Daha iyiyim ama göbeğim çok alçaldı sanki her gören aynı şeyi soyluyo doktor öyle birşey yok diyo anlamadimCok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bizin bide peşimizde dolaşan veletlerimiz var
Şimdi nasıl oldun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha iyiyim ama göbeğim çok alçaldı sanki her gören aynı şeyi soyluyo doktor öyle birşey yok diyo anlamadimCok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bizin bide peşimizde dolaşan veletlerimiz var
Şimdi nasıl oldun
Ortak karar verelim dedim oda ortal kararımız zaten dedi ben gülistan diyorum sende bi kere gül olsun bari dedin gül koyalım diyo hay ağzımdan neden öyle birşey çıktıysa benimde dönemiyorum de benim adımda gonca herkes bana goncagül derdi zaten öyle demistim bi kere o da şimdi diyo senin adına da uyuyo o olsun bilmiyorum ya kafam karma arisik bu konuda annesi hiç mi hiç hak eder yani yok çünkü ne yapmalıyım bilmiyorumIsmini koymayı haketcek gibi davransin o da oğlunun oğlu onada bakiversin.
Peki eşinin en son fikri n bu konuda
Biseyler yiyince yukarı çıkmıyor mu. Benimde gobegim cok buyudu sanki 9.ayimda gibi agrim oluyo belimde kasimda agirlastim hayırlısi ile alalim minnaklarimiziDaha iyiyim ama göbeğim çok alçaldı sanki her gören aynı şeyi soyluyo doktor öyle birşey yok diyo anlamadim
Icinden n geliyorsa onu yap canım kendin icin yap kimse icin değil.esine desen annen az yardimci olsun bana diye desin konuşsun annesi ileOrtak karar verelim dedim oda ortal kararımız zaten dedi ben gülistan diyorum sende bi kere gül olsun bari dedin gül koyalım diyo hay ağzımdan neden öyle birşey çıktıysa benimde dönemiyorum de benim adımda gonca herkes bana goncagül derdi zaten öyle demistim bi kere o da şimdi diyo senin adına da uyuyo o olsun bilmiyorum ya kafam karma arisik bu konuda annesi hiç mi hiç hak eder yani yok çünkü ne yapmalıyım bilmiyorum
Güle güle kullan canım her şeyini. Ben çoktan hazırladım her şey hazır çantalarımız kiyafetler yıkandı utulendi. Bi park yatağın içine yatak kaldı onu da annem yapıp getirecek.
Sağlıkla gelsinler de inşallah
Maşallah canım bitti sayılır desene senin hazırlıklar.ama 0 beden bez küçük premiture bebekler icin o suan bebegin kac kilo?
Annem yikadi ütüledi.1numara bebek bezi aldım ve baby me yenidoğan islak mendil aldım.kiyafetleri hazır şampuan tırnak makasi pişik kremi biberonu eksik onları tamamlicam
Biseyler yiyince yukarı çıkmıyor mu. Benimde gobegim cok buyudu sanki 9.ayimda gibi agrim oluyo belimde kasimda agirlastim hayırlısi ile alalim minnaklarimizi
Çıkmıyor hep aşağıda çok zorluyo beni valla. Içimden onu kirmamamkgeliyo ama annesinin adı diye de gül ismini seviyorum ama annesinin ve ablasının gül ile başlıyor o yüzden ikiside beni hatta ablası oğlumu bile hiç sevmediğinden koymak istemiyorum kırmakta istemiyorum soyluyo geliyormuş öyle diyo Esim de fazla şey yapmak istemiyor sinirlenip üzerin diye korkuyo galiba gorumcenin 4 buçuk yaşında çocukları var kadin doğumdan öncesinden beri baktiriyokendine çocuklara kreşe falanda vermiyo yapacak birşey yok ben bi kere yardım istedim çok mecbur kalmıştım kadin benim yanımda annesine nasıl kızdı çocukları bırakıp nasıl gidersin falan diye daha da istemiyorum zaten bi kerede eşimle sinemaya gittik oğlum uyuyordu geldiğimizde uyanmamıştı bile kaynana senin neyine biri karnında biri kucağında sinema dedi ondanda istemiyorum ya kendi kizin sürekli bi yerlerde sen ağzını açıp tek laf etmeden bakıyorsun o çocuklara aman neyse canim boşverdim çoktan ben
Icinden n geliyorsa onu yap canım kendin icin yap kimse icin değil.esine desen annen az yardimci olsun bana diye desin konuşsun annesi ile
Kremlerimiz sampuanimiz biberon falan alincak acil bi durumda eczaneden alir eşim.eltim sebamet sampuan kremini aldim dedi nasil bileniniz var miSağol canım evet bitti sayılır.
0 bedeni ne olur ne olmaz Allah korusun erken gelirse kilosu düşük olursa diye aldık
31.haftada 1700gramdı.Şimdi 2 kilo olmuştur herhalde.
Sizin hazırlıklarda bitmek üzerdeymiş.Güle güle kullanın inş
Canım bi sorun olsaydı doktor en kötüsünü söylerdi zaten merak etme çok patavatsizlar hemen en kötüyü soyluyorlar insana Bence bi sorun olmaz ayrintilida benim de baş önde, bacaklar önde vs çıkmıştı. Çok güvenilir değil ultrason hem, çok dikkate almamak lazım 4kg diyorlar çocuk doğuyor 3200Kizlar bas cevresinn 2 hafta onde gtmesi normal mi ? Doktor bi sorun yok dedi ama sekerden kafasi buyumez heralde koca kafali mi olcak dedim doktora :)
Oy maşallah kuzuyaaa, canım benimki de 28de almıştı doğum pozisyonunu. Tekrar dönebilir dedi doktor. Ama inşallah dönmezler ya merak etme. Maşallah maşallahKizlar selam kontrolden geliyorum. Bebisim 30+4 ama usgde 31 hafta cikiyo kilomuzda 1780 gr. 42 cm boyu. Ve dogum pozisyonunu almisiz. Yine elleriyle yuzunu kapatiyo nazli kizim:) Doktora sormadim ya normal dogum yapabilirsin dedi ama sonradan donuyo mu acaba ya?
Sagoll teyzesii normal dogum istiyorum allah izin verirse donmezler insallah tekrar. Bi de nstye baslandim simdilik iyi ilerliyoruz 2 hafta sonra tekrar nst ve kontrol varOy maşallah kuzuyaaa, canım benimki de 28de almıştı doğum pozisyonunu. Tekrar dönebilir dedi doktor. Ama inşallah dönmezler ya merak etme. Maşallah maşallah
Maşallah canım benim, bizimki de kapatıyor hep yüzünü acaba Işık’tan rahatsız mı oluyor diye düşündük en sonunda, cumartesi gidicez bakalım yine kapatacak mı :) benim doktorum geri dönmesi çok düşük bi ihtimal dediKizlar selam kontrolden geliyorum. Bebisim 30+4 ama usgde 31 hafta cikiyo kilomuzda 1780 gr. 42 cm boyu. Ve dogum pozisyonunu almisiz. Yine elleriyle yuzunu kapatiyo nazli kizim:) Doktora sormadim ya normal dogum yapabilirsin dedi ama sonradan donuyo mu acaba ya?
Haha:) canim benim kizin eli kolu ciktigindan beridir hep kafasinda her usgde el kafasinda kapatiyo nazli olcaklar biraz galiba :)) doktora sordum hep eli suratinda neden acaba diye savunma mekanizmasi dedi anne karninda gelistiriyomus canmMaşallah canım benim, bizimki de kapatıyor hep yüzünü acaba Işık’tan rahatsız mı oluyor diye düşündük en sonunda, cumartesi gidicez bakalım yine kapatacak mı :) benim doktorum geri dönmesi çok düşük bi ihtimal dedi
Biz meraktan ölelim diye bence :) bazı çocuklar gülerek poz veriyor, bunların bize garezi var herhalde, besle büyüt danayı tanımasın anayıHaha:) canim benim kizin eli kolu ciktigindan beridir hep kafasinda her usgde el kafasinda kapatiyo nazli olcaklar biraz galiba :)) doktora sordum hep eli suratinda neden acaba diye savunma mekanizmasi dedi anne karninda gelistiriyomus canm
Hahah ayy canim ya guldurdun beniBiz meraktan ölelim diye bence :) bazı çocuklar gülerek poz veriyor, bunların bize garezi var herhalde, besle büyüt danayı tanımasın anayı
Benim oğlumda da öyle demişlerdi son aylarda doktor gerçekten de öyle doğdu bingildagi geç kapandı kafası yaşıtlarına göre büyük 2 3 cm hatta mr bile çektirdik Allaha şükürler olsun bi sorun cikmadi ayın 17 yine ve inşallah son randevumuz var geçti kabus günlerimiz inşallah senin bebisinde böyle şeyler çıkmaz canim sağlıkla kucağına alırsın.Kizlar bas cevresinn 2 hafta onde gtmesi normal mi ? Doktor bi sorun yok dedi ama sekerden kafasi buyumez heralde koca kafali mi olcak dedim doktora :)
Bingildagi gec kapanma olayi falan sonradan mi ogrendnz ultrasonda herhangi bisey diyolar miydi benmki bi sknti yok diyo ama ben anlamadmBenim oğlumda da öyle demişlerdi son aylarda doktor gerçekten de öyle doğdu bingildagi geç kapandı kafası yaşıtlarına göre büyük 2 3 cm hatta mr bile çektirdik Allaha şükürler olsun bi sorun cikmadi ayın 17 yine ve inşallah son randevumuz var geçti kabus günlerimiz inşallah senin bebisinde böyle şeyler çıkmaz canim sağlıkla kucağına alırsın.
Tatlım bizim bebegin de kafası büyük ama doktor hiç korkutacak bi şey demedi babaya çekti herhalde dedik biz de, bi şey olmaz Allah’ın izniyle yüreğini ferah tutBingildagi gec kapanma olayi falan sonradan mi ogrendnz ultrasonda herhangi bisey diyolar miydi benmki bi sknti yok diyo ama ben anlamadm
Tatlım bizim bebegin de kafası büyük ama doktor hiç korkutacak bi şey demedi babaya çekti herhalde dedik biz de, bi şey olmaz Allah’ın izniyle yüreğini ferah tut