• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Yaaa bir de uzanmaktan kalkınca sanki direğe oturuyorsun tövbe yarabbim, o nasıl bir acı ki :oha: hemen geçer inşallah bebiş doğunca
Ayyy evetttt daha güzel tarif edilemezdi valla ben esim e diyorum yatıp yatıp oturursam alttan bisey sokuyorlarmis gibi oluyor diyorum tövbe est.ne edepsizsin diyo :D

Ayyy evetttt daha güzel tarif edilemezdi valla ben esim e diyorum yatıp yatıp oturursam alttan bisey sokuyorlarmis gibi oluyor diyorum tövbe est.ne edepsizsin diyo :KK70:
Edepsiz görmemiş onlar :rolleyes: dün uyumaya çalış geçer geçer falan diye gülüyor şapşal, allah bu ağrının yarısını da sana versin paylaşarak uyuyalım dedim, o kadar bozuldu ki sorma :KK71: tövbe de tövbe de diye diye uyudu kaldı, çok komikti :confused:

Merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor son haftalar umarım herşey yolundadır heyecanlı mısınız:KK68:
Cok sukur iyiyiz canim vallahi dogum yaklastikca heyecan ve endise sariyo bakalim. :)
Rabbim hayirli kolay dogumlar nasip etsin hepimize insallah

Simdilik iyiyiz canm bebis daha az baski yapiyo insallah biraz yukari cikmistir
İnşallah canım endişelenme yattığın için aşağıya baskı azalıyo birde duş aldığın su çok sıcak olmasın kuzum oturarak yaparsan da daha iyi olur

İnşallah canım endişelenme yattığın için aşağıya baskı azalıyo birde duş aldığın su çok sıcak olmasın kuzum oturarak yaparsan da daha iyi olur
Yok canim ruhum daraliyo sicaktan zaten hava 24 derece ilikla dus aliyorum normalde de otururum zaten cok yormuyorum gun icinde doktorm 20sinden sonra istedigi zaman gelebilir dedi. Heyecanlandim. :)
Senin gun belli miydi

Yok canim ruhum daraliyo sicaktan zaten hava 24 derece ilikla dus aliyorum normalde de otururum zaten cok yormuyorum gun icinde doktorm 20sinden sonra istedigi zaman gelebilir dedi. Heyecanlandim. :)
Senin gun belli miydi
Ay çok heyecanlı :):) Canım benim pazartesi günü 36.hafta doluyo istirahat de bitiyo o zamandan sonra gelebilir dedi doktorum bakalım gidince ne dicek nst ne cıkıcak merak ediyorum

Ay çok heyecanlı :):) Canım benim pazartesi günü 36.hafta doluyo istirahat de bitiyo o zamandan sonra gelebilir dedi doktorum bakalım gidince ne dicek nst ne cıkıcak merak ediyorum
Hakkimizda hayirlisi canim bundan sonra gelse bile bi sikinti olmaz minik kusa insallah:anneadayı::anneadayı:

Kızlar herkese merhaba bayadır giremiyorum nasilsiniz herşey yolunda mi valla biz zor durumdayız

Kızlar herkese merhaba bayadır giremiyorum nasilsiniz herşey yolunda mi valla biz zor durumdayız
Noldu hayırdır...genel olarak iyi gibiyiz...daha çok diger grupta yazışıyoruz orda 2-3 tane doğum yapan oldu bebekler küvozde...link atmayı bilemedim şimdi

Noldu hayırdır...genel olarak iyi gibiyiz...daha çok diger grupta yazışıyoruz orda 2-3 tane doğum yapan oldu bebekler küvozde...link atmayı bilemedim şimdi
Sevindim canim . Oğlumla zor oluyor biraz kaşıntı falan cıktı oglumdsds çıkmıştı karaciğer enzimleri yüksekliği zor bir hastalık kansizlikla demir eksiğiyle mücedele ederken bide bu çıktı doğumda zor geçicek gibi geliyo içime ilkinde ölümden dönmüştüm ne bilim herşey ustume ustume geliyo başka olaylarda var boğulacak gibi hissediyorum artik:((

Meraba arkdaslar nasilsniz ? Biz yarin bir aylik oluyoruz oglumla normal dogum yapmstm ama hala gobegm var morlaim cok bozluyo iner mi ? Birde kabizlik problemi yasyrm emzirrken yapabilceklerm sinirli onerisi olan vsr mi

Meraba arkdaslar nasilsniz ? Biz yarin bir aylik oluyoruz oglumla normal dogum yapmstm ama hala gobegm var morlaim cok bozluyo iner mi ? Birde kabizlik problemi yasyrm emzirrken yapabilceklerm sinirli onerisi olan vsr mi
Iner inşallah kuzum merak etme. Ben sezaryen yaptım benim de var 5 aylık hamile gibiyim :( doktor bana hastaneden cikarken bi ilaç yazmış toz bi ilaç kabızlık için. Bulursam adını yazayım sana

Iner inşallah kuzum merak etme. Ben sezaryen yaptım benim de var 5 aylık hamile gibiyim :KK43: doktor bana hastaneden cikarken bi ilaç yazmış toz bi ilaç kabızlık için. Bulursam adını yazayım sana
Bnmde boyle onde top gbi gobegm var hem yumusak bi deri hemde sertlikde var hamile gbi normal dogumda kalmaz diye cok heveslenmstm :( tamm canm yazarsan iyi olur

Kızlar kızımda gaz var atamıyorum önerisi olan var mı bu gaz damlası işe yarıyor mu

Back