Dinlenmek çok önemliymiş gerçekten gece uykusu yeterli gelmiyor artık gündüz kızımı uyuttuğum zaman bende uyuyorum bir de moral önemliDikkat ettim sabah iyi bir khvaltıdan sonra eğer hiç iş yapmadan oturup dinlenirsem sütüm çoğalıyor bu durum da genellikle hafta sonu dışarıda kahvaltı yapınca oluyor sütğ artırmak için en iyi yol ılık birşeyler içip dinlenmek bence yenen içilen şeyin özel birşey olmasına gerek yok yani.
Canim sisligin gitmesi, sut damlamamasi memeler terbiye oldu demektir, sut azaldi demek degil :) yani artik hormonlarin dengeleniyor ve vucudun hunharca sut uretmek yerine bebegin ihtiyaci kadar uretiyor.Göğüslerimde şişlik yok eskiden bir göğsümü emerken diğerinden süt damlardı veya duştan sonra göğüslerim akardı iki gündür de kızım emerken memeyi çıkartıp ağlıyor istemiyor gibi hareketleri vardı sonrasında ağlamaya devam ediyordu sütümü sağdım ve 30ml ancak çıktı ama bugün biraz çoğaldı sanırım yaptığım şeyler süt olmaya başladı
Kızlar benim sütüm de çok azaldı yetmiyor artık ne yapmalıyım bilmiyorum mamaya başlamak istemiyorum sütüm artsın diye ne okuduysam yiyip içmeye çalışıyorum inş işe yararlar
Biz de yaptırdık canımEvet bazı bebekler de yan etkileri olabiliyormuş. Araştırmalarım da internette hep kötü yorumlar okudum vazgeçmek üzereyken yaptıran arkadaşlarımdan fikir aldım doğum yapan eczacı arkadaşım ben yaptırdım cok önemli dedi yan etki her bebekte olmuyor eğer sıkıntılı olursa 2 doz yapılmaz dedi. Başka bir arkadaşım ilk cocukta yaptırmamış ve bu durumdan dolayı bir hafta hastanede yattık pişman oldum 2. Cocukta yaptırdım sende yaptır dedi ben yaptırmaya karar verdim. Çünkü cok fazla Suriyeli olduğundan yakalanma riskleri büyük aşı bir nebze belirtilerini azaltıyor. Tabi ki karar senin internette ne yazık ki hep kötü belirtileri yazılmış allah bizim kuzularımızı etkilerinden korusun
Evet bazı bebekler de yan etkileri olabiliyormuş. Araştırmalarım da internette hep kötü yorumlar okudum vazgeçmek üzereyken yaptıran arkadaşlarımdan fikir aldım doğum yapan eczacı arkadaşım ben yaptırdım cok önemli dedi yan etki her bebekte olmuyor eğer sıkıntılı olursa 2 doz yapılmaz dedi. Başka bir arkadaşım ilk cocukta yaptırmamış ve bu durumdan dolayı bir hafta hastanede yattık pişman oldum 2. Cocukta yaptırdım sende yaptır dedi ben yaptırmaya karar verdim. Çünkü cok fazla Suriyeli olduğundan yakalanma riskleri büyük aşı bir nebze belirtilerini azaltıyor. Tabi ki karar senin internette ne yazık ki hep kötü belirtileri yazılmış allah bizim kuzularımızı etkilerinden korusun
Canim rota virus ozellikle ek gida doneminde cok onemli. Ben ogluma yaptirdim. Yaptirmayip hastanede yatani da cok duydum, yaptirip yatani da. Ama kizima da yaptiracagim, bence asilar ihmale gelmez.
Adet oluyorsun her hamilelik bir degil.Kızlar birşey soracağım. Kızım 2 ay 15 günlük oldu. Lohusa kanamam yaklaşık 20-25 gün sonra bitmişti. 3 gün önce hafif kahverengi lekelenme oldu. Ertesi gün hafif kanama, sonra yine lekelenme şimdi yine hafif kanama devam ediyor. Nor
mal mi bu, adet mi görüyorum şu an ben?? Yoksa doğuma bağlı bir kanama mı acaba??
Yani 2 doğum yapmış 33 yaşında bir kadın için tuhaf bir soru oldu farkındayım ama oğlumda 4 ay sonra adet görmüştüm ve normal şekilde olmuştu. Böyle bi kanamayla ilk kez karşılaşıyorum.
Yanıt için çok teşekkür ederim. Dün kesildi lekelenme. O zaman bunu ilk adetim sayacağım. Bakalım ikincisi ne zaman olacak.Adet oluyorsun her hamilelik bir degil.
Her çocuk ayrı tecrübe
Kızlar bebeğim tam 3aylık. Geçen iki ayda neredeyse 1er kilo almışken bu ay 400 gr almış. Tamam biliyorum artık az kiloyla ilerleyecekler, bebekler kıyaslanmaz da çok az geldi. Sadece emziriyorum hastane çıkışımız 3kg şuan 5.4. Daha sık emzir dedi ama çok sık emziriyorum zaten gündüzleri hiç uyumuyor o yüzden kg almamıştır o zaman dedi.
Olabilir canım çünkü gündüz hiç uyumadığından emerken uyuyor hemen yağlı kısma geçemiyor olabilir dediğin gibi. Uyutmamaya çalışıyorum ama ne çare.. yatağa koyunca da hop açıyor gözleri..belkı sadece on sut verıyorsundur. sutunun yaglı kısmını ver
Dun dört aylık olduk. İki aylıktan beri sürekli ağzında. Son zamanlarda emzik yetmiyor emziğin yanından parmaklarını sokuyor:) geçen ay kontrolünde Dr dis tomurcukları çıkmış demişti. Önlük yetiştiremiyorum su an günde yedi sekiz önlük ıslatıyor.Kızlar benim yavru sürekli elleri ağzında epeydir sizde de var mi
bizimki de 3 gün sonra 3 aylık olacak onunda 2. Aydan beri eller ağızda aynen çok islatiyorDun dört aylık olduk. İki aylıktan beri sürekli ağzında. Son zamanlarda emzik yetmiyor emziğin yanından parmaklarını sokuyor:) geçen ay kontrolünde Dr dis tomurcukları çıkmış demişti. Önlük yetiştiremiyorum su an günde yedi sekiz önlük ıslatıyor.
Aynen eli agzinda ve buldugu her seyi agzina götürüyor.Kızlar benim yavru sürekli elleri ağzında epeydir sizde de var mi
Ya malesef biberon da almıyor artık başlarda sağdığımdan veriyordum bir ara vermedim şimdi hiç almıyor biberon.. emziklerden de ne denediysem tutmamıştı zaten..Benim kızım da 3 aylık gündüz uykusu çok az 10-15 dk ancak uyuyor.Ben sütümü sagarak da veriyorum memeden çok emmiyor uyuyor ve zayıf çekiyor. Sizde öyle yapabilirsiniz