• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim ben de cok sistim cok komik olduuumm varsi zaten gobek gaz mi var nedir sanirsin 4 aylik tey Allahim ya :KK70:

Ya ne dicem yeni pantul alcaktim dedim ki madem karnim cikti boyle tamam hamilelikten degil henuz ama o da olacak hamile pantolonu aldim lcw'dan coook rahat. h&m'de de var aynindan gebeler icin. Biliyorum cok erken ama kasiklarim da agrirken ve karnim sisken normal kotlarim cok rahatsiz etti ben de dayanamadim aldim bi bak istersen yavas yavas :KK66:
Sağol cnm bkarm dediğin gbi bnde normalde göbiş yok ama şimdi kilo almş gbiyim aynen :eek:ztn küçük bişeyim top gbi olmam inşallh :KK70:

Kızlar karnı şişen bi tek ben miyim acaba zayıfım normalde çok azcık ayva göbeğim vardı çok az ama sanki şimdiden şişmiş gbi hamile göbeğini çok severim ama bu kadarda erken çıkmaz herhalde
bende varım merak etme:KK48::KK48: 52 kiloyum ve hiç göbeğim yoktur. dümdüz bir karna sahibim.Ama 2 3 gündür karnım şiş çok tatlı duruyor ama...:anneadayı::anneadayı: orda bir bebişşşşşşş varr...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Yumurtlama döneminden önceki ilişki kız için uygunmus yumurtlama donemindekiler erkek bebek icin daha elverisliymis ben de kız için öncesinde yaptım ve bıraktım hayırlısı yumurtlama zamanı 2 4 gün oncesi ilişki yaşanırsa erkek spermi 24 saat yaşadığından döllenene kadar ölüyormuş ama kız spermi uzun süre yaşadığından döllenene kadar dayanabiliyormus baya okudum.bişeyler ona göre ilişki yaşadım hayirlisi Allahtan istekler var ama allah hayırlısını nasip etsin tabiki
hımm anladımmmm:KK68::KK68:kız olur inşallah rabbim gönlüne göre versin canım...

bende varım merak etme:KK48::KK48: 52 kiloyum ve hiç göbeğim yoktur. dümdüz bir karna sahibim.Ama 2 3 gündür karnım şiş çok tatlı duruyor ama...:anneadayı::anneadayı: orda bir bebişşşşşşş varr...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Sen bebişin kesesini grdün bn daha grmediğim için hala daha odaklanamadım daha:rapci:

Kızlar karnı şişen bi tek ben miyim acaba zayıfım normalde çok azcık ayva göbeğim vardı çok az ama sanki şimdiden şişmiş gbi hamile göbeğini çok severim ama bu kadarda erken çıkmaz herhalde

Tek değilsin ben de varım karnım şiş ara ara çıkan ateşim de var dün ilk kez midem de bulandı ama çok sürmedi çok şükür göğüslerim kendinden geçti hem çok büyüdüler siyah halka kocaman oldu ve koyulasti hem de hiç dokunamıyorum bile çok fena acıyor şimdilik belirtiler bunlar ben de daha doktora gitmedim doktor arayisimdayim.

bende ilk hamileligimde acilde ettirmistim ama ikinci dusugumde gittimde acil bakmiyor polikinlikden diye azar isittim

Çok pislikler ya ne azalıyorsun doğru düzgün anlat demi aman bu süreçte en sevmeyeceğim iş hastane ve hastane işleri olacak inşallah hepimiz sorunsuz bir gebelik geçiririz de çok fazla uğraşmayız

Benim yumurtam catlayikesin 6 gun oldu henuz. Yarinda 7.ci gun. Testte daha cikmayabilir ama yapacagim tabiki. Luteal fazim kisa benim. 12gun. Bakalim bekliyoruz iste :)

Ahh ah once sabretmeyi ogretiyorlar :) hayırlısıyla guzel haberler olsun insallah.

Dün aksam esim durduk yere hamilesin sen dedi aslında ümidim yoktu ama bi heyecanlandım.Daha önceki gebeliklerimde de testlerden once eşim anlamıstı .Ruyamda da kız bebek dogurmustum miray dı adı (miray diye bi isim hic düsünmemistim bu arada ) Zaman gecsin 5 eylül e kadar diye temizlige verdim kendimi:işsiz::işsiz:

Guzel isim :) Benimde 5 Eylul bat.Sen yine de cok yorma kendinj:KK19:

Yumurtlama döneminden önceki ilişki kız için uygunmus yumurtlama donemindekiler erkek bebek icin daha elverisliymis ben de kız için öncesinde yaptım ve bıraktım hayırlısı yumurtlama zamanı 2 4 gün oncesi ilişki yaşanırsa erkek spermi 24 saat yaşadığından döllenene kadar ölüyormuş ama kız spermi uzun süre yaşadığından döllenene kadar dayanabiliyormus baya okudum.bişeyler ona göre ilişki yaşadım hayirlisi Allahtan istekler var ama allah hayırlısını nasip etsin tabiki

Ona dikkat ederek olmadi ama yumurtlama zamani cocugu bnm kız:KK48: Hayirlisi insallah.

Cok zayifsan belki biraz daha erken belli olabilir ama genelde 3 ay sonu fln gb cikmaya basliyor :) oncesinde alt karin sismeye basliyor.Bu donemlerde sislik oluyor buarada bikac haftaya oturuyor:KK48:Sıkı seyler giymemekte fayda var yine de,belki biraz daha acilabilir kumaslar ilk zama lar icin ideal

Ahh ah once sabretmeyi ogretiyorlar :) hayırlısıyla guzel haberler olsun insallah.

Ona dikkat ederek olmadi ama yumurtlama zamani cocugu bnm kız:KK48: Hayirlisi insallah.

Cok zayifsan belki biraz daha erken belli olabilir ama genelde 3 ay sonu fln gb cikmaya basliyor :) oncesinde alt karin sismeye basliyor.Bu donemlerde sislik oluyor buarada bikac haftaya oturuyor:KK48:Sıkı seyler giymemekte fayda var yine de,belki biraz daha acilabilir kumaslar ilk zama lar icin ideal
test negatif tabiki. esimin dogum gunu diye denedim. bekle beklr bitmiyor ;)

20170828_100600-1.jpg gunaydin kizlar.ben 1kere beta baktirdim bi daha baktirmadim.testle takip ediyordum ve nihayet bugun kopkoyu hatta t c dende koyu testi buldum ;) Rabbime cok sukurler olsun.bugun 4+6dayiz

test negatif tabiki. esimin dogum gunu diye denedim. bekle beklr bitmiyor :KK66:
inşall
Merhaba herkese :KK200: bende bu güzel haberi aldım hayırlısıyla sağlıklı zamanlı ilerler günlerim. İlk betahcg 273 üç gün sonra 978 di. 5 Eylül bayram dönüşü kese bakılacak . Allah'a emanetiz :nazar:
aramiza hoşgeldiniz canim ;) ben kese için henuz beklemek istiyorum.7haftadan sora gitcem kalp atisiyla komple olsun diye.insallah

inşall
aramiza hoşgeldiniz canim :KK66: ben kese için henuz beklemek istiyorum.7haftadan sora gitcem kalp atisiyla komple olsun diye.insallah
Ben pek dayanabileceğimi sanmıyorum açıkcası zaten zorlu bi yoldan geçtim tüp bebek süreciydi benim. O yüzden hemen keseyi görmem lazım :KK76:

Hiç ümidim yok benim tek iliski oldu :110:Esim biraz gec karar verdi cocuk icin yumurtlama donemini ucundan yakaladık.Durduk yere ümitlendirdi beni.Olursa da hayırli sağliklı bi kız olsun insallah miray diye alıstım resmen :KK33:

aa toistcim çok sevindim,inşallah bu topikte de beraber oluruz. Benim daha 6gun var bata :dua:
Canım ben de seni görünce hatırladım. Geceydi yazamadım. İnşallah olur canım çok isterim 9 aylık bir süreç ❤️ Benimki de şuan 24 oyüzden beklemedeyim Bu arada benim 3 gün varken predüktor express diye bişeyle çok silik çıktı. Devamında normal testle yaptım hiç çizgi çıkmadı. Teste hayran kaldım ❤️ Belki işe yarar sende de

Back