- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Evet mekonyum mudur nedir oonu biliyorum. Dedigin dkgru olabilir. Belki o biraz gram kaybettirmis olabilir sipama. Ama tartmadilar sonra. Dusunuyorum ve topuk kkkani .Disinda baska birsey yyapılmadı diye hayirliyorum.
Bizim sipa elini agzinq cok nadir goturuyo. Ilk zamanlar acikinca ggozlerini kapatip agzini aciyor ve kafasini saga sola ceviriyordu.
Simdilerde yenj bi aktivite ogrenmis. Dilini cikariyor. Ordan anliyorum aciktiginj.
Bende bebek her meme istediginde verilmesi gerek diye biliyorum.
Kimse dogru duzgun bi bilgi vermiyoki. Herkes dogustan bilmememiz gerektigink dusunuyor sanirim. Allah'ım ya.
Dogum yapan her anneye hastaneden cikmadqn once detayli bilgi vermeliler bence. Ki acemilik yasamayalim panik yapmmayalim.
Ankara'da yasiyorum ben.
Iyi bi cocuk doktoru bulcaz ya. Icim rahat etmiyor böyle .
En aazından bi sorun oldugunda yada oldugunu dusundugumde arar sorarim.
Yaa biliyorum ohareketi benimkide yapiyor bayiliyorum bazen emzirip birakiyorum 5dk olmadan uykusunda bile yapiyor
Evet herkes bisey söylesede hicbirinki birbirini tutmuyor , imkanin varsa mutlaka kendi doktoru olmali diye düşünüyorum her zaman hastaneye gidemeyebilirsin yada gitmen gerekmeyebilir bilgi alirsin en azindan
Doktor bulana kadar ayni sistemle devam etsen, doktir kndi muayenesinde mutlaka olcup tartar o zaman kac gunde ne kadar almis hesaplar iyice
Sizede oluyo mu bilmiyorum bazen sutum bembeyaz gibi hissediyorum normal mi acaba