• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Canm byramda göremicekmişiz galiba tatil yapıyolarmış doktorlar arkadas öyle dedi anca byramdan snra grürüz ztn ama bnce yarın kan ver basıl duracaksın meraktan ölür insan :KK48:
Çünkü korkuyorum değermin yükselmediğini görürsem diye ondan bir iki gün daha bekliyim diyorum :( Az yükselmiş olursa vs ayy ne biliyim ya :(

Çünkü korkuyorum değermin yükselmediğini görürsem diye ondan bir iki gün daha bekliyim diyorum :KK43: Az yükselmiş olursa vs ayy ne biliyim ya :KK43:
Canm bnde korkuyorum ama illaki öğrencez bnce yarın testi tekrarla ondan snra yapmazsın bn tekrarlicam çnkü çok meraklıyım e bi de daha aileme de söylemedim byramdan snrayı bekleyemem kndimi zor tutuyrum ztn ikigündür :sus:

Aynen canm gce dörtte yattım hatta geçiyofu sabah ezanla kalktım snra bi daha yattım dkzda kalktım sürekli bölündü uykum
Allah sonumuzu hayır etsin :halay:bendeki bu her an bayılcakmışım hissi geçmedi zaten bişeyde yiyemiyorum mide bulantısından iyice elden ayaktan düşücem valla. :KK43:

Allah sonumuzu hayır etsin :halay:bendeki bu her an bayılcakmışım hissi geçmedi zaten bişeyde yiyemiyorum mide bulantısından iyice elden ayaktan düşücem valla. :KK43:
Miğden mi bulanıyor bnm ki bulanmıyor henüz erken galiba bnm de canm yemk yemk istemiyo ama:63:

hayırlı olsun arkadaşlar. ben de her konuya yazıyorum heyecandan kaç gündür. buraya da yazayım :)

bat 26 temmuz. bugün kan verdim, beta hcg 166.8.

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

hayırlı olsun arkadaşlar. ben de her konuya yazıyorum heyecandan kaç gündür. buraya da yazayım :)

bat 26 temmuz. bugün kan verdim, beta hcg 166.8.

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun canımmmallah sağlıkla kavuşmayı nasip etsinn

Of of ben napıcam böyle yine bayılcak gibi oldum annem tansiyonumu ölçtü 8 e 5 çıktı. Kızlar napıcam ben gebelikte düşük tansiyonda napmak gerekir.

Of of ben napıcam böyle yine bayılcak gibi oldum annem tansiyonumu ölçtü 8 e 5 çıktı. Kızlar napıcam ben gebelikte düşük tansiyonda napmak gerekir.
Canm bnce sen bi doktora gzükmeye çalış bebişi görmesen de me yapcağımı söyler bnde öyle bi durum yok

Canm bnce sen bi doktora gzükmeye çalış bebişi görmesen de me yapcağımı söyler bnde öyle bi durum yok
Valla kuzum sürekli yatıyom kafamı kaldırdığım gibi midem bulanıyo ve çoğunlıkla bayılcak gibi hissediyoru. Ama 1 tam öğün bile yiyemiyorum birazda tansiyonum ondan düşüyo galiba.az önvrce 5 10 tane patates kızartması yiyebildim sadece. Kasık ağrımda çokvar. Dediğin gibi ben önümüzdeki haftaiçi yada bu cumartesi bi doktora görünücem :(

Valla kuzum sürekli yatıyom kafamı kaldırdığım gibi midem bulanıyo ve çoğunlıkla bayılcak gibi hissediyoru. Ama 1 tam öğün bile yiyemiyorum birazda tansiyonum ondan düşüyo galiba.az önvrce 5 10 tane patates kızartması yiyebildim sadece. Kasık ağrımda çokvar. Dediğin gibi ben önümüzdeki haftaiçi yada bu cumartesi bi doktora görünücem :KK43:
Aynen cnm gzük bncede çok erken başlamış belirtiler sende ilaç falan vardr belki miğde bulantısı için bol su içmeye çalış

Merhabalar kızlar bende dün akşam öğrendim idarar testiyle silik çizgi çıktı sonra bu sabah kalkınca tekrarladım yine ikinci çizgi çıktı bugün adet olmam gerekiyor bekliyorum bakayım adet olacak mıyım pazartesi doktora gidip kanda da baktıracam nasıl bir mutlulukmuş eğer hamileysem Mayıs'ta doğacak bebişim ☺️

Arkadaşlar Merhaba adetinize 13 gün kala testte cikiyormu. Ben adet geciktikten sonra testte çıkıyor diye biliyorum acaba farklı bir testmi var.bu arada bebisleriniz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah
Ben adetimden 1 gün önce öğrendim ve teste hemen ikinci çizgi çıktı hiç beklemedim bile sabah yine tekrarladım yine aynı şekil oldu canım

Kızlar Allah nasip ederse ben de mayıs annesi olacağım...

Netten hesapladım Doğum tarihi olarak 2 mayıs yazıyo.Yani kızımın Doğum tarihi ile aynı:))) istesem tutturamazdım herhalde....

Merhabalar kızlar bende dün akşam öğrendim idarar testiyle silik çizgi çıktı sonra bu sabah kalkınca tekrarladım yine ikinci çizgi çıktı bugün adet olmam gerekiyor bekliyorum bakayım adet olacak mıyım pazartesi doktora gidip kanda da baktıracam nasıl bir mutlulukmuş eğer hamileysem Mayıs'ta doğacak bebişim ☺️

Pazartesiyi bekleme istersen git bir acil servise özel devlet farketmez kan ver sonuca göre anlarsın zaten.

Kızlar Allah nasip ederse ben de mayıs annesi olacağım...

Netten hesapladım Doğum tarihi olarak 2 mayıs yazıyo.Yani kızımın Doğum tarihi ile aynı:))) istesem tutturamazdım herhalde....
Aramıza hoşgeldin canıııım. Ne kadar güüzeell yaaa iki evladınında aynı güne denk gelmesi :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim

Back