- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi kardelen384
Kızlar değerim 6.45 çıkmış regle 4 gün var sizce ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani ben mayis bir dogumlu gozukmeme ragmen gecen carsamba sonucum 717 cikti senin iki sans cok yuksek gibi duruyoinşallah canım ya..4+6 oldum hcg 11831....bayaaa fazla...herkesler ikiz diyor ama rabbim bilir tabiii..
yani ben mayis bir dogumlu gozukmeme ragmen gecen carsamba sonucum 717 cikti senin iki sans cok yuksek gibi duruyo
Benim bugün 804 çıktı bubus82 senin İlk HCG mi bu artış oranın ne?
bende merak ediyorum 6 eylul ne olacak vakit gecmiyor benim ilk kan testi 74.82 5 gun sonra 717 oldu ama arkadasimizin masallahi var ikiz gibi duruyor 3mu besizmi diim bilemedim bize kac kat atmis yav Allah hepimizin kucana nasip etsin insallah ilk ikizimiz belli olmus gibi
bayram sonrası ola hayrola diyelim o halde
zaten banada bayramdan sonra burasi cosacak gibi geliyor hadi hayirlisi
Cok guvenen yok o teste diye almadim hic. Laboquickle devam :)Prodüktör gebelik testi denesen mi acaba o gün?
Hadi hayırlısı,onların herseyi surpriz
Daha regl e oldugu icin yorum yapamiyorum. İki gune bir katlamasi lazim :)Kızlar değerim 6.45 çıkmış regle 4 gün var sizce ?
AminGeçmiyor evet ya hadi inşallah Burda beraber bebeklerimizi bekleriz
sanki artmaya baslamis normaldr 2 gun sonra test yaptir dicem ama bayram tatili girdi araya sabretmen gerekecek sanirim. bi kac gun sonra idrarda test yaptirirsin 5 ghn felan bekle derim
Şişkinlik bende de var bir arkadaş 8. Hafta mi 14 mu dedi geçecek dedi hadi inşallahvalla bugün süt içmeye başlıyorum.Dünde dr folik asit verdi başladım aç tok diye bisey demedi.Günde 1 tane dedi.Kahvaltıdan sonra içiyorum.Yalnız benim çok şişkinliğim var.Onu yapcam bilmiyorum.Ve kasık ağrım fena..
Aslında iki katına çıkması gerek ya merak ederim ben şimdi acilden yapsam olmaz mı devlette kadın doğumdasanki artmaya baslamis normaldr 2 gun sonra test yaptir dicem ama bayram tatili girdi araya sabretmen gerekecek sanirim. bi kac gun sonra idrarda test yaptirirsin 5 ghn felan bekle derim
Canım hayırlısı olsun önümüzdeki aylarda inşallah sağlıkla gelir bebişinDurdum durdum, sonunda dayanamadım kan verdim. İdrar testi negatif bu arada. Hastaneye gittim, tansiyon 14 e 9. Acaba başka bir rahatsızlığım mı var
Aslında iki katına çıkması gerek ya merak ederim ben şimdi acilden yapsam olmaz mı devlette kadın doğumda
Teşekkür ederim. İnşallah. Size de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.Canım hayırlısı olsun önümüzdeki aylarda inşallah sağlıkla gelir bebişin
canım benim ilk değerim...30 günde 1 oluyorum ben 1 gün gecikti.hemen test yaptım 4+5 değerim bu 11831Benim bugün 804 çıktı bubus82 senin İlk HCG mi bu artış oranın ne?
Cok guvenen yok o teste diye almadim hic. Laboquickle devam :)
Daha regl e oldugu icin yorum yapamiyorum. İki gune bir katlamasi lazim :)
merhaba kızlar
cezalıydım giremedim :)
adete bir hafta kala 34,7 çıkmıştı pzt günü
perşembe de 218 çıktı
dr iyi gidiyor dedi bayramdan sonra görücez bebişimi inşallah
Durdum durdum, sonunda dayanamadım kan verdim. İdrar testi negatif bu arada. Hastaneye gittim, tansiyon 14 e 9. Acaba başka bir rahatsızlığım mı var