• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Sağol canim inşallah doktorda diyo yorulma ağır kaldırma sürekli ama napim valla tek olun herşeyi yapıyorsun oğlumda çok hareketli en doğal hakkı daha çok küçük çünkü sadece erken doğmasın istiyorum çok korkuyorum su iki ay da geçsin başka birşey istemiyorum kansızlıktan dedi doktor iste su doğumda sonra takmışlardı sarı kan ondan da verdi yarın taktircam doğuma kadar sürekli takviye kan olacak bakalim
Çok şükür çaresi var canım, Allah korusun erken doğmasın zamanında sağlıkla gelsin insallah. Artik ne gerekiyorsa yapacaksın mecbur napcan canım keşke annenlerden biri gelebilse, eşin de daha fazla yardımcı olur artik o da korkmustur

Selam arkadaşlarım 16 günlük hastane maceramdan sonra evime geleli 4 gün oldu hala ağrılarım var. 30+6 mecburi sezeryan oldum gelişim geriliği sebebiyle son günlerde doktor ve asistanların tavırları yüzünden sinirlerim alt üst olmuştu bebeğime yansıdı ve kalp atışları düzensizleşti. Acilen küvez ayarlandı ciğer geliştirici iğneler ve beyin gelişimi için magnezyum serum verildi. Her doktor ölçümleri farklı yaptı 1 haftalık gerilik 5 haftaya kadar çıktı her doktor kilosunu farklı söyledi sonuç itibariyle 1060 gr olarak haftasıyla uyumlu sadece düşük kilolu olduğunu söyledi yenidoğan yoğun bakım doktoru. Boyu uzun fakat zayıftı bebeğim.sadece 1 gün oksijen desteği verilmiş. Şaşılacak derece ilerleme var diyolar. Kendi kendine nefes alıyor. Çok şükür idrar ve kakasını azda olsa yapıyor. Damardan besleniyor aynı zamanda 1 C.C. anne sütü veriliyor hızlı vermek istemediklerini bağırsaklarında kanama riski olabileceği söylendi. İlk başta stresten sütüm gelmedi hastaneden ev geldiğimde sıcak bir duş komposto humana çay ve wc çıkışından sonra sütüm gelmeye başladı sürekli hastaneye götürüyoruz. Ama maalesef haftasonu göremiyoruz. Röntgenleri iyi ama olası beyin kanaması ve böbrekte genişleme olabilir aynı zamanda çok küçük olduğundan enfeksiyon riski olduğunu söylediler. Korkuyorum yüreğim ağzımda bişey olacak diye ama güçlü olması beni umutlandırıyor. Aynı sorunları yaşayan tüm anne adayı arkadaşlarıma sabır diliyorum. Ve 2018 mayıs annelerinin ilk annesi olarak tüm arkadaşlarıma vakitlice sağlıklı doğumlar diliyorum bu süreçte en büyük desteğim sizler oldunuz Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız benim için hepiniz moral oldunuz.

Allah’ın izniyle sağsalim yavrunuzu evinize götüreceksiniz inşallah.
Biliyorum zor ama senin moralini yüksek tutman lazım.bebişin senin sütüne ihtiyacı var.En büyük ilacı anne sütü.
Güzel düşün,bol bol dua et Allah yardımcınız olsun....

Merhaba kızlar
Hazırlıklarınız be durumda???
Ben ütü işine giriştim.Bitirince valizleri hazırlayacağım.
İhtiyaç listemdekiler bitti sayılır
Yatağını almadık henüz.Bir türlü karar veremiyoruz.
Bugün bezleri ve ıslak mendilleri de geldi
Prima premium aldım 2 paket 0 beden
4 büyük pakette 1 numara aldım
Islak mendili Hughes tercih ettim saf su ve pamuk olan.uni Baybyden daha güzel havlusu.koku Laz’ım losyon tarzı şeyler yok

Pişik k.şampuanı,losyonu sebamed aldım.kızımda kullandım çok memnun kaldım.

Hazırlıklarımızı Allah güle güle sağlıklı günlerde kullandırsın hepimize inşallah

Ayın 16sında Prof olan doktorumla randevum var.Onun söyledikleri beni çok ilgilendiriyor.Arada başka doktorlara da gidiyorum ama bu başka tabii.Büyük ihtimal bi aksilik çıkmazsa ameliyatımı bu doktorum yapacak.Bu gidişimde gün verir mi bilmiyorum.Oğlum keşke gününü beklese de ablasıyla aynı doğum tarihi olsa.Sata göre 2 mayıs çıkıyor.kızım da 2 mayısta doğdu.Nasip kısmet işi.

Merhaba kızlar
Islak mendili Hughes tercih ettim saf su ve pamuk olan.uni Baybyden daha güzel havlusu.koku Laz’ım losyon tarzı şeyler yok

Hazırlıklarımızı Allah güle güle sağlıklı günlerde kullandırsın hepimize inşallah

Ayın 16sında Prof olan doktorumla randevum var.Onun söyledikleri beni çok ilgilendiriyor.Arada başka doktorlara da gidiyorum ama bu başka tabii.Büyük ihtimal bi aksilik çıkmazsa ameliyatımı bu doktorum yapacak.Bu gidişimde gün verir mi bilmiyorum.Oğlum keşke gününü beklese de ablasıyla aynı doğum tarihi olsa.Sata göre 2 mayıs çıkıyor.kızım da 2 mayısta doğdu.Nasip kısmet işi.
Güle güle kullan canım her şeyini. Ben çoktan hazırladım her şey hazır çantalarımız kiyafetler yıkandı utulendi. Bi park yatağın içine yatak kaldı onu da annem yapıp getirecek.

Sağlıkla gelsinler de inşallah :KK68:

Çok şükür çaresi var canım, Allah korusun erken doğmasın zamanında sağlıkla gelsin insallah. Artik ne gerekiyorsa yapacaksın mecbur napcan canım keşke annenlerden biri gelebilse, eşin de daha fazla yardımcı olur artik o da korkmustur
Sağol canim benim inşallah eşim yardımcı oluyor ama oğlum ama bana çok bağlı herseyini benimle yapmak istiyor bende hamileyim diye sanki onun hakkindan çalmış gibi hissediyorum eksik bırakmak istemiyorum o yüzden yorumuyoruz. Katın validem üst katta kızının çocuklarına bakıyor sağolsun evine giderken kapiy çalıp napıosun demez eşim sitem etti eder sürekli de ondan arada bırak kızım oğlumu yukarı der bide iki kere banyosunda yardım etti süreklice sitemle olmuyor iste bide adı koyulsun diye bekliyor istiyor hatta en çok ta bu mevzu yıprattı beni 2 ay kaldı daha isim bulamadim:(

Selam arkadaşlarım 16 günlük hastane maceramdan sonra evime geleli 4 gün oldu hala ağrılarım var. 30+6 mecburi sezeryan oldum gelişim geriliği sebebiyle son günlerde doktor ve asistanların tavırları yüzünden sinirlerim alt üst olmuştu bebeğime yansıdı ve kalp atışları düzensizleşti. Acilen küvez ayarlandı ciğer geliştirici iğneler ve beyin gelişimi için magnezyum serum verildi. Her doktor ölçümleri farklı yaptı 1 haftalık gerilik 5 haftaya kadar çıktı her doktor kilosunu farklı söyledi sonuç itibariyle 1060 gr olarak haftasıyla uyumlu sadece düşük kilolu olduğunu söyledi yenidoğan yoğun bakım doktoru. Boyu uzun fakat zayıftı bebeğim.sadece 1 gün oksijen desteği verilmiş. Şaşılacak derece ilerleme var diyolar. Kendi kendine nefes alıyor. Çok şükür idrar ve kakasını azda olsa yapıyor. Damardan besleniyor aynı zamanda 1 C.C. anne sütü veriliyor hızlı vermek istemediklerini bağırsaklarında kanama riski olabileceği söylendi. İlk başta stresten sütüm gelmedi hastaneden ev geldiğimde sıcak bir duş komposto humana çay ve wc çıkışından sonra sütüm gelmeye başladı sürekli hastaneye götürüyoruz. Ama maalesef haftasonu göremiyoruz. Röntgenleri iyi ama olası beyin kanaması ve böbrekte genişleme olabilir aynı zamanda çok küçük olduğundan enfeksiyon riski olduğunu söylediler. Korkuyorum yüreğim ağzımda bişey olacak diye ama güçlü olması beni umutlandırıyor. Aynı sorunları yaşayan tüm anne adayı arkadaşlarıma sabır diliyorum. Ve 2018 mayıs annelerinin ilk annesi olarak tüm arkadaşlarıma vakitlice sağlıklı doğumlar diliyorum bu süreçte en büyük desteğim sizler oldunuz Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız benim için hepiniz moral oldunuz.
Cok cok cok geçmiş olsun canım okurken cok üzüldüm ama kuzun güçlü olması beni de mutlu oldu bize hep haber ver olur mu musait oldukca bebegim iyi desende yeter Rabbim tez zamanda hayirli saglikli olarak kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sen iyi ol ki kuzun da senden güç alsın. Kac kiloya erişince çıkıyor hastaneden ?

Kizceler bugün pusetimizi ve bebek arabamızı aldık. Puset oto koltuğu ayni zamanda kraft luca aldık, bebek arabasi da markasını bilmediğim ama 200 tl olan bi baston tam yatar bebek arabasi aldık. Travel sistem cadillac alacaktım ama baktım çok gereksiz ve pahalı. Artik memnun kalmazsak başka baston alırız dedim. Şimdilik güzel hafif çabuk katlanıyor
Iyi günlerde kullanın minnakinla canim

Merhaba kızlar

Maşallah canım bitti sayılır desene senin hazırlıklar.ama 0 beden bez küçük premiture bebekler icin o suan bebegin kac kilo?
Annem yikadi ütüledi.1numara bebek bezi aldım ve baby me yenidoğan islak mendil aldım.kiyafetleri hazır şampuan tırnak makasi pişik kremi biberonu eksik onları tamamlicam

Sağol canim benim inşallah eşim yardımcı oluyor ama oğlum ama bana çok bağlı herseyini benimle yapmak istiyor bende hamileyim diye sanki onun hakkindan çalmış gibi hissediyorum eksik bırakmak istemiyorum o yüzden yorumuyoruz. Katın validem üst katta kızının çocuklarına bakıyor sağolsun evine giderken kapiy çalıp napıosun demez eşim sitem etti eder sürekli de ondan arada bırak kızım oğlumu yukarı der bide iki kere banyosunda yardım etti süreklice sitemle olmuyor iste bide adı koyulsun diye bekliyor istiyor hatta en çok ta bu mevzu yıprattı beni 2 ay kaldı daha isim bulamadim:KK43:
Ismini koymayı haketcek gibi davransin o da oğlunun oğlu onada bakiversin.
Peki eşinin en son fikri n bu konuda

Cok cok cok geçmiş olsun canım okurken cok üzüldüm ama kuzun güçlü olması beni de mutlu oldu bize hep haber ver olur mu musait oldukca bebegim iyi desende yeter Rabbim tez zamanda hayirli saglikli olarak kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sen iyi ol ki kuzun da senden güç alsın. Kac kiloya erişince çıkıyor hastaneden ?

Sağolasın canım benim şu an bize söyledikleri 2000 gr gelince veriyoruz dediler ama ne kadar sürede bu kiloyu alır bilemiyorum :/

Sağolasın canım benim şu an bize söyledikleri 2000 gr gelince veriyoruz dediler ama ne kadar sürede bu kiloyu alır bilemiyorum :/
Bizler doğum.yapana kadar sizde çıkarsınız Allah'ın izniyle hastaneden belki de daha erken çıkarsınız inşallah

Kizlar benm bu sekerle basim belada :( gercektn nasil karnimi doyuracagm konusunda cok saskinim azck karnimi dyurmaya kalksam siniri geciyor bazen insanlarn yediklernden canm istyo zor oluyo yinede bi kac deger haftada mutlaka sinirlari geciyor bazen haftada bir bazen haftada 2 doktora gidecegm arktk seker ciktigindan beri 3 oldu gittigm zaten bebegm 2 hafta onde 350-400 gramda fazlasi var suyum iyi ve bebegn baska bir skntsi gorunmuyor az kilo almasi icin yapilcak bisey yoktur dmi

Bide hala makat gelisli aranzda dogum pozisyonuna gecen var mi
Benimki 28de döndü canım doğum pozisyonuna, ama tabi daha belki geri döner belli olmaz inşallah dönmez de. Merak etme ben doktora sordum ebeye de sordum 32den sonra geçmesini bekleriz normalde dediler canını sıkma

Kizlar benm bu sekerle basim belada :KK43: gercektn nasil karnimi doyuracagm konusunda cok saskinim azck karnimi dyurmaya kalksam siniri geciyor bazen insanlarn yediklernden canm istyo zor oluyo yinede bi kac deger haftada mutlaka sinirlari geciyor bazen haftada bir bazen haftada 2 doktora gidecegm arktk seker ciktigindan beri 3 oldu gittigm zaten bebegm 2 hafta onde 350-400 gramda fazlasi var suyum iyi ve bebegn baska bir skntsi gorunmuyor az kilo almasi icin yapilcak bisey yoktur dmi
Canım benim şekerim yok ama bebek 2 hafta ileri, suyu fazlaydı normale döndü, ben tombul bebek istemiyorum ne yemesem de daha şişmanlamasa dedim onla ilgili değil, kendin için yeme kilo alıyorsun dedi doktor, ben yine de tatlı hamur işi vs yemiyorum, çiğ kuruyemiş, süt, meyve vs idare ediyorum çoğunlukla.. geçen hafta dönmüştü bebek, ama belli olmaz yine dönebilir falan dedi, sen stres yapma

Back