2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende nuk var canim. Hiccc akitmiyor. Ama ben denedim cekince de cok az geliyor bilgin olsun. Guzel emiyosa icer. Ama benimki isiriyo simariklik yapiyo emmiyo o yuzden ondanda bi verim alamadim.

Bende nuk var canim. Hiccc akitmiyor. Ama ben denedim cekince de cok az geliyor bilgin olsun. Guzel emiyosa icer. Ama benimki isiriyo simariklik yapiyo emmiyo o yuzden ondanda bi verim alamadim.
teşekkürler cnm deneyeyim bunu da, suyu oynamak için döküyo en azından ona çözüm olur.

Kızlar demir ilaçı hakkında kafama takılan birşey var. Biz sekiz aya kadar demir ilaçı kullanmadık depoları iyi olduğu için daha sonra kan tahlili de azma var denildi ama paniklik bir durum yok sadece başlayalım dedi doktorumuz ferrum yazdı kullanmamızla beraber kabız oldu yan etkisi olabiliyor bazen denildi bende düzenli vermek yerine pekmez et takviyeleri ile damlayı düzensiz ara ara kullandım yas kontrolunde sınırda çıktı bu sefer düzenli kullanmaya başladım ama takiplerimde uykusuzluk yaptığını düşünenmeye başladım iki gün veremedik ev dışındaydık ve ilaçı evde unutmuştum ve uykuları eski düzenine girdi hemen hemen ama emin de olamıyorum başına gelen yada böyle bir fark gören varmı yada kullandığınız demir ilaçları neler

Selam kizlar nasilsiniz?bebisler nasil?hayirli geceleer.bayadir yoktum yazamadim telim bozuldu gunlerdir telsizdim .biz yasimiza girdik bile 18mayista.normalde hazirandi dogumum erken geldi 1 ay kuzum o yuzden 18 mayista evimizde kutladik ufak bi masa ve balonlarla.ilk yas gunu oldugu icin ramazan sonrasi organizasyona vermek istiyorum.hatta bugun biyerle gorustuk baya fiyatlar iyiymis hani :) biz 1 yas asimizi olduk bu arada cok skur ates filan olmadi.daha desteksiz yurume yok bizde ellerinden tutunca baya hizli gdio.koktuklarda siraliyor.tutunup kendi kalkiyor artik.gecen sene bu zamanlari dusunuomda nasil zordu yok gaziydi yok ac mi yok tokmu derken sicak bi taraftan..bu arada gunde kac ogun ek gida veriyorsunuz bebislere?birde sabah kahvaltida yada aksam yemekte mutlaka ekmek veriyomusunuz???

Kizlar sizlerden cewap bekliyorum...bebekleriniz gunde kac ml su iciyorlar?veya soyle diyeyim 1 yasindaki bebek gunde kac ml su icmeli?bilgisi olan warsa yazarsa cok sevinicem..benim oglum mama yemedi hic.suan hala emziriyorum ama tabi eskisi gibi cok deil artik.sanki daha cok uykuya gecmek icin emiyor.ama bazende hala curk curk emdigini duyuyorum.uykularimiz hala bozuk.gece 4 5 kez uyaniyor.bu arada bikac gundur inek sutu vermeye basladim gece yatarken.sizlerde durumlar nasil???

Valla su konusunda cok muzdaribim 200 cc iciremiyorum gunde. Ancak 100 cc iciyodur. Biberon suluk asla kullanmiyor. Yemek yanında kasikla ne kadr icirirsem o. Ve geceleri terliyor bezi kupkuru bu da su aliminin cok yetersiz oldugunu gösteriyor. Gece uykularinda meme ariyor agliyor. Tabiki ben yalanci meme olarak gorev basinda oluyorum.3 veya 4 kez kalkıyor .

Bizm demir depolarimiz ve kan degerlerimiz hep alt sinirdaydi 6. Aydan itibaren sidefer kullandik. Suan 13 aylik son tahlillerde kan degerleri cokkk dusuk cikti depo demiri 5. O nedenle sideferi birakip 2 gundur ferromixin sase kullanıyoruz insallah ise yarar. Ayrica gunde 100 gr kofte(hamburger koftesii buyuklugunde) veya 30 gr et (1 kofte buyuklugunde). Yedirmem gerektigi soylendi. Uykusuzluk meselesi tesadufde olabilir.

Valla benim kizim yemek yemeden yasiyo resmen bu ara:/. Ama sabah irmik ve tambuday unlu muhallebiye yumurta sarisi ve peynir ekliyorum. Bir su bardagi kdr oluyo olcu olarak 3te 1ini yiyor. Oglen tarhana corbasina bir kofte kadar et katiyorum rondodan cekip buzluga attim. Aksamda bie kofte bir bardak ayran. Vermeye calisiyorum. Meyve fln hic yemiyor. Ama 1 seftali veriyorim bu yerse. Kisinda avokado yediriyordum

Ben de 10.aya kadar hic kullanmadim ama degeri cok dusuk cikinca kullanmaya basladim. Kabizlik oluyor arada bizde de. Kayisi yediriyorum bu aralar. Ama uykuyla ilgili bir etkisi olmadi.

Bizimki ekmek ici yemeye bayiliyor sadece onu bile versen yiyor. Kahvaltiyi pek sevmiyor Bebek yemeklerini sevmiyor ev yemeklerini daha cok.seviyor.

Bizimki su icmeyi seviyor Iki biberona yakin su iciyor.

Kizlar dogumgunlerini nasil yaptiniz? Bizimki bayramin ilk gunuydu yani iki gun once. Ama kutlama kismini haftasonuna aldik.
Foto cekimi yaptiran var mi bir yas icin? Fiyatlar nasil acaba?

Canim aklinda olsun yumurtayla peyniri donusumlu verin diolar.Allaha sukur ne versem yiyor oglum hele meyve bayilir muzla elmaya.eti haslayip mi atiosun buzluga nasi yapiosun?

Aynenn oglumda hala 4 5 kere kalkiyo gece.uykular boluk porcuk ;/

Kizlar dogumgunlerini nasil yaptiniz? Bizimki bayramin ilk gunuydu yani iki gun once. Ama kutlama kismini haftasonuna aldik.

Aynen cnm bizimde 18 mayisti ramazan sorasina aldik.gunduz yapicaz bi mekanda.foto cekimi olucak dis mekanda.ben ilk yas gununde organizasyona vermek istiom.bu ay sonu olucak nasipse

selam.Aramizda iki gün var.oğlumun alerjisinden dolayı hala düzenli olarak emziriyorum.o sebeple hiç gün içinde nekadar su içtiğini ölçmedin ama çok sık veriyorum suyu ve hiç geri çevirmiyor.öğün konusunda yine emdiği için 3 öğün veriyorum.bizimle beraber masaya oturuyorum.beraber yemek yemeği öğrensin diye.bizde ara öğün olmuyor hiç sanırım ara öğün olarak beni görüyor yavrum doğum günü meselesine gelince ben ramazandan önce evde aile arasında kutladım.organizasyonu kendini bilene kadar tutmayı düşünmüyorum.kendini anlamaya başlayıp farklı birşey isterse öyle yaparım ki onda da yine kendim yaparım diye düşünüyorum.beraber seçeriz süslemelerini beraber süsleriz heryeri.o günlerin gelmesini iple cekiyorum valla.gerçi dediğin gibi bu günümüze bin şükür

bende ilk kan tahlili yaptırdığımda kani 10 çıkmıştı.iki çocuk dr da sınırda ilacı düzenli kullan demişti.besin alerjisi için ünv.imiloji bölümüne gittiğimizde onada sordum.10 olması gayet normal bebek bu sonuçta demişti.1 yas kontrolünde de tahlil bile yapmadı ve kesebilirsin artik ilacı dedi.bence en iyisini anne olarak sen bilirsin.ben günde 1 köfte mutlaka veriyorum.bulgur mercimek mutlaka yedirmeye çalışıyorum.gerçi bizim yediklerimiz sinirli ama.bide biz sidefer kullanıyorduk kan ilacı olarak biraz pahalı ama yan etkisini görmedim.istersen onuda deneyebilirsin

ben fotocu da iki poz tek çektirdin bi pozda anne baba ve bebiş olarak cektirdim.onda bile durmak istemedi hic.biraz daha büyüsün yürümeye falan baslasin dış ortamda çektirmeyi düşünüyorum

Selam.cok mantikli aslinda kendini bilince yapmak dedigin gbi ne isterse onu yapmak daha guzel olur.ama ben ilk yas gunune ozendim iste.benim oglusumun neyi eksikmis onuda yaparis ins buyudugu zaman.inek sutu vermeyi denedinmi hic?bizimki iciyor geceleri yatmadan veriom sadece.aman dilimi isirayim mama gibi onuda reddetmesin.onun disinda sabah kahvaltimiz var bi posta uyuyor sora meyvemiz var.arada beni emiyor.sora aksam yemegimiz war.en sonda sut veriyorum iste bikacgundur.bizde boyle

canım bizim süt ve ürünlerine karşı alerjimiz var.bebegime vermeyi geçtim ben bile tüketmiyorum emzirdigimden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…