Yani arada göğüs ucunu ısırarak yara yaptıkları oluyor ama emziriyorsun bir şekilde :) Oğlum 10-11 ay civarlarındayken eşime mememi bir piranhanın ağzına veriyormuşum gibi hissediyorum demiştim.. Geçiyor ama bir şekilde.Bizim zaten nerdeyse 2 aydir salyalarimiz sapir sapir akiyodu ve el hep agzindaydi daha tutmayi tam bilmedigi icin kasiyiciyida cok kullanamadi ,2haftadir iyice huysuzlasmisti aksamlari uyurken kendi kendine aglamalri başlamıştı gecen haftaki kontrolde doktorumuz dediki artik daha cok aglrsa dislerinden merak etmeyin ustunden 2gun gecti patlattii daha minicikler ama alttan 2side yukselmeye basladi elimi bile ısırmak istiyo tam cikinca nasil emziricem bilmiyorum tabi agrisida cok oluyo kucuk oldugu icin insallh cabuk gecer
Bu arada bebeğinin kilosu gayet güzel, benimkiyle aynı. Sağlık sıkıntısı yoksa kilosuna takılma bu kadar, her bebek farklı. Kimi az alır, kimi çok, kimi hızlı, kimi yavaş.. Diyorum ya benim oğlum 4 aylıkken kızımdan nerdeyse 2 kilo daha fazlaymış.. Ben ne yapayım şimdi :)
Akışına bırak o yüzden, allah çaresiz dert vermesin ama daha ateşler hastalıklar atlatacak, bazen günlerce yemeyecek, kilo verip süzülecek.. Ama 3 günde de toparlayacak. O yüzden çok düşme üzerine sağlık problemi yoksa.