- 3 Mayıs 2017
- 221
- 228
- 23
Çünkü korkuyorum değermin yükselmediğini görürsem diye ondan bir iki gün daha bekliyim diyorumCanm byramda göremicekmişiz galiba tatil yapıyolarmış doktorlar arkadas öyle dedi anca byramdan snra grürüz ztn ama bnce yarın kan ver basıl duracaksın meraktan ölür insan
Canm bnde korkuyorum ama illaki öğrencez bnce yarın testi tekrarla ondan snra yapmazsın bn tekrarlicam çnkü çok meraklıyım e bi de daha aileme de söylemedim byramdan snrayı bekleyemem kndimi zor tutuyrum ztn ikigündürÇünkü korkuyorum değermin yükselmediğini görürsem diye ondan bir iki gün daha bekliyim diyorumAz yükselmiş olursa vs ayy ne biliyim ya
Ay evet hamilelikten mi olıyo bende bi türlü deliksiz uyuyamadm bu gece hep uyandım.Allah Allah önemli birsey değildir bnce tatlım bnde srekli uyanıyrum ya bi tam uyuyamadım gcık oldum
Aynen canm gce dörtte yattım hatta geçiyofu sabah ezanla kalktım snra bi daha yattım dkzda kalktım sürekli bölündü uykumAy evet hamilelikten mi olıyo bende bi türlü deliksiz uyuyamadm bu gece hep uyandım.
Allah sonumuzu hayır etsinAynen canm gce dörtte yattım hatta geçiyofu sabah ezanla kalktım snra bi daha yattım dkzda kalktım sürekli bölündü uykum
Miğden mi bulanıyor bnm ki bulanmıyor henüz erken galiba bnm de canm yemk yemk istemiyo amaAllah sonumuzu hayır etsinbendeki bu her an bayılcakmışım hissi geçmedi zaten bişeyde yiyemiyorum mide bulantısından iyice elden ayaktan düşücem valla.
Valla ilk gebeliğimde böyle değildim. Kalbi durdu kürtaj oldum 2 aylıkken ama bu bebişimde hemen başladı bulantılar su bile içemiyorumMiğden mi bulanıyor bnm ki bulanmıyor henüz erken galiba bnm de canm yemk yemk istemiyo ama
Hayırlı uğurlu olsun canımmmallah sağlıkla kavuşmayı nasip etsinnhayırlı olsun arkadaşlar. ben de her konuya yazıyorum heyecandan kaç gündür. buraya da yazayım :)
bat 26 temmuz. bugün kan verdim, beta hcg 166.8.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Canm bnce sen bi doktora gzükmeye çalış bebişi görmesen de me yapcağımı söyler bnde öyle bi durum yokOf of ben napıcam böyle yine bayılcak gibi oldum annem tansiyonumu ölçtü 8 e 5 çıktı. Kızlar napıcam ben gebelikte düşük tansiyonda napmak gerekir.
Valla kuzum sürekli yatıyom kafamı kaldırdığım gibi midem bulanıyo ve çoğunlıkla bayılcak gibi hissediyoru. Ama 1 tam öğün bile yiyemiyorum birazda tansiyonum ondan düşüyo galiba.az önvrce 5 10 tane patates kızartması yiyebildim sadece. Kasık ağrımda çokvar. Dediğin gibi ben önümüzdeki haftaiçi yada bu cumartesi bi doktora görünücemCanm bnce sen bi doktora gzükmeye çalış bebişi görmesen de me yapcağımı söyler bnde öyle bi durum yok
Aynen cnm gzük bncede çok erken başlamış belirtiler sende ilaç falan vardr belki miğde bulantısı için bol su içmeye çalışValla kuzum sürekli yatıyom kafamı kaldırdığım gibi midem bulanıyo ve çoğunlıkla bayılcak gibi hissediyoru. Ama 1 tam öğün bile yiyemiyorum birazda tansiyonum ondan düşüyo galiba.az önvrce 5 10 tane patates kızartması yiyebildim sadece. Kasık ağrımda çokvar. Dediğin gibi ben önümüzdeki haftaiçi yada bu cumartesi bi doktora görünücem
Ah kuzum içebilsem keşke. Zorluyorum ama en fazla 1 buçuk lt içiyorumdur valla oda bulandırıyo midemiAynen cnm gzük bncede çok erken başlamış belirtiler sende ilaç falan vardr belki miğde bulantısı için bol su içmeye çalış
Ben adetimden 1 gün önce öğrendim ve teste hemen ikinci çizgi çıktı hiç beklemedim bile sabah yine tekrarladım yine aynı şekil oldu canımArkadaşlar Merhaba adetinize 13 gün kala testte cikiyormu. Ben adet geciktikten sonra testte çıkıyor diye biliyorum acaba farklı bir testmi var.bu arada bebisleriniz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah
Merhabalar kızlar bende dün akşam öğrendim idarar testiyle silik çizgi çıktı sonra bu sabah kalkınca tekrarladım yine ikinci çizgi çıktı bugün adet olmam gerekiyor bekliyorum bakayım adet olacak mıyım pazartesi doktora gidip kanda da baktıracam nasıl bir mutlulukmuş eğer hamileysem Mayıs'ta doğacak bebişim
Çok teşekkür ederimmmPazartesiyi bekleme istersen git bir acil servise özel devlet farketmez kan ver sonuca göre anlarsın zaten.
Aramıza hoşgeldin canıııım. Ne kadar güüzeell yaaa iki evladınında aynı güne denk gelmesi :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimKızlar Allah nasip ederse ben de mayıs annesi olacağım...
Netten hesapladım Doğum tarihi olarak 2 mayıs yazıyo.Yani kızımın Doğum tarihi ile aynı:))) istesem tutturamazdım herhalde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?