2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Onada alışırlar zamanla kek falan yapıp ver ellerine oh mis gibi yesinler :)

Ay masallah kuzulara yaaa nasil gecti zaman :) canim bizimkinde de istah yok. Anca mamaya düştü yani. Yavas yavas alisirlar insallah. Bence bu puturlu mamayi islerine gelmeyince yemiyorlar. Asiri sevdigi bisey olmazsa bizimki de çıkarıyor ya da oguruyor. Ama sevdigi bisey olunca neredeyse tüm olarak yutuyor

Evet o konuda haklisin bak meyve puresini yogurt falan bayila bayila yiyolar valla bize yogurt dayanmiyo annem yapio yogutumuzu kadin usandi artik cok seviyolar

Evet o konuda haklisin bak meyve puresini yogurt falan bayila bayila yiyolar valla bize yogurt dayanmiyo annem yapio yogutumuzu kadin usandi artik cok seviyolar
Bosver her cocuk bir olmuyor bak masallah yogurt cok onemli. Yavas yavas yemek de yerler insallah ben artik cok takmıyorum kabul ettim istahsiz bi bebe

Bosver her cocuk bir olmuyor bak masallah yogurt cok onemli. Yavas yavas yemek de yerler insallah ben artik cok takmıyorum kabul ettim istahsiz bi bebe
Akisina birakmak lazim yani bide simdi hangi biriyle bas ediyim biri tatli seviyo biri tuzlu en iyisi zamanla duzene girer herlade

Neye göre yaramamış diyorsunuz? Doktor kiloyu az bulduysa doktoru değiştirin bence. Ayrıca kilo eşittir sağlık demek değil ki. Hiç kendim beslemedim oğlumu ben önüne koyarım yer ya da yemez hiç takilmam. Benim için önemli olan sağlıklı şeyler sunmak

Kizlar biz 11.ayi bitirdik anca ama bu ay hic mi hic kilo almamis Nasil oldu bu? Moralim cok bozuk. Ustelik demir degeri de cok com dusuk cikti. Ben de bebegimi cok iyi besliyorum saniyordum..
Bizimki 6 aydir kilo almiyodu. Bu ay 300 gram aldi sadece.
Selam kizlar nasilsiniz bebisler nasil?.ramazaniniz mubarek olsun.oruc tutuyormusunuz?
Tutmuyorum canim
Kizlar yaa kendi kndime vicdan azabi duyuyorum sanki oruc tutuyorum diye.zaten sutum azaldi eskiye gore.surda zaten bikac ay sora birakir.cocumun icice son sutleride oruc tutarak benmi azaltiyorum yani ☹oyle hissettim suan
Süt cocugun hakki. Azaldigini dusunuyorsa tutma.
.
Hayirdir arkadasim mayis annelerinden mezun mu oldun? veda eder gibi yazmissin
Masallah kuzularim
Seni burda gormek. Gozumde canlanir koskoca mazi

bende bir dönem kullancım aptamil conformil hakketten mükemmel bir mama ayrıca sonra normal aptamile de geçtik gaz şikayetimiz tamamen bitti tabii
Merhaba konu üzerinden baya zaman gecmiş ama benım oğlum 3 Aylık baby goat mama kullanıyoruz. Gaz sorunu hala gecmedi. Bende aptamil conformil aldım ama tadı çok kötü geldi bana yavan ekşimsi bebeğime vermek istemedim acaba bozukmuydu yoksa normali mi budur

Amin inşallah

selamlar herkese bebişleriniz ne kadar su içiyor günde biz biraz sıkıntılıyız da. chicco nun alıştırma bardağı var yere bastırıp tüm suyu döküyo içmek yerine. nuk evo 360 kullanan var mı? akıtmıyor diyorlar almalı mıyım? kullanlanan arkadaşlar fikir verirseniz sevinirim.

Canim mama hakkinda fikrim yok ama anne sutu alan bebekler bile ilk 3 ay cok gazli oluyor. Hatta 6 aya kadar devam edebiliyo.
Bebedorun pipetli sulugunu kullaniyorum. Yaklasik 200 ml. Bir biberon bitiyo gunluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…