Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım süreci yaz bize de. Günlerimiz aynıymış. Ben de daha tık yok. Bu arada nişan nasıl bir şey?Benimde nişanım geldi 3dk ya bir hafif ağrı giriyor kasıklarıma bakalım süreç nasıl ilerleyecek
Canım hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin AllahKızlarrrr bende tospiğimi aldım kucağıma bugün
Koynumda uyuyor şimdi
Kızlar, ben de dün sabah 08.45’de sezeryanla doğum yaptım. 2. sezeryanım. Spinal anestezi verildi. Ama sezeryan sırasında, doktor bebeği çıkarttıktan sonra ağrı hissetmeye başladım. Ağrı hissettiğimi söyleyince sakinleştirici vermişler. Sonrasını pek hatırlamıyorum. O sakinleştirici hafızayı da etkiliyormuş. Yaklaşık bir 20dk- 30dk gibi bir zaman dilimini hatırlamıyorum. Şu anda iyiyiz çok şükür. Birazdan taburcu olacağız... Allah herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah...
Ay canım senin paylaşımlarını okudukça kolay ve sağlıklı bir doğum yapman için dua ediyorum hatta bugün acaba doğum yapmışmıdır diye bakmak için girdim nete. Sakin ol hepsi geçecek inşallah.ÜyeYeni
Dogum yapan arkadas hayirli olsun ne guzel
Banada diorlar cuma ama aciklik yoksa iste rahim yumusasin aciklik olsun diye o balloncuk var yerlesioo rahime belki 12 saatte 5cm mi oluormus agrisiz ama galiba neyse sonra ama.o yetmio suni tabi ve istersen epedural ama ben o seyi taktirmak istemiom ins 2 3 cm vardir aciklikli direk suni ve suyu patlatirlar arkadastaki gibi
Cunku dun neymis kafasi kanala inmis ama kan dolasimi beyinde coook iy degilmis ondan dogum ehh acilsee ya mubarekk kari niye yatirmadiniz niyeee sezaryan degil mesela deme bunlar takti bana 36 haftadan beri bilionuz bebek kilo almio yok virus gecen prof bilionuz baktì sukur yok birsey dedi amann Allah bilir herseyiii ama ben öle sey tak onla gez dur istemiim ama bugun yine kontrol bakalim neolcak nst ye nagladilsr cukur iyi saat 13 de yine dua edin yaaa
Benimde ilk bebeğim 7 haftalıkken düştü kürtaj olmdedi olmadım 2 gün sonra kese düştü diğer ayda kızıma hamile kalmıştım o zaman çok zayiftim ve bu 4 gebelikte de kanama oldu hep ama hepsini kucağıma aldım bununda almayı nasip etsin inşallah ama hiç aklıma gelmemişti neden düştüğünü araştırmakAfedersin önceki sayfaları okurken hemen yazdım sonradan gördüm son yazdığınızi. Bu maalesef birçok kadının başına geliyor. çok geçmiş olsun. Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin. Bir daha çocuk düşünürseniz üniversite hastanesine gidip testlerinjzj yaptırın. Birçok sebebi olabilir hiçbir sebebi de olmayabilir.
Allah razi olsun yok daha evdeyim 1 de randavum nst ye baglanacam bakalim bende kendi samcim ve nlrmal kolay istiom ama hayirlisi bakalim yaaAy canım senin paylaşımlarını okudukça kolay ve sağlıklı bir doğum yapman için dua ediyorum hatta bugün acaba doğum yapmışmıdır diye bakmak için girdim nete. Sakin ol hepsi geçecek inşallah.
Bebişler bir bir geliyor maşallah. Senin bebeğin de hayırlı olsun canım sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin AllahKızlar, ben de dün sabah 08.45’de sezeryanla doğum yaptım. 2. sezeryanım. Spinal anestezi verildi. Ama sezeryan sırasında, doktor bebeği çıkarttıktan sonra ağrı hissetmeye başladım. Ağrı hissettiğimi söyleyince sakinleştirici vermişler. Sonrasını pek hatırlamıyorum. O sakinleştirici hafızayı da etkiliyormuş. Yaklaşık bir 20dk- 30dk gibi bir zaman dilimini hatırlamıyorum. Şu anda iyiyiz çok şükür. Birazdan taburcu olacağız... Allah herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah...
Kizlaaarrr.
Dr doğum kanalına girdiğimizi söylemişti. Bugün sancilarim normalden daha keskin ve sık oldu.
Akintim çoğaldı ve sanırım psikolojik olarak yerlerdeyim.
Bi resim yuklicem n'olur birsey diyin. Karnım haftama göre çok mu düşük.
Sanki her an doğum baslicak gibi hissediyorum.
Kendimi sakinlestiremiyorum.
Evdekiler beni gergikce geriyor. Kendileri hiç düşünmüyor biz bu kızı etkiliyor muyuz diye. Patlamak üzereyim. Rahat değilim. Huzursuzum.
Sinirden catlicam az kaldı Eki Görüntüle 2133111
Hayirlisi olsun canim :)Bende sezeryan günümü aldım 16 nisan kısmetse 38+4 olacak o gün
Benim ikinci dogumum, ilki gibi bunu da normal bekliyoruz ama ben de korkuyorum :) dedigin gibi hayirlisi.Slm kizlar benimde bu gun dr kontrolum vardi bebegim makat gelis oldugu icin sezeryan olacak nasipse korkuyorum aslinda normaldende korkuyodim ama bakalim hakkimizda hayirlisi
Hayirlisi olsun canim :)
Allah uzun ve saglikli ömür nasip etsin bebislerinize.
Dogum yapan arkadaslardan ricam var sagolsun hepsi haberdar ediyo bizi ve bizde gercekten mutlu oluyoruz ama lutfen ilk mesajinizda kac kg dogdu kac haftalikken dogdu boyu kac santim lutfen bunlarida yazin cunku bebis dogduktan sonra mecburen cok sık yazamiyosunuz ve merak ediyoruz bizde gercekten ama kendi adima surekli soru sorup bunaltmakta istemiyorum
Çok teşekkürler. Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah.Bebişler bir bir geliyor maşallah. Senin bebeğin de hayırlı olsun canım sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin Allah