2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Galiba ben de öyle yapıcam canım, cadillac alcaktim ama çok fazla fiyati,bir de bi süre sonra kullanissiz olacak diyor herkes
Kullanışlı olmasıhepsinden onemli arabayı ittirmek icin baya güç sarfediyolar hantal olmuycak ki rahat süresin.benimki cok hafif tek elle bile kullanıyordum.oglum 3.5yasinda yeni bıraktı binmeyi simdi sıra kardeşinde sağlamda bi araba rahat

Kızlar kim burda bilmiyorum ama acil cevap lütfen çok midem bulaniyo başım dönüyo şuan biraz daha iyiyim ama mide bulantısı ve halsizlik devam ediyor bide ateş basması var göbeğim kıpkırmızı yüzüm aynı zamanda tüylerim diken iken terliyorum üşüyorum ne oluyor anlamıyorum doktora mi gitsem karnım çok sert patlicak gibi ağrı var tuvalete çıkamıyorum karin ağrısı gibi sanki ya anlamadım ne oluyor

Canım bi acile gitsen acaba ne oldu ya,.cok geçmiş olsun bak sakın ihmal etme git. Allah korusun bi sorun olmasın karnın da sertmis bize de haber et

Canım bi acile gitsen acaba ne oldu ya,.cok geçmiş olsun bak sakın ihmal etme git. Allah korusun bi sorun olmasın karnın da sertmis bize de haber et
Gidemiyorum hiç halim yok küsüp duruyorum midemi bozdum galiba uyku bastiriyo bebek harketli ama birşey olmmistir dimi oğlum uyuyo bırakacak kimse yok tek ben gidemem eşim dursa yanında

Gidemiyorum hiç halim yok küsüp duruyorum midemi bozdum galiba uyku bastiriyo bebek harketli ama birşey olmmistir dimi oğlum uyuyo bırakacak kimse yok tek ben gidemem eşim dursa yanında
Canım.nasil oldun gittin mi doktora yeni goruyorum mesajini

Canım hiç bilmiyorum ki başıma gelmedi, tansiyonun falan mı düştü ki acaba? Arada serrtlesme bende de oluyo ama sancım falan var mı?şimdi nasılsın

Hasta da oluyor olabilirsin ama ihmal etme hemen bi acile git canım için rahat etsin bize de haber ver mutlaka

Canim doğumdan sonra al bence. Oğlumda doğuma gittigim de göğüslerim hiç büyümemişti ama sütüm geldi ve 14 ay sadece anne sutu içti oğlum ek gıdaya baslamadi. Bebek emdikçe süt gelecektir. Hatta kuzenim bazı sorunlardan dolayi 20 haftalıkken doğum yapmıştı onda bile doğum sonrası sutu gelmişti. Bebisi kaybettik ama 3 gün falan sutu kesilmedi kuzenimin. Vücut kendini hazırlıyor canim sutu gelir merak etme. Gelmeyecek diye dusunme kendini sartlama yani

Selam arkadaşlarım 16 günlük hastane maceramdan sonra evime geleli 4 gün oldu hala ağrılarım var. 30+6 mecburi sezeryan oldum gelişim geriliği sebebiyle son günlerde doktor ve asistanların tavırları yüzünden sinirlerim alt üst olmuştu bebeğime yansıdı ve kalp atışları düzensizleşti. Acilen küvez ayarlandı ciğer geliştirici iğneler ve beyin gelişimi için magnezyum serum verildi. Her doktor ölçümleri farklı yaptı 1 haftalık gerilik 5 haftaya kadar çıktı her doktor kilosunu farklı söyledi sonuç itibariyle 1060 gr olarak haftasıyla uyumlu sadece düşük kilolu olduğunu söyledi yenidoğan yoğun bakım doktoru. Boyu uzun fakat zayıftı bebeğim.sadece 1 gün oksijen desteği verilmiş. Şaşılacak derece ilerleme var diyolar. Kendi kendine nefes alıyor. Çok şükür idrar ve kakasını azda olsa yapıyor. Damardan besleniyor aynı zamanda 1 C.C. anne sütü veriliyor hızlı vermek istemediklerini bağırsaklarında kanama riski olabileceği söylendi. İlk başta stresten sütüm gelmedi hastaneden ev geldiğimde sıcak bir duş komposto humana çay ve wc çıkışından sonra sütüm gelmeye başladı sürekli hastaneye götürüyoruz. Ama maalesef haftasonu göremiyoruz. Röntgenleri iyi ama olası beyin kanaması ve böbrekte genişleme olabilir aynı zamanda çok küçük olduğundan enfeksiyon riski olduğunu söylediler. Korkuyorum yüreğim ağzımda bişey olacak diye ama güçlü olması beni umutlandırıyor. Aynı sorunları yaşayan tüm anne adayı arkadaşlarıma sabır diliyorum. Ve 2018 mayıs annelerinin ilk annesi olarak tüm arkadaşlarıma vakitlice sağlıklı doğumlar diliyorum bu süreçte en büyük desteğim sizler oldunuz Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız benim için hepiniz moral oldunuz.

Doğumdan sonra ihtiyaç halinde almaya karar verdim canim teşekkür ederim :)

Canım benim Allah'ın izniyle minik kuzumuz güçlü, çabucak kendini toparlayıp annesinin koynuna gelecek ben inanıyorum. Allah'ım sifasini versin, sen de çok güçlü bi annesin stres yapma kendini üzme sutun olsun bol bol. Çok şükür halimize bak bebis çok güçlü ve umut verici. Bir an önce toparlasin dualarımız onunla

Kizceler bugün pusetimizi ve bebek arabamızı aldık. Puset oto koltuğu ayni zamanda kraft luca aldık, bebek arabasi da markasını bilmediğim ama 200 tl olan bi baston tam yatar bebek arabasi aldık. Travel sistem cadillac alacaktım ama baktım çok gereksiz ve pahalı. Artik memnun kalmazsak başka baston alırız dedim. Şimdilik güzel hafif çabuk katlanıyor

Canım nasıl oldun iyi misin? Gittin mı acile? B Babaocagi
Gittim canim çok sağol dayanamadım gece çok kustum ateş basması da devam etti gebelik zehirlenmesinden suphelenildi ama çok şükür cikmadi öyle birşey serum takıldı midemi bozmuşum iştahım kesilmişti zaten yiyip içemiyordum zayıf düşmüşüm yorgunluktan falan şimdi iyiyim hala biraz midem bulaniyor

Çok şükür canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine ya lütfen bak az kaldı zaten. Sağlıkla gelsin bebis azcık daha dayanalim da inşallah

Çok şükür canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine ya lütfen bak az kaldı zaten. Sağlıkla gelsin bebis azcık daha dayanalim da inşallah
Sağol canim inşallah doktorda diyo yorulma ağır kaldırma sürekli ama napim valla tek olun herşeyi yapıyorsun oğlumda çok hareketli en doğal hakkı daha çok küçük çünkü sadece erken doğmasın istiyorum çok korkuyorum su iki ay da geçsin başka birşey istemiyorum kansızlıktan dedi doktor iste su doğumda sonra takmışlardı sarı kan ondan da verdi yarın taktircam doğuma kadar sürekli takviye kan olacak bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…