- 22 Eylül 2017
- 475
- 495
- 103
- 33
Sen diyince anladimki ben yanlislikla bu topige yazmisim Cunki dedigin gibi diger topik daha aktif ve 2 gundur sakin diye sasirdim o yuzden yazmistimCanım diğer topikte varya orası daha aktif genelde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen diyince anladimki ben yanlislikla bu topige yazmisim Cunki dedigin gibi diger topik daha aktif ve 2 gundur sakin diye sasirdim o yuzden yazmistimCanım diğer topikte varya orası daha aktif genelde
Diğer topik neresi başka mayıs anneleri var mıCanım diğer topikte varya orası daha aktif genelde
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2018-mayis-anneleri.1025443/page-2838#post-55166132Diğer topik neresi başka mayıs anneleri var mı
Kadınlar gününüz kutlu olsun güzeller
Sizlerinde kadınlar gününuZ kutlu olsun bayanlarKadinlar gunumuz kutlu olsun guzel anneler
Aaaa geç oldu ama güç olmasın teşekkürler canım
Rica ederim canım, Sanki ordan da yazıyordun gibi geliyordu bana yoksa seni de çağırırdık gözden kaçmış , ben de hep karıştırıyorum hangisi hangisiydi diye :)Aaaa geç oldu ama güç olmasın teşekkürler canım
Yok canım hiç araştırmadım direk bu topigi görmüştüm sonra hep burdan bildirim gelince burayı takip ediyordum bende sakin buluyordum burayı herkes çalışıyor işi vardır diyodum kendi kendimeRica ederim canım, Sanki ordan da yazıyordun gibi geliyordu bana yoksa seni de çağırırdık gözden kaçmış , ben de hep karıştırıyorum hangisi hangisiydi diye :)
Kuzum sen de sağol, gel hadi orda hastaneye misafir kabul edelim mi etmeyelim mi onu konuşuyoruz :)Yok canım hiç araştırmadım direk bu topigi görmüştüm sonra hep burdan bildirim gelince burayı takip ediyordum bende sakin buluyordum burayı herkes çalışıyor işi vardır diyodum kendi kendime
Hatta benim dediğim kim hangi gün doğum yapcak cinsiyet n topikteki herkesin listesini yapalım dediğimde oydu.
Ayy iyi oldu iyi sağol valla
Sıkıntı yok canısıSen diyince anladimki ben yanlislikla bu topige yazmisim Cunki dedigin gibi diger topik daha aktif ve 2 gundur sakin diye sasirdim o yuzden yazmistim
Tamam geldimKuzum sen de sağol, gel hadi orda hastaneye misafir kabul edelim mi etmeyelim mi onu konuşuyoruz :)
Canım benim de öyle bu hafta. Ama geçen hafta da o sekildeydi doktora gidince baktık kıpır kıpır demekki sırti dönük ben hissetmiyorum dedim. Şimdi yine aynı. Bir de artik eskisi gibi çok hareket beklemicekmisiz büyüdükleri için zor sigiyorlarmis yerlerine. Ama arada bi vuruyor ben dürtünce tamam iyi diyorum. Bir de taaa 23ünde kontrolüm ya nasıl dayancamKizcem bugün çok sakin sessiz kızdırıyor beni yolcam sacini başını
Ay bilmiyorum dun yerimden oynatıyordu bugün sessiz takiliyor pis cadı :) arada oynamasa gidicem doktora o derece meraklandiriyor insanı ben de 18 zinde falan gidicem dediğin gibi dayanabilirsem :)Canım benim de öyle bu hafta. Ama geçen hafta da o sekildeydi doktora gidince baktık kıpır kıpır demekki sırti dönük ben hissetmiyorum dedim. Şimdi yine aynı. Bir de artik eskisi gibi çok hareket beklemicekmisiz büyüdükleri için zor sigiyorlarmis yerlerine. Ama arada bi vuruyor ben dürtünce tamam iyi diyorum. Bir de taaa 23ünde kontrolüm ya nasıl dayancam
Arada dürt canım yavaş yavaş 2 parmaginla, benimki inat ben durttukce o da durtuyo sabaha kadar yapsam sabaha kadar tekrarlar valla manyak ama eskisi kadar hareketli değil. Hiç de bi sorunu yok çok şükür demekki yeri dar geliyo diyorumAy bilmiyorum dun yerimden oynatıyordu bugün sessiz takiliyor pis cadı :) arada oynamasa gidicem doktora o derece meraklandiriyor insanı ben de 18 zinde falan gidicem dediğin gibi dayanabilirsem :)
Bide benim oglum soğana kadar hiç durmadi karnımda o yüzdende değişik geliyo kızımın yavaşlığı :)
Yapıyorum canım onu hatta biyere geldi elime ama cozemedim ben elledikce geri çekti :) vurmuyo öyle anasına akıllı kızımArada dürt canım yavaş yavaş 2 parmaginla, benimki inat ben durttukce o da durtuyo sabaha kadar yapsam sabaha kadar tekrarlar valla manyak ama eskisi kadar hareketli değil. Hiç de bi sorunu yok çok şükür demekki yeri dar geliyo diyorum
Oy yesin teyzesikulakları cinlamistir fındığınLastMadOnEarth kesin onuncekistirdigimi anladı başladı fingirdemeye