2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sağol cnm bkarm dediğin gbi bnde normalde göbiş yok ama şimdi kilo almş gbiyim aynen ztn küçük bişeyim top gbi olmam inşallh

bende varım merak etme 52 kiloyum ve hiç göbeğim yoktur. dümdüz bir karna sahibim.Ama 2 3 gündür karnım şiş çok tatlı duruyor ama... orda bir bebişşşşşşş varr...

hımm anladımmmmkız olur inşallah rabbim gönlüne göre versin canım...

bende varım merak etme 52 kiloyum ve hiç göbeğim yoktur. dümdüz bir karna sahibim.Ama 2 3 gündür karnım şiş çok tatlı duruyor ama... orda bir bebişşşşşşş varr...
Sen bebişin kesesini grdün bn daha grmediğim için hala daha odaklanamadım daha

Tek değilsin ben de varım karnım şiş ara ara çıkan ateşim de var dün ilk kez midem de bulandı ama çok sürmedi çok şükür göğüslerim kendinden geçti hem çok büyüdüler siyah halka kocaman oldu ve koyulasti hem de hiç dokunamıyorum bile çok fena acıyor şimdilik belirtiler bunlar ben de daha doktora gitmedim doktor arayisimdayim.

bende ilk hamileligimde acilde ettirmistim ama ikinci dusugumde gittimde acil bakmiyor polikinlikden diye azar isittim

Çok pislikler ya ne azalıyorsun doğru düzgün anlat demi aman bu süreçte en sevmeyeceğim iş hastane ve hastane işleri olacak inşallah hepimiz sorunsuz bir gebelik geçiririz de çok fazla uğraşmayız

Benim yumurtam catlayikesin 6 gun oldu henuz. Yarinda 7.ci gun. Testte daha cikmayabilir ama yapacagim tabiki. Luteal fazim kisa benim. 12gun. Bakalim bekliyoruz iste :)

Ahh ah once sabretmeyi ogretiyorlar :) hayırlısıyla guzel haberler olsun insallah.

Guzel isim :) Benimde 5 Eylul bat.Sen yine de cok yorma kendinj

Ona dikkat ederek olmadi ama yumurtlama zamani cocugu bnm kız Hayirlisi insallah.

Cok zayifsan belki biraz daha erken belli olabilir ama genelde 3 ay sonu fln gb cikmaya basliyor :) oncesinde alt karin sismeye basliyor.Bu donemlerde sislik oluyor buarada bikac haftaya oturuyorSıkı seyler giymemekte fayda var yine de,belki biraz daha acilabilir kumaslar ilk zama lar icin ideal

test negatif tabiki. esimin dogum gunu diye denedim. bekle beklr bitmiyor

test negatif tabiki. esimin dogum gunu diye denedim. bekle beklr bitmiyor
inşall
Merhaba herkese bende bu güzel haberi aldım hayırlısıyla sağlıklı zamanlı ilerler günlerim. İlk betahcg 273 üç gün sonra 978 di. 5 Eylül bayram dönüşü kese bakılacak . Allah'a emanetiz
aramiza hoşgeldiniz canim ben kese için henuz beklemek istiyorum.7haftadan sora gitcem kalp atisiyla komple olsun diye.insallah

inşall
aramiza hoşgeldiniz canim ben kese için henuz beklemek istiyorum.7haftadan sora gitcem kalp atisiyla komple olsun diye.insallah
Ben pek dayanabileceğimi sanmıyorum açıkcası zaten zorlu bi yoldan geçtim tüp bebek süreciydi benim. O yüzden hemen keseyi görmem lazım

Guzel isim :) Benimde 5 Eylul bat.Sen yine de cok yorma kendinj

Hiç ümidim yok benim tek iliski oldu Esim biraz gec karar verdi cocuk icin yumurtlama donemini ucundan yakaladık.Durduk yere ümitlendirdi beni.Olursa da hayırli sağliklı bi kız olsun insallah miray diye alıstım resmen

aa toistcim çok sevindim,inşallah bu topikte de beraber oluruz. Benim daha 6gun var bata
Canım ben de seni görünce hatırladım. Geceydi yazamadım. İnşallah olur canım çok isterim 9 aylık bir süreç Benimki de şuan 24 oyüzden beklemedeyim Bu arada benim 3 gün varken predüktor express diye bişeyle çok silik çıktı. Devamında normal testle yaptım hiç çizgi çıkmadı. Teste hayran kaldım Belki işe yarar sende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…