• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Hanımlar ben çok korkmaya başladım. Dünden beri midem hiç bulanmıyor ve göğüs hassasiyetim sanki azaldı gibi hissediyorum. :KK43:
Canm bnm de kasık. Bel ağrım falan yok bnde bşey mi oldu dye düşündüm ama blki de kendimize iyi bakıyoruzdur bi sorun olmicak inşallh

Canm bnm de kasık. Bel ağrım falan yok bnde bşey mi oldu dye düşündüm ama blki de kendimize iyi bakıyoruzdur bi sorun olmicak inşallh
Of varya sabah sabah oturdum yatağın içinde ağladım. Şimdi test aldm yine yapıcam en azından çizgiden az çok anlarım. Çok korkuyorum inş bir sorun yaşamayız kuzum :(

Of varya sabah sabah oturdum yatağın içinde ağladım. Şimdi test aldm yine yapıcam en azından çizgiden az çok anlarım. Çok korkuyorum inş bir sorun yaşamayız kuzum :KK43:
Yap bakalım ama üzme kndini lütfen bsey yoksada beniş etkilenir sen kan takibi yapıyomuydun ne zamn vercen bi daha kan

Ben tatile gidiyorum kizlar. Su an yoldayim. 9 saatlik bir yolculugun sonuna yaklasiyoruz. Belime yastik koyarak idare etmeye calisiyorum ama hafif agrilarim oluyor. Annemler cok vazgecirmeye calisti ama Allah in izniyle bir sey olmadan gidip gelecegiz. Bir hafta sonra Istanbula donunce doktora gidecektim ama sizce tatildeyken de kan vereyim mi ? Beta hcg saglikli yukseliyor mu diye?
Gitmeden önce 2. Takibi yapsaydın keşke her yerin ölçümü farklı olur diyolar ama sen bilirsin ynede

Kızlar benimde birkaç gün içerisinde belli olacak aslında adet geçti ama 2 ay önce kürtaj olduğumdan geçen ay yine 28 gün sonra adet oldum bu ay dengeaizleşti sanırım 18 de yumurtlamam dan anladım çünki 3-4 gün sonra test yapıcam kasık batmaları ve bel ağrısı var ateş çıktı bakalım hayırlısı,bu arada facebookta grup oluşturuluyor genelde oradan iletişim daha kolay

Kızlar sat 29 temmuzdu. Beta Hcg dün 125 çıkmıştı bugün 211 çıktı doktorum gayet normal bayramdan sonra gel keseyi de görürüz inşallah kalp atışını da duyarız dedi. Ay o kadar nasıl beklicem ben arada bir kez daha test yaptırayım mı dedim gerek yok dedi doktor ama ben yaptırabilirim galiba

Kızlar benimde birkaç gün içerisinde belli olacak aslında adet geçti ama 2 ay önce kürtaj olduğumdan geçen ay yine 28 gün sonra adet oldum bu ay dengeaizleşti sanırım 18 de yumurtlamam dan anladım çünki 3-4 gün sonra test yapıcam kasık batmaları ve bel ağrısı var ateş çıktı bakalım hayırlısı,bu arada facebookta grup oluşturuluyor genelde oradan iletişim daha kolay

Buradan tanışıp facebook veya instagramda gruplara çağırmak yasak canım.

Hanımlar ben çok korkmaya başladım. Dünden beri midem hiç bulanmıyor ve göğüs hassasiyetim sanki azaldı gibi hissediyorum. :KK43:
Cnm ben de bulantı yok bulantı için erken zaten takma kafana. Valla benim de regl ağrısı gibi ağrım var kasıkta belde. çok ayakta kalınca batıyor alttan telaş yapmayalım ama olacak bunlar yavaş yavaş. Ay daha neler göreceğiz bakalım kusmalar falan hepsi güzel gelir.

Cnm ben de bulantı yok bulantı için erken zaten takma kafana. Valla benim de regl ağrısı gibi ağrım var kasıkta belde. çok ayakta kalınca batıyor alttan telaş yapmayalım ama olacak bunlar yavaş yavaş. Ay daha neler göreceğiz bakalım kusmalar falan hepsi güzel gelir.
Kuzum benim bulantım heo vardı dün hiç olmadı bugünde çooook nadir çok az oluyo.. Ama beni en çok korkutan göğüs hassasiyetimin azalması.. :(

Kuzum benim bulantım heo vardı dün hiç olmadı bugünde çooook nadir çok az oluyo.. Ama beni en çok korkutan göğüs hassasiyetimin azalması.. :KK43:
Lütfen kendini çok dinleme önemli olan senin bedenin strese girme ki bebiş de rahat olsun.

Kızlar sat 29 temmuzdu. Beta Hcg dün 125 çıkmıştı bugün 211 çıktı doktorum gayet normal bayramdan sonra gel keseyi de görürüz inşallah kalp atışını da duyarız dedi. Ay o kadar nasıl beklicem ben arada bir kez daha test yaptırayım mı dedim gerek yok dedi doktor ama ben yaptırabilirim galiba

Doktoru dinle derim cnm.gereksiz stres zarardan baska bir sey degil. Ben 2 gun once öğrendim gebeligimi beta hcg 166.8 di. Tatile geldim bir hafta kalacagim. Donunce baktiracagim ins hersey yolunda giderse

Selam kızlar . Bende dün öğrendim hamile olduğumu kanda 57 çıktı. inşallah mayıs annesi olacağım ama bugün önce pembe sonra kahve akıntım geldi çok az çokk korkuyorum. bu normal mi. bu arada gebeliğimi çok erken öğrendim. takvimde 3+2 diyor bugun için.

İyi akşamlar kızlar
Hamilelik daha çok yeni olduğu için vucüt ta türlü türlü ağrılar,sızılar,kramp tarzı batmalar,ani hareketlerde,rahat olmadığımız pozisyonlarda yaşadığımız hafif orta ağrılar sızılar
Hafif hafif baş dönmeleri
Bu gibi belirtiler ilk aylarda olur
Bazımız daha çok hissederiz
Bazımız daha rahat atlatırız
Kötü düşünmeyelim
Allah yardımcımız olsun.Uzun ve yorucu bir serüvene çıktık
Her ay aşama aşama farklı şeyler yaşayacağız
Hastane yollarını arşınlayacağız
Allah sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşAllah

İyi akşamlar kızlar
Hamilelik daha çok yeni olduğu için vucüt ta türlü türlü ağrılar,sızılar,kramp tarzı batmalar,ani hareketlerde,rahat olmadığımız pozisyonlarda yaşadığımız hafif orta ağrılar sızılar
Hafif hafif baş dönmeleri
Bu gibi belirtiler ilk aylarda olur
Bazımız daha çok hissederiz
Bazımız daha rahat atlatırız
Kötü düşünmeyelim
Allah yardımcımız olsun.Uzun ve yorucu bir serüvene çıktık
Her ay aşama aşama farklı şeyler yaşayacağız
Hastane yollarını arşınlayacağız
Allah sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşAllah
Amiiincanım benim ama benim başımdan kalp durmasına bağlı kürtaj geçtiği için fazla panik atak oluyorum ve bu elimde olmuyır malesef :(

Back