- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi kardelen384
Akşam yapmıştım ve çizgi ilk on dk da çıkmıştıPamukprncess canim bu test cok beklemise benziyor.bat ne zaman?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam yapmıştım ve çizgi ilk on dk da çıkmıştıPamukprncess canim bu test cok beklemise benziyor.bat ne zaman?
insallah gebelikdirAkşam yapmıştım ve çizgi ilk on dk da çıkmıştı
Bat çarşamba son 4[/QUOTE
Zaman geçmiyor dime benimde son 8 :) vücudumu dınlıyorum sureklı kasık agrısı var mı karnım agrıdı mı falan
Canım folik asit çok önemli onu kesinlikle iç ben iki ay öncesinden basladım içmeye be en az 2 bardak süt be en az 2 litre su içmeye basladım ara öğünlerde meyve kesinlikle beslenmene dikkat etAynen canim ama bugün 4+4 olduk hayırlısıyla Allah izin verirse burdayiz adım adım paylaşırız herşeyi beslenme de neye dikkat ediyorsunuz başladınız mi bebek için özel bir şey yapmaya yani atıyorum hergun süt içmeye gibi ben hicbir şey yapmıyorum hamilelikten öncesi gibi devam ediyorum dün folik asit aldırdım eşime nasıl içilecek aç mi tok mu onu bile bilmediğimden içmedim.
İnşallahcanım yainsallah gebelikdir
Geçmiyor evet ya hadi inşallah Burda beraber bebeklerimizi bekleriz
kızzzz ağzın bal yesin yaaa12 bin çıktı yahuulaboratuvardaki kız bile şaşırdı..Tekrar ettiler testi..ya bebeğin haftası fazla yada ikiz dedi..ama tek kese görüldü.İkiz olsa çift mi olurdu acaba..Dr da bişey demedi..AYY heyecan çarpı 2 bende..herkesler ikiz diyor..Aman sağlıklı olsunda ben razıyım
Kızlar dün gece 2 de test yaptım o da böyle bugün özel hastane betaya bakar mı acaba belki de vardır ha ? Oğlumda da ilkin böyle silikti
Bugün 5. evlilik yıl dönümümüz. Bat dündü. Eşime sürpriz yapabilsem güzel olurdu. Halen bekliyorum. Benim gebeliklerim adet birkaç gün geçmeden idrarda çıkmıyor. Kan da vermeye cesaret edemiyorum.
o zaman yuksek ihtimal gebesin canim. ozele kan versen 2 saatte cikar sonuc.Akşam yapmıştım ve çizgi ilk on dk da çıkmıştı
Dışarı çıkabilirsem bir eczaneye gideyim. :)
benim de esimin pazartesi dogum gunu amaa bat 2 eylul. keske pazartesi ciksa testte. supriz olsun isterim.Hic kacirma bence :)
Surpriz meraklisi olarak yazdigim dogrudur gerci
Ilk gebeligim planli oldugundan ve dort gozle bekledigimizden doktordan sonucu almaya birlikte gitmistik birlikte bakmistik,hep icimdedir bi surpriz :)
Simdi varsa surpriz planlari yapiyorum gerci yine planli ama olsun
Bizim de planlı ama şu an eşimle ayrı şehirlerde olduğumuz için, önceki aylarda olduğu gibi acaba hamile miyim sorularımla hevesini kaçırmadım. Olursa çok güzel olacak. Hayırlısı :)Hic kacirma bence :)
Surpriz meraklisi olarak yazdigim dogrudur gerci
Ilk gebeligim planli oldugundan ve dort gozle bekledigimizden doktordan sonucu almaya birlikte gitmistik birlikte bakmistik,hep icimdedir bi surpriz :)
Simdi varsa surpriz planlari yapiyorum gerci yine planli ama olsun
valla bugün süt içmeye başlıyorum.Dünde dr folik asit verdi başladım aç tok diye bisey demedi.Günde 1 tane dedi.Kahvaltıdan sonra içiyorum.Yalnız benim çok şişkinliğim var.Onu yapcam bilmiyorum.Ve kasık ağrım fena..Aynen canim ama bugün 4+4 olduk hayırlısıyla Allah izin verirse burdayiz adım adım paylaşırız herşeyi beslenme de neye dikkat ediyorsunuz başladınız mi bebek için özel bir şey yapmaya yani atıyorum hergun süt içmeye gibi ben hicbir şey yapmıyorum hamilelikten öncesi gibi devam ediyorum dün folik asit aldırdım eşime nasıl içilecek aç mi tok mu onu bile bilmediğimden içmedim.
benim de esimin pazartesi dogum gunu amaa bat 2 eylul. keske pazartesi ciksa testte. supriz olsun isterim.
Bizim de planlı ama şu an eşimle ayrı şehirlerde olduğumuz için, önceki aylarda olduğu gibi acaba hamile miyim sorularımla hevesini kaçırmadım. Olursa çok güzel olacak. Hayırlısı :)
Sonraki kontrollerde cikma ihtimali yuksek ikizse :)
Bence firsatin varsa atla git yaptir tabii :)
Acaba erken yapilabilen testlerden mi yapsan normale gore bekledigin sonucu verir :) guzel bi supriz kacirma :)
Dua edin kızlar kan vermeye gidiyorumo zaman yuksek ihtimal gebesin canim. ozele kan versen 2 saatte cikar sonuc.
benim de esimin pazartesi dogum gunu amaa bat 2 eylul. keske pazartesi ciksa testte. supriz olsun isterim.
Dua edin kızlar kan vermeye gidiyorum