- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #69.721
Onada alışırlar zamanla kek falan yapıp ver ellerine oh mis gibi yesinler :)Ellerine verince yiyolar yani parcaliyolar aslinda hatta kahvalti icin peynir yumurta falan kucuk parcalar halinde verince de yiyolar ama is yemegin icinde hatta corbanin icinde kati bisey olunca kusucak gibi oluyolar onu alistirmadim bi turlu aksam yatmadan ilk ogun yemek yediriyorum sonra mama icip yatiyolar
Ay masallah kuzulara yaaa nasil gecti zaman :) canim bizimkinde de istah yok. Anca mamaya düştü yani. Yavas yavas alisirlar insallah. Bence bu puturlu mamayi islerine gelmeyince yemiyorlar. Asiri sevdigi bisey olmazsa bizimki de çıkarıyor ya da oguruyor. Ama sevdigi bisey olunca neredeyse tüm olarak yutuyorEki Görüntüle 2270360
Mrb teyzler ☺Nasilsiniz? Biz cok şükür normal yasimiza girmek üzereyiz. Bayada buyuduk. Ama hic bisey yemiyoruz. Kizlar ne yapcam ben bu sipalarla ya hic bisey yemek istemiyolar. Herseyi rondodan gecirmek zorunda kaliyorum yoksa kusacak gibi oluyolar. Disleri cikti cok sukur.gel gel alkis baba falan demeye de basladilar. Ama hic kilo almiyolar hep bole kucuk gibiler.daha yeni oturmaya basladilar. Mama sandalyesini hic sevmediler malesefemekleme falan tutunup kalkma uzanma gibi bi cok seyi yapiyolar bi gece uykusunu duzene sokamadim malesef. Bize biseyler deyin teyzeleri biz ne yesek de kilo alsak artik normal yemek yemeye gecsek
İnasallah bakalim kek hic aklima gelmedi sahsen skerli diye ama deneyim bakiyimOnada alışırlar zamanla kek falan yapıp ver ellerine oh mis gibi yesinler :)
Ay masallah cok tatlılar ya.
Bende üçüz oldugunu anlayamadım basta.
Fotoğrafı görünce Zannettim ki yaşıt bebeklerı yan yana getırmışler ne guzel küçükken bıle sosyal ortam dusunmuşler diyorum ☺
Evet o konuda haklisin bak meyve puresini yogurt falan bayila bayila yiyolar valla bize yogurt dayanmiyo annem yapio yogutumuzu kadin usandi artik cok seviyolarAy masallah kuzulara yaaa nasil gecti zaman :) canim bizimkinde de istah yok. Anca mamaya düştü yani. Yavas yavas alisirlar insallah. Bence bu puturlu mamayi islerine gelmeyince yemiyorlar. Asiri sevdigi bisey olmazsa bizimki de çıkarıyor ya da oguruyor. Ama sevdigi bisey olunca neredeyse tüm olarak yutuyor
Bosver her cocuk bir olmuyor bak masallah yogurt cok onemli. Yavas yavas yemek de yerler insallah ben artik cok takmıyorum kabul ettim istahsiz bi bebeEvet o konuda haklisin bak meyve puresini yogurt falan bayila bayila yiyolar valla bize yogurt dayanmiyo annem yapio yogutumuzu kadin usandi artik cok seviyolar
Seker yerine pekmez hurma özü keciboynuzu özü falan koy canımİnasallah bakalim kek hic aklima gelmedi sahsen skerli diye ama deneyim bakiyim
Akisina birakmak lazim yani bide simdi hangi biriyle bas ediyim biri tatli seviyo biri tuzlu en iyisi zamanla duzene girer herladeBosver her cocuk bir olmuyor bak masallah yogurt cok onemli. Yavas yavas yemek de yerler insallah ben artik cok takmıyorum kabul ettim istahsiz bi bebe
Neye göre yaramamış diyorsunuz? Doktor kiloyu az bulduysa doktoru değiştirin bence. Ayrıca kilo eşittir sağlık demek değil ki. Hiç kendim beslemedim oğlumu ben önüne koyarım yer ya da yemez hiç takilmam. Benim için önemli olan sağlıklı şeyler sunmakOndandir evet o kadar hareketli ki hic durmuyor hic..
Bugum hic yapmam dedigim seyi yaptim gittim hem kaşık mamasi hem bebek biskuvisi aldim. Güya dogal besleyecektim ama evde yaptıklarım cok da yaramamis demek ki Hazirlar belki daha iyi yarar
Bizimki 6 aydir kilo almiyodu. Bu ay 300 gram aldi sadece.Kizlar biz 11.ayi bitirdik anca ama bu ay hic mi hic kilo almamis Nasil oldu bu? Moralim cok bozuk. Ustelik demir degeri de cok com dusuk cikti. Ben de bebegimi cok iyi besliyorum saniyordum..
Tutmuyorum canimSelam kizlar nasilsiniz bebisler nasil?.ramazaniniz mubarek olsun.oruc tutuyormusunuz?
Süt cocugun hakki. Azaldigini dusunuyorsa tutma.Kizlar yaa kendi kndime vicdan azabi duyuyorum sankioruc tutuyorum diye.zaten sutum azaldi eskiye gore.surda zaten bikac ay sora birakir.cocumun icice son sutleride oruc tutarak benmi azaltiyorum yani ☹oyle hissettim suan
.1 yaş doğum günü bitti şükürler olsun çok güzel geçti..
1 yaş aşısını da oldu atlattık.. kaldı azı ve köpek dişleri :) onlar da çıktıktan sonra memeden kesme, wc eğitimi derken kreşe başlayacaklar.. zaman hızlı geçiyor..
En zor dönemlerde birlikteydik, istemeden de olsa kırdık, kırıldık ama hepimiz en iyi anne olabilmek adına görüş bildirdik.
O zor zamanlarda buraya zaman ayırıp destek veren tüm mayıs annelerine teşekkür ederim, iyi ki varsınız, iyi ki varız.
Belki ileride başka bir grupta görüşmek üzere, sevgiler.
Masallah kuzularimEki Görüntüle 2270360
Mrb teyzlerNasilsiniz? Biz cok şükür normal yasimiza girmek üzereyiz. Bayada buyuduk. Ama hic bisey yemiyoruz. Kizlar ne yapcam ben bu sipalarla ya hic bisey yemek istemiyolar. Herseyi rondodan gecirmek zorunda kaliyorum yoksa kusacak gibi oluyolar. Disleri cikti cok sukur.gel gel alkis baba falan demeye de basladilar. Ama hic kilo almiyolar hep bole kucuk gibiler.daha yeni oturmaya basladilar. Mama sandalyesini hic sevmediler malesef emekleme falan tutunup kalkma uzanma gibi bi cok seyi yapiyolar bi gece uykusunu duzene sokamadim malesef. Bize biseyler deyin teyzeleri biz ne yesek de kilo alsak artik normal yemek yemeye gecsek
Seni burda gormek. Gozumde canlanir koskoca maziAy masallah kuzulara yaaa nasil gecti zaman :) canim bizimkinde de istah yok. Anca mamaya düştü yani. Yavas yavas alisirlar insallah. Bence bu puturlu mamayi islerine gelmeyince yemiyorlar. Asiri sevdigi bisey olmazsa bizimki de çıkarıyor ya da oguruyor. Ama sevdigi bisey olunca neredeyse tüm olarak yutuyor
Ayyy merhaba canim giremiyorum ki hiç tuvalete gidebilsem sukurSeni burda gormek. Gozumde canlanir koskoca mazi
Ok arkadaşım.naber nasılsın :)Ayyy merhaba canim giremiyorum ki hiç tuvalete gidebilsem sukur
Yaaa kuzum ic guveysinden halliceyim ya özledim sizi sen nasilsinOk arkadaşım.naber nasılsın :)
İyiyim minik bir cadım var onla geçiyor günlerYaaa kuzum ic guveysinden halliceyim ya özledim sizi sen nasilsin
Merhaba konu üzerinden baya zaman gecmiş ama benım oğlum 3 Aylık baby goat mama kullanıyoruz. Gaz sorunu hala gecmedi. Bende aptamil conformil aldım ama tadı çok kötü geldi bana yavan ekşimsi bebeğime vermek istemedim acaba bozukmuydu yoksa normali mi budurbende bir dönem kullancım aptamil conformil hakketten mükemmel bir mama ayrıca sonra normal aptamile de geçtik gaz şikayetimiz tamamen bitti tabii
Amin inşallahmerhaba , kızlar inş bende bu topikte olurum 3 senedir beklıyorum tüp bebek tedavisine başladım embriyolarım donduruldu transferi beklıyorum bu hafta adet olucagım sonra transfer, eğer ilk denemede tutarsa bebeğim mayıs sonu gibi doğacak inş ... Bazılarınız ne güzzel ikinci, üçüncü çocuk için deneme yapıyorlar , bana o kadar uzak gelıyor kı bu duygu anlatamam... Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş...
Canim mama hakkinda fikrim yok ama anne sutu alan bebekler bile ilk 3 ay cok gazli oluyor. Hatta 6 aya kadar devam edebiliyo.Merhaba konu üzerinden baya zaman gecmiş ama benım oğlum 3 Aylık baby goat mama kullanıyoruz. Gaz sorunu hala gecmedi. Bende aptamil conformil aldım ama tadı çok kötü geldi bana yavan ekşimsi bebeğime vermek istemedim acaba bozukmuydu yoksa normali mi budur
Bebedorun pipetli sulugunu kullaniyorum. Yaklasik 200 ml. Bir biberon bitiyo gunlukselamlar herkese bebişleriniz ne kadar su içiyor günde biz biraz sıkıntılıyız da. chicco nun alıştırma bardağı var yere bastırıp tüm suyu döküyo içmek yerine. nuk evo 360 kullanan var mı? akıtmıyor diyorlar almalı mıyım? kullanlanan arkadaşlar fikir verirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?