2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar baston bebek arabasi+ puset/oto koltuğu ve travel sistem arasında kaldım. Deneyimliler tavsiye verebilir mi ya?

Kızlar baston bebek arabasi+ puset/oto koltuğu ve travel sistem arasında kaldım. Deneyimliler tavsiye verebilir mi ya?
Canım ben baston kullandım ama markası neydi hiç hatırlamıyorum oğlumda puset almamıştım bundada miniçodan 100 liraya aldım bitane arabanın kemeriyle baglaniyo arabaya

Canım ben baston kullandım ama markası neydi hiç hatırlamıyorum oğlumda puset almamıştım bundada miniçodan 100 liraya aldım bitane arabanın kemeriyle baglaniyo arabaya
Ben de travel alacaktım cadillac 1100 tl falan. Ama sonra çok araştırdım cok hantal ve kullanımının kısa süreli olduğunu soyluyorlar. Acaba senin dediğin gibi mi alsam diyorum,.hem daha da uygun fiyatlı oluyor

Ben de travel alacaktım cadillac 1100 tl falan. Ama sonra çok araştırdım cok hantal ve kullanımının kısa süreli olduğunu soyluyorlar. Acaba senin dediğin gibi mi alsam diyorum,.hem daha da uygun fiyatlı oluyor
Mağazadan alicam orda dene bakalım oluyomu ona göre karar verirsin bazen çocuklar sevmeyebiliyo çok para vermeye karşıyım o yüzden böyle şeylere :)

Mağazadan alicam orda dene bakalım oluyomu ona göre karar verirsin bazen çocuklar sevmeyebiliyo çok para vermeye karşıyım o yüzden böyle şeylere :)
Evet canım eşim tutturdu hadi alalım diye, travel karar vermiştik ama düşündüm de çok pahalı gerçekten ve sonradan baston almak zorunda kalmak da istemiyorum. Kafam çok karışık

Evet canım eşim tutturdu hadi alalım diye, travel karar vermiştik ama düşündüm de çok pahalı gerçekten ve sonradan baston almak zorunda kalmak da istemiyorum. Kafam çok karışık
Gönlüne hangisi siniyosa onu al canım sonradan pişman olma benim ikinci olunca daha rahatım bu konuda senin ilk çocuk şimdi hevesini al :)

Canim ben oğlumda tam yatar baston kullandık şimdi çift yönlü istiyoruz eşimle ve çok para vermek istemiyoruz açıkçası bunu düşünüyoruz hem uygun hem çift yönlü hemde pusetli var.

Eklentiler

• Screenshot_20180309-162434.png
    121 KB · Görüntüleme: 33
Canim ben oğlumda tam yatar baston kullandık şimdi çift yönlü istiyoruz eşimle ve çok para vermek istemiyoruz açıkçası bunu düşünüyoruz hem uygun hem çift yönlü hemde pusetli var.
Canım bende buna benzer lele baby nin kırmızısını aldim ertesi gün geldi kargo simdilik kullanmadim evde gayet keyifli çokta şık kullanan arkadaşım memnun 800 e aldım valla çok icime sindi bir bak derim milyarlık gibi duruyor

Markası modeli ne canım ben de inceleyeyim

Aytaç bebe infiniti yanında puset hediyeli. Arabamız yok ama evde puset kullanımı çok rahat oluyor fakat arabaya da kullanılıyor diye biliyorum. Bende yorumlara bakıyorum bu konuda fiyatına göre güzel bir urun %80 bunu alicam bir mağazaya gidip ürünü görüp netten.siparis vericem

Tamam canı. Onada bir bakayım peki kapanınca çok yer kaplıyor mu

oğlumun bastonu var dediğim gibi rahat ve kolay kullanimi ama ben çift yönlü istiyorum çünkü bebek küçükken rüzgar esince kendime çevirebilmek için birde bazen kucukken sana bakmak istiyor korkuyor o yuzden cift yon istiyorum

Bebek arabası ile puset bir olandan almıştım canım ben puseti de 9ay kadar oto koltuğu gibi arabada kullandım.

Bu çift yön
Puseti de içinde

Valla açılıp kapanması çok kolay ama biraz fazla yer kaplıyor küçük değil yani kapanınca en azından bir bak derim internetteki stokları bile hızlıca tükeniyor haberin.olsun

Kızlar bebek doğduktan 5.5 ay sonra ise başlayacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa emzirmeyi çok istiyorum
Süt sağma makinesi için ne düşünüyorsunuz bazı arkadaşlarım hastane çantana koy sık sık sağ ki arttirsin sutunu dediler
Hemen çok gelmiyor dediler

Şimdi sizce beklemeli miyim yani bakayim mi bebek emiyor mu süt durumum nasıl
Yoksa alayim mi hemen
Alsam hangi marka alayim
Elektrikli ve çift göğüs istiyorum alirsam vakit kaybı olmasın diye

Siz ne yaptiniz

Canım ben de düşünüyorum ama elektrikli almicam manuel alicam şimdilik galiba. Onu da bebek doğduktan sonra. Bi bakalım belki ihtiyaç olmaz

Bebek arabası ile puset bir olandan almıştım canım ben puseti de 9ay kadar oto koltuğu gibi arabada kullandım.
Galiba ben de öyle yapıcam canım, cadillac alcaktim ama çok fazla fiyati,bir de bi süre sonra kullanissiz olacak diyor herkes

Canım bence hemen almana gerek yok.işe başlayacağın zaman alırsın.bebek emdikçe sütün artacak.hiç bir süt pompası bebeğin emmesinin yerini tutamaz.

O zaman doğumu bekliyorum kızlar
Ihtiyaç halinde alayim şu süt sağma makinesini inekmisiz gibi geliyor mu size de.)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…