Hahahah hayallerimiz aynı
Sanirim bekleyen bütün anne adaylarının ortak hayali bu :))
Bi insan her gece düşünür mu bunu. Ben düşünüyorum valla.
Rüyalarımda bile doğum yapar oldum. Alıştırma maiyetinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahah hayallerimiz aynı
Benim 4 bebeğim olacak hic birinde nisan yoktu insandan insana değişiyor canım hala beklemedeyim
Hahahah hayallerimiz aynı inşallah gerçeklerimizde aynı olur bu gidişle mayıs anneleri grubuna giriş yapmayalım da :)
Hayir canım devam ediyor 5 dk bir olmasini bekliyorum erkenden gitmek istemiyorum iki kizimda gittimde 7 cm acilmam verdi buda öyle olsun diye bekliyorumSancilarin ne durumda ? Fos mu çıktı bizimkiler gibi ?
Peki nasıl bir şey yasiyorsun. Biliyorum şuan başka duygular içindesin ama bizlere ışık tutacak bir kaç birsey ler olmalı.Hayir canım devam ediyor 5 dk bir olmasini bekliyorum erkenden gitmek istemiyorum iki kizimda gittimde 7 cm acilmam verdi buda öyle olsun diye bekliyorum
Amin inşallah canım Allah dualarini kabul etsin doğum sancısı kasıklarından başlayan ve sirtina vuran şiddetli bir ağrı kasıklara vuran adet sancisinin 10 20 kati düşün ve gittikçe cogalan ve sık sık gelen bir sanci zaten gelince anlarsın bu diğer kasılmalar olmadigini sanci bir başka oldugunuPeki nasıl bir şey yasiyorsun. Biliyorum şuan başka duygular içindesin ama bizlere ışık tutacak bir kaç birsey ler olmalı.
Mesela nasıl anladın şuan doğum sancısı olduğunu?
İnşallah acikligin da iyi olur ya. Valla kendim için ne diliyorsam bütün hamileler için de aynısını diliyorum :)
Amin inşallah canım Allah dualarini kabul etsin doğum sancısı kasıklarından başlayan ve sirtina vuran şiddetli bir ağrı kasıklara vuran adet sancisinin 10 20 kati düşün ve gittikçe cogalan ve sık sık gelen bir sanci zaten gelince anlarsın bu diğer kasılmalar olmadigini sanci bir başka oldugunu
Bu ağrılar doğuma az kaldigini gösteriyor rahim inceldigi için iğne batması gibi oluyor benim kaç gündür yalancı sancilarim vardi ama sabaha doğru gidiyordu bu kez önce yarim saate bir gelen ve gittikçe vaktin azaldigi sancinin arttigi bir durum oluyorBugün alttan iğne batıyor gibi oldu. Bu iğne batarken de baskı hissettim. Sonra hafiften kasık ağrısı geldi.
Ama geçti tabi. Şimdi maşallah cok iyiyiz.
Bu ağrılar artçı sancılar mi peki ? Yani böyle böyle gelip siddetleniyor mu doğum sancısı?
Bu ağrılar doğuma az kaldigini gösteriyor rahim inceldigi için iğne batması gibi oluyor benim kaç gündür yalancı sancilarim vardi ama sabaha doğru gidiyordu bu kez önce yarim saate bir gelen ve gittikçe vaktin azaldigi sancinin arttigi bir durum oluyor
Sence 10 gün daha bekler mi diyorsun?
O zaman bacim biz yanlış yerdeyiz
Bu sabah 7 de yatış yapılacak öğlene kadar yavrum dünyaya gözlerini açacak kısmetse rabbim evlatlarımızı bizlere bizleri de onlara bağışlasın inşallah
Gün doğmadan neler doğar bakarsın sen benden önce doğum yaparsın
Zaten doğum yap sana ‘sancı nasıl tarif et’ diyeceğim
Buda olabilir tabi. Mesela bak ben hep nişan gelecek diye bekliyordum ama her zaman nişan gelmiyormuş. Yani nişan gelip hemen suda gelebiliyormus.
Dediğin gibi sancı birden gelip doğum başlayabilir. O zaman yapılacak tek şey sancinin dakikasını tutmak ve o arada hazırlık yapmak. Sonrası hastane yolu .
Bebisin çantası hazır da. Bi turlu kendi cantami hatırlayamadım bende. Elim gitmiyo kaç gündür
çatı muayenesinden kaynaklıdır cnmBenim de ctesi cati muayenesi oldu ondan beri 3 kere kahverengi bi akinti geldi onun disinda bi sancim falan yok. Bu nisan mi yoksa cati muayene sonrasi olan sey mi acaba
Birsey daha sorsam cok olur muyum acaba?? Henuz sanci ya da kasilmalarim baslamadi. Yani sanki gaz sancisi gibi hafif kasik agrisi ve sadece huzursuzluk derecesinde bel agrim var. Kizim icerde hareketli gayet. Arada cok sık olmamak kaydiyla kasilmalarim var. Bunlarin hepsini bir araya getirince dogumun cok da yakin olmadigini dusunebilir miyiz acaba??evet cnm
kizlar simdi hastaneden geliyorum bugun 40 +0 ız. nst de sancilarim güzel cikti. doktor tekrar acikliga bakti ve yunusama oldugunu suni sanciya cevap verecegimi soyledi. çarsamba tekrar cagirdi. en gec petsembeye kadar beklerim dedi. suni ile deneyecegiz eger kendi sancim gelmezsr. bebekte 3.470 gr olmuş
Ayyyyy bu arada takvimim gitmişsss