Selam arkadaşlarım 16 günlük hastane maceramdan sonra evime geleli 4 gün oldu hala ağrılarım var. 30+6 mecburi sezeryan oldum gelişim geriliği sebebiyle son günlerde doktor ve asistanların tavırları yüzünden sinirlerim alt üst olmuştu bebeğime yansıdı ve kalp atışları düzensizleşti. Acilen küvez ayarlandı ciğer geliştirici iğneler ve beyin gelişimi için magnezyum serum verildi. Her doktor ölçümleri farklı yaptı 1 haftalık gerilik 5 haftaya kadar çıktı her doktor kilosunu farklı söyledi sonuç itibariyle 1060 gr olarak haftasıyla uyumlu sadece düşük kilolu olduğunu söyledi yenidoğan yoğun bakım doktoru. Boyu uzun fakat zayıftı bebeğim.sadece 1 gün oksijen desteği verilmiş. Şaşılacak derece ilerleme var diyolar. Kendi kendine nefes alıyor. Çok şükür idrar ve kakasını azda olsa yapıyor. Damardan besleniyor aynı zamanda 1 C.C. anne sütü veriliyor hızlı vermek istemediklerini bağırsaklarında kanama riski olabileceği söylendi. İlk başta stresten sütüm gelmedi hastaneden ev geldiğimde sıcak bir duş komposto humana çay ve wc çıkışından sonra sütüm gelmeye başladı sürekli hastaneye götürüyoruz. Ama maalesef haftasonu göremiyoruz. Röntgenleri iyi ama olası beyin kanaması ve böbrekte genişleme olabilir aynı zamanda çok küçük olduğundan enfeksiyon riski olduğunu söylediler. Korkuyorum yüreğim ağzımda bişey olacak diye ama güçlü olması beni umutlandırıyor. Aynı sorunları yaşayan tüm anne adayı arkadaşlarıma sabır diliyorum. Ve 2018 mayıs annelerinin ilk annesi olarak tüm arkadaşlarıma vakitlice sağlıklı doğumlar diliyorum bu süreçte en büyük desteğim sizler oldunuz Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız benim için hepiniz moral oldunuz.