelikte. Maşallah bi sıkıntı olmadı.

Canm benimde 4 gündür adet günlerimdi bel ve kasık ağrısı bende de oluyor doktor normal değil diyor ama birsürü yorum okudum birçok kadında genelde olmuş hamileliğin başında
Benim de oluyordu adet gününde. Adet olcam diyordum. Sonra geçiyor. Bazen ani kramplar oluyır

X