• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Dinlen bakalım bişey olmaz inşallah sancı falan yoksa...ben de pzt gittim NST ye falan da sokmadı 2200 gr dedi bi de ben diyet yürüyüş yapıyorum hic dinlen falan da demiyor bi dahaki sefere 20 gün sonra görüselim dedi...ultrasona göre söylüyor demek ki sana...onunla geçmiş olsun
Tam olarak hangi gunde 2220 du kilosu canm bnm 32+4 de 2350ydi dun 34+3 de 2700 bebegime iri diyolarda surekli ondan merak ettm :)

Tam olarak hangi gunde 2220 du kilosu canm bnm 32+4 de 2350ydi dun 34+3 de 2700 bebegime iri diyolarda surekli ondan merak ettm :)
32+2 de 2200dü yaklaşık 1 hafta önde görünüyor da ya iri olup da ne kadar olacak bence abartıyorlar...oğlum 28 haftalıkken 31+4 ölçüsündeymiş 39+3 te 4 kilo olarak doğdu iri de sayılmaz bence...diyet diyet diye nolacak bu çocuklar kuş kadar yazık ne var azıcık tombiş olsun ele gelsin kucak doldursun

Hayir doktorm oyle biseyden bahsetmedi iki hafta sonra tekrar gel nstyede gir dedi. Israrla dinlenmem gerektigini soyledi hatta son hazirliklarim vardi deyince kizdi uzan yat sadece dedi
Dinle canim doktorunu yat bol bol yardimci olacak birisi yokmu sana tatlım

Canm sakin olmaya calis :) ben canimin istedigi herseyden tadiyorum pesine biraz hareket bisey olmuyo bazen ufak tefen yuksek cikablir Allahn iznyle bisey olmaz cann istyosa ye biraz kendine eziyet etme
Ya ilk defa oluyor kendime inanamıyorum...bu aralar da çok iyiyim hem alıştım hem bişey yapmadan da bir süre sonra kendiliğinden düşüyor şekerim normal değerlere geliyor diye seviniyordum şimdi bu rüya nerden çıktı

Kizlar doktordan geliyorum bana dua edin erken dogum riskim var cocuk cok fazla asagidaymis hicbise yapma yat dinlen dedi kilosu 2300 gr en azindan 2800 olmasi gerek nisanin 20sini bi gecirsin dedi cok korkuyorum hayirlisiyla sag salim kucagima alirim insallah
Canim hic endislenme ayni seyi yasiyorum ben kac aydir korkucak bisey yok ayaklarini uzat dinlen yemek tuvalet haricinde kendini yoracak bisey yapma. Magnezyum verdiyse onlari zamaninda ic kendini rahat birak Allahin izniyle biseycik olmaz. Ben 3 aydir istirahat ediyorum hic bir is yapmiyorum doktorum yaticaksin dedi dinle sende tatlim. Son 9 gunum kaldi benim bile artik istirahat surem bitiyor. 35-36 oldun mu korkma

Ya ilk defa oluyor kendime inanamıyorum...bu aralar da çok iyiyim hem alıştım hem bişey yapmadan da bir süre sonra kendiliğinden düşüyor şekerim normal değerlere geliyor diye seviniyordum şimdi bu rüya nerden çıktı
Senn bebisine bakarak banada pek iri gelmedi ama iste 4u bulur dyolar normal dogum cok zor oluyo diyolar diyolarda diyolar kafasi karni 2 hafta bacaklarida 1 hafta 4 gun ondeydi en son sanirim benm doktor pimpirikli ya..Diyeti arada boz gitsin cannin istedgni ye sknti yapma az kaldi Allahn iznyle

Birde benim bebegim sikisik vaziyette duruyor canim ultrason goruntusu bile alamiyoruz dogru duzgun. Ben 6 ayliktan beri erken dogum riski yasiyorum. Doktorunu dinlemen gerek ne diyorsa yap. Bana şey demişti ayakta kalmiycaksin yorulmycaksin surekli yaticaksin hareket edince bebek titresim halinde oluyor ve bu dogumu baslatabilir cunku kanalin hemen ustune yerlesik vaziyette 3 aydir. Kotu seyler dusunme emi zaten az zamanin kalmis canim

Canım en son ne zaman gittin kontrole, cumartesi gidicem ben bakalım ne diyecek. Önceki gibi kilo aldıysa 3600 olmuştur, kaç kilodan sonra sezeryanla alırsınız diye sorcam.

Canım en son ne zaman gittin kontrole, cumartesi gidicem ben bakalım ne diyecek. Önceki gibi kilo aldıysa 3600 olmuştur, kaç kilodan sonra sezeryanla alırsınız diye sorcam.
Haberlerini beklyrm ben pazartesi gittim yine 2 hafta ondeydi kafa karin fln kiloda 2700 dedi

Dinlen bakalım bişey olmaz inşallah sancı falan yoksa...ben de pzt gittim NST ye falan da sokmadı 2200 gr dedi bi de ben diyet yürüyüş yapıyorum hic dinlen falan da demiyor bi dahaki sefere 20 gün sonra görüselim dedi...ultrasona göre söylüyor demek ki sana...onunla geçmiş olsun
Bebegin kafasini bile cok zor gordu oyle soyluyim
Sanirim iyice dogum kanalina girms bende hareketlerini cok asagida hissediyodum zaten

Dinle canim doktorunu yat bol bol yardimci olacak birisi yokmu sana tatlım
Esim ve kayinvalidem yardimci oluyolar sagolsunlar da yine de kendi yaptigima uymuyo hicbise tabii. Ama bebis icin dinlenicem dunden beridir uzaniyorum yemek lavabo vs kalkmamaya calistim bakalim

Canim hic endislenme ayni seyi yasiyorum ben kac aydir korkucak bisey yok ayaklarini uzat dinlen yemek tuvalet haricinde kendini yoracak bisey yapma. Magnezyum verdiyse onlari zamaninda ic kendini rahat birak Allahin izniyle biseycik olmaz. Ben 3 aydir istirahat ediyorum hic bir is yapmiyorum doktorum yaticaksin dedi dinle sende tatlim. Son 9 gunum kaldi benim bile artik istirahat surem bitiyor. 35-36 oldun mu korkma
Zamaninda saglikli dogsunda bebislerimiz canim insallah..
Uymaya calisiyorum yormuyorum kendimi ama aklimdanda cikmiyo tabi kiz nazara mi geldik diyorm bazen :) herkes aa hic hamile gibi degilsin cok rahatsin falan diye diye yataktan cikamaz oldum. Rabbim herseyin hayirlisini versin insallah

Desteginiz icin cok tesekkurlerrr canimm bisey oldugunda hemen size yaziyorum ki bu yolda hep beraber ilerliyoruz bilgiler veriyoruz hepinizden allah razi olsun allah hepimizi bi avazda kurtarsin insallah :KK200::anneadayı:

Amin canim insallah. Kendimi gordum sende bir an :) Misafir agirlardim surekli onlar otururken 5 dkda bulasiklari halleder mutfagimi toplardim hemen sasirirlardi ne kadar hareketlisin ne ara yaptin diye gezerdim yuruyuslere giderdim bir anda eve kapanmak da cok tuhaf oluyo işte ama yavrularimiz icin katlaniyoruz Allahim hepimize yardim etsin insallah..

Kizlar doktordan geliyorum bana dua edin erken dogum riskim var cocuk cok fazla asagidaymis hicbise yapma yat dinlen dedi kilosu 2300 gr en azindan 2800 olmasi gerek nisanin 20sini bi gecirsin dedi cok korkuyorum hayirlisiyla sag salim kucagima alirim insallah
çok geçmiş olsun, inşallah dinlenmek işe yarar ve erken doğum riskin ortadan kalkar

Back