• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Vayy çok iyi ya bn söyleyemiyrum maalesef anneme sylesem tüm türkiye duyar çünkü:KK48:ama bnm içim nedense bi ferah sanki sağlıklı bir gbelik olcak gbi geliyor inşallah öyle olur ikimizinde tesmen aynı günlerde kan veriyoz senle :spor:

Kızlaaar :KK43: akşam üstü uyuyakalmışım adet sancısı gibi bi sancıyla uykum bölündü. Ama baya baya ağrıdı. Daha adetime 6 gün var 6 gün sonra falan böyle ağrıması gerekmiyor mu :KK43: of şu gebeliği erken öğrenmekte çok sıkıntı sürekli endişe oluyo ya :KK43:

Kızlaaar :KK43: akşam üstü uyuyakalmışım adet sancısı gibi bi sancıyla uykum bölündü. Ama baya baya ağrıdı. Daha adetime 6 gün var 6 gün sonra falan böyle ağrıması gerekmiyor mu :KK43: of şu gebeliği erken öğrenmekte çok sıkıntı sürekli endişe oluyo ya :KK43:
Canm çok ağrırsa doktora grün seninki bya erken döllenme olmuş bnmde arada bi ağrıyo adet olckmış gbi sıkıntı yapmamamya çalış bu arada bnde yeni uyandım 3 saattir yatıyodum resmen :KK23:

Canm çok ağrırsa doktora grün seninki bya erken döllenme olmuş bnmde arada bi ağrıyo adet olckmış gbi sıkıntı yapmamamya çalış bu arada bnde yeni uyandım 3 saattir yatıyodum resmen :KK23:
Evet kuzum baya erken öğrendim ben adetime 13 gün kala ☺ şuan ağrı yok iyiyim ama geldiğinde fenaydı. Bende hep uyuyorum kuzum nolcak bu halimiz acaba o_O

Ah tabiiki her türlü zorluğu çekmeye razıyım. Şuan tek dileğimbir an önce o güzel kalp sesini duymak. Sen ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun canım?
Canm işk kez bgn kan verdm dün regli gnümdü 58.83 cıktı değer daha erken yani ilk önce takibini yapcm bakalım snra değerler yükselince gderim

Canm işk kez bgn kan verdm dün regli gnümdü 58.83 cıktı değer daha erken yani ilk önce takibini yapcm bakalım snra değerler yükselince gderim
Bende ayın 22 sinde verdim kan 58.22 çıktı normalde değerim 2000 lere çıkınca giderim diye düşünüyodum ama araya bayram giriyo mecbur 9 eylülde gidicem. :KK43: nasıl sabredicem hiç bilmiyoruuumm...

Bende ayın 22 sinde verdim kan 58.22 çıktı normalde değerim 2000 lere çıkınca giderim diye düşünüyodum ama araya bayram giriyo mecbur 9 eylülde gidicem. :KK43: nasıl sabredicem hiç bilmiyoruuumm...
Ooo byram grince gdemiyoruz mu ki bn hiç bilmiyorum o zamn bnde mi beklicem byramdan sonrayı

Ayy canm inşallh sen yrın kan testini mi tekrarlicaksın
Yok kuzum ben ayın 20 sinde verdim kan 20.66 çıktı 22 sinde de 58.22 çıktı bir daha pazartesi yaptırırım. O değilde ben uykumdan baş dönmesine uyandım yine bayılcak gibi oluyom niye böyle oldu anlamadım :(

Yok kuzum ben ayın 20 sinde verdim kan 20.66 çıktı 22 sinde de 58.22 çıktı bir daha pazartesi yaptırırım. O değilde ben uykumdan baş dönmesine uyandım yine bayılcak gibi oluyom niye böyle oldu anlamadım :KK43:
Allah Allah önemli birsey değildir bnce tatlım bnde srekli uyanıyrum ya bi tam uyuyamadım gcık oldum

Kızlar benim değerim 3 gün kala 23 Ağustos'ta 37 çıktı. Pazartesi iki gün il dışına kaçacaktık şöyle düşündüm ayın 26'sında versem kan tekrar nasıl olur ? Birde tatile gideceğiz bayramın 2. günü 1 haftalığına biletler vs her şey hazır ben ne ara doktora gidicem bebişimi görmeye ya :/ Gittiğim yerde kan versem ve dönüşümde hastaneye gitsem sizce nasıl olur :(

Kızlar benim değerim 3 gün kala 23 Ağustos'ta 37 çıktı. Pazartesi iki gün il dışına kaçacaktık şöyle düşündüm ayın 26'sında versem kan tekrar nasıl olur ? Birde tatile gideceğiz bayramın 2. günü 1 haftalığına biletler vs her şey hazır ben ne ara doktora gidicem bebişimi görmeye ya :/ Gittiğim yerde kan versem ve dönüşümde hastaneye gitsem sizce nasıl olur :KK43:
Canm byramda göremicekmişiz galiba tatil yapıyolarmış doktorlar arkadas öyle dedi anca byramdan snra grürüz ztn ama bnce yarın kan ver basıl duracaksın meraktan ölür insan :KK48:

Back