Inaallah canim :) sen bebehin iatedikce emzirmeye devam et, gerisi gelir merak etme. Ilerleyen gunlerde memeler terboye olacak, bebegin ihtiyaci kadar sut olacak. Sutum azaldi diye panikleme sakin. Bebek emdikce gelir.
Dogum yaptigim andan itibaren bi kac saat icinde goguslerim suanki halinin resmen iki katina kadar büyümüştü . o gun ohh dedim gogusler cok buyuk. Yani sutum yeter dedim kendi kendime. Sonra 2gun sonra falan suanki haline döndüler. Iste o zamam bi panik yasamistim yalan yok. Simdi ise sipam emiyor mesela bi memeyi, 20dk .
Hemen aynaya kosuyorum arada nasil bi fark var.
Evet arada fark var. Emdiigi meme hamile kalmadan onceki hali.digeri mmasallah baya sis.
Ikisinide emzirince ikiside sönuyor. Sonra aradan bi kac saat sonra birsey ler yiyip su ictikten sonra hooop yine sisler. Cok enteresan ya .
Akinca da korktum ama. Dedim sutler gidiyo.
Demekki anne bebek arasinda süt bile oyle dengeli ki
Allah oyle buyuk ki , ne kadar ince düşünmüş bizleri yaratirken.
Bide diyolar kki
Kadin erkek eşit miş miş miş.
Hayir arkadasim mminicik bi mucizeyi 9ay karninda tasiyip, dogum sancisini cekip dogum yapip*dogum sekli onemli degil* 2yasina kadar emzirip bi ömür bakimindan sorumlu olan biz kadinlar erkeklerle asla esit olamayiz ..
Gunlerdir uykusuzluktan hortladim. Hala da uykusuzum. Ama Allah oyle bi guc veriyor ki. Gunluk 3-4saat uykuyla bile kac gundur ayaktayim. Cok sukur bin şükür ...