• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Aramıza hoşgeldin canıııım. Ne kadar güüzeell yaaa iki evladınında aynı güne denk gelmesi :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim
Sağol canım teşekkür ederim
Hoşbuldum
Cümlemiz için amiiiiiinnnnnnnnn

kızlar kasık batması oluyor mu sizde de? ara ara kasıklarım ağrıyor tıpkı regl olacakmışım gibi. korkuyorum hatta. geçen gün hava aniden soğuduğunda üşütmüştüm biraz ondan mıdır acaba? yoksa rahme yerleşirken normal mi?

kızlar kasık batması oluyor mu sizde de? ara ara kasıklarım ağrıyor tıpkı regl olacakmışım gibi. korkuyorum hatta. geçen gün hava aniden soğuduğunda üşütmüştüm biraz ondan mıdır acaba? yoksa rahme yerleşirken normal mi?

Özellikle yorulduğumda ve fazla ayakta kaldığımda oluyor canım bence yerleşiyor bebişler kendine 9 ay yatacak yerini hazırlıyor.

canım bnde de oluyo baxen hiç yok bazen çok oluyo bgün yok bu seferde insan niye ağrımıyor bsey mi oldu diye düşünüyor yaninağrısa suç ağrımasa suç :KK48:

Slm kızlar. Bende yeni hamile olduğum öğrendim. Inşlh nasipse mays de bebeğim doğulur .
Selaaam canım. Aramıza hoş geldin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤

O değilde kızlar ne kadar güzel bir ayda kucağımıza alacağız meleklerimizi. Ne soğuk ne sıcak

Selaaam canım. Aramıza hoş geldin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤

O değilde kızlar ne kadar güzel bir ayda kucağımıza alacağız meleklerimizi. Ne soğuk ne sıcak
Bizde bugun onu konuştuk gerçekten çok güzel bir zaman yaz sonuna doğru da bebişlerimiz ele avuca gelmeye başlayacaklar oyy :)

Bizde bugun onu konuştuk gerçekten çok güzel bir zaman yaz sonuna doğru da bebişlerimiz ele avuca gelmeye başlayacaklar oyy :)
Eveeet ne kadar rahat olacak bizim için. Hayır bir de benim evlilik yıl dönümümde mayıs :oops:iyi mi olacak kötümü bilemiyorum :anneadayı:

Kızlar ben de geldim araniza bugün öğrendik bizde çok şükür bir sene sonra geldi bebis. Kızlar regl sancısı gibi sancim var sizde oluyor mu, normaldir değil mı yatınca azalıyor ağrı. Baya bel ağrısı var birde.

Kızlar ben de geldim araniza bugün öğrendik bizde çok şükür bir sene sonra geldi bebis. Kızlar regl sancısı gibi sancim var sizde oluyor mu, normaldir değil mı yatınca azalıyor ağrı. Baya bel ağrısı var birde.
Bzim topik komple buraya gelcek inşallah :anneadayı: ağrı normal canm bnm de bazen çok ağrıyo bazen az emin ol ağrımayıncada nye ağrımıyor bsey mi oldu diyo insan :KK48:

canlarım..selamlar..2018 mayıs annesiyim..bgn hamile olduğumu öğrendim..hepimiz sağlıklı şekilde kucağımıza alırız inşallah...nasıl vakit geçecek bilmiyorumm...

O ağrılardan bende de bolca mevcut arkadaşlar

Kasık,bel ağrısı gün boyunca bırakmıyor peşimi

Göğüslerimde çok fazla değişiklik yok halen.ara ara batıyor ama acıma falan yok
İlk hamileliğimde en erken belirtimdi gögüs ucu acıması özellikle

P.ertesi tekrar kan vereceğim bakalım değerim kaç olmuş

Bugün idrar testi yaptım
Dünkü testten daha koyu çıktı çizgi
Ama değerlerin düzenli yükselişini kanda görmedikçe tam olarak inanamıyorum

Canım bir iki gün bende de öyle oldu hatta o kadar korktumki kesin adet olucam kimyasal gebelik bu diye.. Ama sonra geçti olmadı. Şuan adetimr 3 gün kalfı bakaljçım neler yaşayacağız. Ama içini ferah tut. Rabbin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤

canlarım..selamlar..2018 mayıs annesiyim..bgn hamile olduğumu öğrendim..hepimiz sağlıklı şekilde kucağımıza alırız inşallah...nasıl vakit geçecek bilmiyorumm...
Hoşgeldin aramıza canım.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsiiin. Ay bende bilmiyorum zaman nasıl geçecek. Belki şu kalp atışlarını duysam içim biraz rahatlar ama.. :(

O ağrılardan bende de bolca mevcut arkadaşlar

Kasık,bel ağrısı gün boyunca bırakmıyor peşimi

Göğüslerimde çok fazla değişiklik yok halen.ara ara batıyor ama acıma falan yok
İlk hamileliğimde en erken belirtimdi gögüs ucu acıması özellikle

P.ertesi tekrar kan vereceğim bakalım değerim kaç olmuş

Bugün idrar testi yaptım
Dünkü testten daha koyu çıktı çizgi
Ama değerlerin düzenli yükselişini kanda görmedikçe tam olarak inanamıyorum
Ay bende öyle 2 günde bir kan verip yükselip yükselmediğine bakıyorum çok korkuyorum :)

ben8m
Hoşgeldin aramıza canım.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsiiin. Ay bende bilmiyorum zaman nasıl geçecek. Belki şu kalp atışlarını duysam içim biraz rahatlar ama.. :KK43:
Beeklicezz ....o kadar bekledik..Bu bayram en mutlu bayramımız oldu...Kucağımıza almakta nasip olsun inşallah...Bayram sekercikleri ya bunlar....

Canım bir iki gün bende de öyle oldu hatta o kadar korktumki kesin adet olucam kimyasal gebelik bu diye.. Ama sonra geçti olmadı. Şuan adetimr 3 gün kalfı bakaljçım neler yaşayacağız. Ama içini ferah tut. Rabbin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤
Aynen cnm o çok ağrıdı aksam ama uyandım hiç birşey yok bu arada ben son bir haftadir erken kalkıyorum izinliyim ama ise giderken bu kadar erken kalkamazdim. O ağrı çok ayakta kalınca oluyor galiba dikkat etmeliyiz. Bu arada hiç birsey olmaz sende içini ferah tut inş hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi. Ay çok heyecanlıyım yaaa.

Hanımlar ben çok korkmaya başladım. Dünden beri midem hiç bulanmıyor ve göğüs hassasiyetim sanki azaldı gibi hissediyorum. :(

Ben tatile gidiyorum kizlar. Su an yoldayim. 9 saatlik bir yolculugun sonuna yaklasiyoruz. Belime yastik koyarak idare etmeye calisiyorum ama hafif agrilarim oluyor. Annemler cok vazgecirmeye calisti ama Allah in izniyle bir sey olmadan gidip gelecegiz. Bir hafta sonra Istanbula donunce doktora gidecektim ama sizce tatildeyken de kan vereyim mi ? Beta hcg saglikli yukseliyor mu diye?

Back