2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
E olmus :) masallah diyelim,devami gelsin insallah :)

E tamam iste maksat gunu kurtarmak,denemeye deger

Hadi gozunuzaydiinnn :)

Kan sonucu ne cikti?Bide bat ne zamandi sizin?
Kan sonucum 0.100 yani kesin gebelik yok. Bat bugün 3 gün geçmiş oldu. Halen adet olmadım. Adetlerim de 28 günde bir ve çok düzenlidir. Adet olmayı bekliyorum

Kan sonucum 0.100 yani kesin gebelik yok. Bat bugün 3 gün geçmiş oldu. Halen adet olmadım. Adetlerim de 28 günde bir ve çok düzenlidir. Adet olmayı bekliyorum

Psikolojik bi gecikmedir insallah o zaman baska bisy cikmadan olursun insallah.Allah en kisa zamanda hayirlisiyla saglikla nasip etsin

E olmus :) masallah diyelim,devami gelsin insallah :)

E tamam iste maksat gunu kurtarmak,denemeye deger

Hadi gozunuzaydiinnn :)

Kan sonucu ne cikti?Bide bat ne zamandi sizin?
Benim yumurtam catlayikesin 6 gun oldu henuz. Yarinda 7.ci gun. Testte daha cikmayabilir ama yapacagim tabiki. Luteal fazim kisa benim. 12gun. Bakalim bekliyoruz iste :)

Dün aksam esim durduk yere hamilesin sen dedi aslında ümidim yoktu ama bi heyecanlandım.Daha önceki gebeliklerimde de testlerden once eşim anlamıstı .Ruyamda da kız bebek dogurmustum miray dı adı (miray diye bi isim hic düsünmemistim bu arada ) Zaman gecsin 5 eylül e kadar diye temizlige verdim kendimi

Mayıs annesine aday adayiyim 22 ve 23 ünde ilişki oldu yalnız bat im 10 eylül iki kezden sonra bıraktım yumurtlama dönemim şu sıra hayırlıysa olsun inş bayramdan sonra bakicam sabredebilirsem
İnşallah alırsın güzel haberler ama biraz erken mi bıraktın ilişkiyi acaba

İnşallah alırsın güzel haberler ama biraz erken mi bıraktın ilişkiyi acaba

Yumurtlama döneminden önceki ilişki kız için uygunmus yumurtlama donemindekiler erkek bebek icin daha elverisliymis ben de kız için öncesinde yaptım ve bıraktım hayırlısı yumurtlama zamanı 2 4 gün oncesi ilişki yaşanırsa erkek spermi 24 saat yaşadığından döllenene kadar ölüyormuş ama kız spermi uzun süre yaşadığından döllenene kadar dayanabiliyormus baya okudum.bişeyler ona göre ilişki yaşadım hayirlisi Allahtan istekler var ama allah hayırlısını nasip etsin tabiki

Kızlar karnı şişen bi tek ben miyim acaba zayıfım normalde çok azcık ayva göbeğim vardı çok az ama sanki şimdiden şişmiş gbi hamile göbeğini çok severim ama bu kadarda erken çıkmaz herhalde

Canim ben de cok sistim cok komik olduuumm varsi zaten gobek gaz mi var nedir sanirsin 4 aylik tey Allahim ya

Ya ne dicem yeni pantul alcaktim dedim ki madem karnim cikti boyle tamam hamilelikten degil henuz ama o da olacak hamile pantolonu aldim lcw'dan coook rahat. h&m'de de var aynindan gebeler icin. Biliyorum cok erken ama kasiklarim da agrirken ve karnim sisken normal kotlarim cok rahatsiz etti ben de dayanamadim aldim bi bak istersen yavas yavas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…