- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 30
- Konu Sahibi kardelen384
-
Sağol cnm bkarm dediğin gbi bnde normalde göbiş yok ama şimdi kilo almş gbiyim aynenCanim ben de cok sistim cok komik olduuumm varsi zaten gobek gaz mi var nedir sanirsin 4 aylik tey Allahim ya
Ya ne dicem yeni pantul alcaktim dedim ki madem karnim cikti boyle tamam hamilelikten degil henuz ama o da olacak hamile pantolonu aldim lcw'dan coook rahat. h&m'de de var aynindan gebeler icin. Biliyorum cok erken ama kasiklarim da agrirken ve karnim sisken normal kotlarim cok rahatsiz etti ben de dayanamadim aldim bi bak istersen yavas yavas
bende varım merak etmeKızlar karnı şişen bi tek ben miyim acaba zayıfım normalde çok azcık ayva göbeğim vardı çok az ama sanki şimdiden şişmiş gbi hamile göbeğini çok severim ama bu kadarda erken çıkmaz herhalde
hımm anladımmmmYumurtlama döneminden önceki ilişki kız için uygunmus yumurtlama donemindekiler erkek bebek icin daha elverisliymis ben de kız için öncesinde yaptım ve bıraktım hayırlısı yumurtlama zamanı 2 4 gün oncesi ilişki yaşanırsa erkek spermi 24 saat yaşadığından döllenene kadar ölüyormuş ama kız spermi uzun süre yaşadığından döllenene kadar dayanabiliyormus baya okudum.bişeyler ona göre ilişki yaşadım hayirlisi Allahtan istekler var ama allah hayırlısını nasip etsin tabiki
Sen bebişin kesesini grdün bn daha grmediğim için hala daha odaklanamadım dahabende varım merak etme52 kiloyum ve hiç göbeğim yoktur. dümdüz bir karna sahibim.Ama 2 3 gündür karnım şiş çok tatlı duruyor ama... orda bir bebişşşşşşş varr...
evett gördümmSen bebişin kesesini grdün bn daha grmediğim için hala daha odaklanamadım daha
Kan sonucum 0.100 yani kesin gebelik yok. Bat bugün 3 gün geçmiş oldu. Halen adet olmadım. Adetlerim de 28 günde bir ve çok düzenlidir. Adet olmayı bekliyorum
Sehirden sehire fark mi ediyor acaba? Ben yaptirdim devlet hastanesinin acilinde.
evett gördümmdarısı başına canım..ama tam da bayram haftasına geldiler...10 gün tatil..mayıs anneleri bayram sonu hastanelere koşucaz...Ne mutluu
Kızlar karnı şişen bi tek ben miyim acaba zayıfım normalde çok azcık ayva göbeğim vardı çok az ama sanki şimdiden şişmiş gbi hamile göbeğini çok severim ama bu kadarda erken çıkmaz herhalde
bende ilk hamileligimde acilde ettirmistim ama ikinci dusugumde gittimde acil bakmiyor polikinlikden diye azar isittim
Benim yumurtam catlayikesin 6 gun oldu henuz. Yarinda 7.ci gun. Testte daha cikmayabilir ama yapacagim tabiki. Luteal fazim kisa benim. 12gun. Bakalim bekliyoruz iste :)
Dün aksam esim durduk yere hamilesin sen dedi aslında ümidim yoktu ama bi heyecanlandım.Daha önceki gebeliklerimde de testlerden once eşim anlamıstı .Ruyamda da kız bebek dogurmustum miray dı adı (miray diye bi isim hic düsünmemistim bu arada ) Zaman gecsin 5 eylül e kadar diye temizlige verdim kendimi
Yumurtlama döneminden önceki ilişki kız için uygunmus yumurtlama donemindekiler erkek bebek icin daha elverisliymis ben de kız için öncesinde yaptım ve bıraktım hayırlısı yumurtlama zamanı 2 4 gün oncesi ilişki yaşanırsa erkek spermi 24 saat yaşadığından döllenene kadar ölüyormuş ama kız spermi uzun süre yaşadığından döllenene kadar dayanabiliyormus baya okudum.bişeyler ona göre ilişki yaşadım hayirlisi Allahtan istekler var ama allah hayırlısını nasip etsin tabiki
Kızlar karnı şişen bi tek ben miyim acaba zayıfım normalde çok azcık ayva göbeğim vardı çok az ama sanki şimdiden şişmiş gbi hamile göbeğini çok severim ama bu kadarda erken çıkmaz herhalde
test negatif tabiki. esimin dogum gunu diye denedim. bekle beklr bitmiyorAhh ah once sabretmeyi ogretiyorlar :) hayırlısıyla guzel haberler olsun insallah.
Guzel isim :) Benimde 5 Eylul bat.Sen yine de cok yorma kendinj
Ona dikkat ederek olmadi ama yumurtlama zamani cocugu bnm kızHayirlisi insallah.
Cok zayifsan belki biraz daha erken belli olabilir ama genelde 3 ay sonu fln gb cikmaya basliyor :) oncesinde alt karin sismeye basliyor.Bu donemlerde sislik oluyor buarada bikac haftaya oturuyorSıkı seyler giymemekte fayda var yine de,belki biraz daha acilabilir kumaslar ilk zama lar icin ideal
inşalltest negatif tabiki. esimin dogum gunu diye denedim. bekle beklr bitmiyor
aramiza hoşgeldiniz canimMerhaba herkesebende bu güzel haberi aldım hayırlısıyla sağlıklı zamanlı ilerler günlerim. İlk betahcg 273 üç gün sonra 978 di. 5 Eylül bayram dönüşü kese bakılacak . Allah'a emanetiz
Ben pek dayanabileceğimi sanmıyorum açıkcası zaten zorlu bi yoldan geçtim tüp bebek süreciydi benim. O yüzden hemen keseyi görmem lazıminşall
aramiza hoşgeldiniz canimben kese için henuz beklemek istiyorum.7haftadan sora gitcem kalp atisiyla komple olsun diye.insallah
aa toistcim çok sevindim,inşallah bu topikte de beraber oluruz. Benim daha 6gun var bataMerhaba arkadaşlar. Ben de hamileyim. Kan testi 24 çıktı çok yeniİnşallah sağlıklı ve destekli bir gebelik süreci geçiririz birlikte
Canım ben de seni görünce hatırladım. Geceydi yazamadım. İnşallah olur canım çok isterim 9 aylık bir süreçaa toistcim çok sevindim,inşallah bu topikte de beraber oluruz. Benim daha 6gun var bata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?