Kizlar selam,
Fikirlerinize ihtiyacim var.
Normal dogum yaptim oglum suan 5 aylik olmasina 1 hafta kaldi 7100 gr. 4 aya kadar hep emdi. 1 gr bile mama takviyesi yapmadim cok sukur hatta ilk ay en fazla kilosunu aldi. Sutum cok fazla fazla degildi ama sanirim icerik olarak yagliydi. Hic vazgecmedim hep emzirdim su bile vermedim bi kasik. 4. Aydan sonra sutumde azalma basladi tek memeye gecti iyice. Bende gunde 180cc yi gecmeyecek sekilde mama takviye basladim. Sol gogsumden 100cc gelirken sagdan 20cc geliyordu. Buna ragmen israrla sagi vermeye calistim her pozisyonda cok az da olsa aldi ama oburu kadar degil. Zaten memede ort 5 dk duruyor. Suan sutumde azalma devam ediyor 2 haftadir ugrasiyorum birinden max 80 birinden 10 anca cikiyor. Mama yine max 180cc devam. Acil durum ilan ettim. 3 gundur gun icinde tukettiklerim sabah 2 yumurta oglen boyunca yogurt, ayran, dereotu, still tea, naturpy milk tea, solgar bira mayasi tablet, bulgur, beyaz uzum, incir, hurma, ceviz yulaf,muz aksam ise corba ile kapanis yapiyorum. Daha ne yapabilirim bilmiyorum. Sik sik sagmaya calisiyorum ama moral bozuyo azaldigini gormek..bu sekilde devam etmeye calisicam sizlerin onerileri neler? Diger memeyi almasi icin napmam lazim. Soldan verir gibi sagdan verdim her pozisyon denedim amuda bile kalktim:) Ama eskisi gibi almiyor
( azalan sutu nasil artirabilirim? Bol sutlu gunlerimiz olmasi bebislerimizin hep doymasi dileklerimle.