2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Aaa evet testisleri görüyorsa daha garanti bişey

Seninkinin mazereti varmış telefonu doluymuş, benim şapşal öyle çekiyor gibi durmuş ya :) insan bi kontrol eder :)
Yok kız çekti benimki de sonra telefon dolu diye otomatik kaydetmemiş insan gereksiz şeyleri siler o da o anın tadını çıkarmaya çalışıyor haklı ama çeksin aynı anda.

:) benim eşime çek desem hayatta cekmez poz verirken bile ih mih ediyo
Her muayeneden önce tembihliyorum bak unutma çek diye geçen muayene başladı baktım çekmiyor ekrana bakıyor kaş göz yaptım anlamadı sonra dedim ya bak bi seni niye getiriyoruz çeksene diye doktorum lafı yapıştırdı tanıştırayım babası oluyor dedi çok utandım yaa zaten o gün bebiş de kendini göstermedi.

Ay cnm 12. hafta 2'li taramada pipiyi gördüm işaretlenmişti. 14. hafta erkek dedi doktor ama 16. hafta pipiden ziyade testisler belliydi şok oldum şaşırdım baya. Erkek deyince çok dönen olmuyor hakikaten duymadım ben. Ama yakınımın 8 ay kız denildi baby shower bile yaptı sonuç erkek oldu

Babacı mı olcak n anneye tribe başlamış
Bidakine öksür bari

Babacı mı olcak n anneye tribe başlamış
Bidakine öksür bari
ahahah valla öyle diyorum bende babacı olacak galiba (eşim de babasına düşkündür) gündüz hiç hareket yok ama akşam babası sevince karnımda top gibi hopluyor birşey tabii eşim hissedemez henüz yine bana oluyor zevki Böyle şey gibi oluyor karnımın içinde tansiyon düşer gibi su kayar gibi yani başkaları nasıl hissediyor acaba. Önceki haftalar seyirmeydi şimdi azaldı seyirme.

Ayyy o ne fena olmuş sekiz ay kör olmalı doktoru, ben olsam onla Doğum bile yapmazdım

Doğunca anneci olur merak etme canım benimkide baba isten gelince oynar eder ama uyurken anneye sarilma falan.bu aralar bebisten dolayi benden bisey istemiyor bazen taklit yapiyo oggg diyip banyoya kosuyo.odamizin kapısını kapatim yinemi koku geldi diyo eşşek sıpası
Ben ilk gebeligimde baloncuk gibi hissediyordum ilk zamanlar gaz hareketi gibi de geliyo ama aslında kuzuların hareketi cok küçük olduklari icin hafif hissediyiruz

Ögretmen arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var, ben dün ücretsiz izin almak için dilekçe verdim, zaten bi kaç aydır raporluyum yerime ücretli öğretmen başladı, okula başlar ve yine rahatsızlanırsam tekrar rapor alıcam bu sefer çocuklara günah olacak diye izne ayrılayım dedim demesine ama dilekçeyi kaç defa yenilemek zorunda kaldım, gebeliğimden dolayı diye başladım kabul olmadı, riskli gebeliğimden dedim doktordan kağıt istediler, en son hizmet yılıma bağlı olarak diye başladım inşallah kabul ederler, beş yılı geçen memura mazeretsiz ücretsiz izin veriyorlar diye biliyorum. Ayrıca gebelikte 16 haftadan sonra da isteğe bağlı alınıyor diye biliyordum, milli eğitimdeki memur işçiler için o madde falan dedi. Fikri olan meslektaşım var mı acaba? Bunu da kabul etmezlerse ne yapayım

Oglum da hic ikiletmemislerdi aslında ama bu sefer şaka mı ciddi mi yada ben her şeyi ciddi anlıyorum belkide yine karışmayacaklar pek iyi bi psikolojim yok şuan iyi galiba 2 haftayı geçti en son doktora gideli geçen gün biraz ağrı vardı arada bıçak saplanır gibi oluyo ama yakında hastanede boş doktor bulup denk getirip gidemiyorum kendi doktoruma 15 kasımda randevum bakalım oglum da büyüdükçe daha zor oluyo son zamanlara doğru nasıl yapıcaz şimdiden düşünüyorum sen nasilsin bebegin hayatın .

Kendini bağlatsın o be lafa bak ayy cok kzidim ya bide utanmadan isim koycakmis Allah sana bolll sabir versin canim
Kendi doğurmuş aldırmış kaç defa dediğin gibi bi daha dicem zaten kendini baglatsaydin zamanında diye aklımda kalsın bu . Valla ya zaten sadece sabır sabır diyorum kesin koymicam güzel bi isim bulmam lazım ama önce esimin abisi bekar hala o evlenince ona koysun çok istiyorsa

canım ben de ögretmenim ama ilk kez duyuyorum izin alınamadıgını..kac aylık izin alıyorsun? dogum sonuna kadar mı? keske subata kadar bekleseydin aslında belji daha rahat olurdu izin mevzusu..memurlarnet e falan bak istersen ordaki forumlarda kesin fikri olan vardir

Ayy canım boşver takma kafana sen kayınvalide vs. Tadını çıkarmaya bak, oğlunla keyfine bak, bebek geldiğinde bu vakitleri arayacaksın, stresten kasılıyor bebeğin bence ağrı yapıyor o da sana.. ben iyiyim diyeyim iyi olayım çok şükür bu günümüze, benim de kayınvalideler sıkıntılıydı, evimiz çok yakındı onlara bi bahane bulup evi taşıdık, taşınmamızı istemediler ondan hiç yardım etmediler, yerleşmeye çalışıyoruz çok yorucu oldu

Benim kayınpederi Betül ismini beğenmedi erkek ismi gibi dedi

Birinci dönem sonuna kadar canım, nöbet tutamaz raporumu falan kabul etmedi müdür, okul altı katlı çok zor oluyor, her yer pislik içinde sürekli mikrop kapıyorum antibiyotik kullanıyorum bebeğe yazık oluyor. Zaten geçen yıl birini kaybettim bunu bari sağlıkla kucağıma alayım inşallah. Herhalde bu sefer kabul ettiler aramadıklarına göre, hayırlısı olsun inşallah

Bende öğretmenim ama çok bilgim yok idarecinle konuş derim

Ve problemin ne yani çok mu kotusun düşük tehliken mi var
Ücretli izin mi ücretsiz izin mi almak istiyorsun
Branşın ne

Ücret almak istersen yani maaşım yatsın dersen 10 günlük raporlar alabilirsin 40 günlük hakkın var 8 hafta demek bu da 8 haftada doğum oncen var 16 hafta olur ki seni kurtarirmi bilmiyorum
Bu sürece ücretli öğretmen de gelir yani idarene rapor alacağım dersen 8 hafta ilçeden ücretli öğretmen isterler devamında da o ücretiyle devam ederler

Ücretsiz izin de bildiğim kadarıyla veriyorlar ya doktor raporuyla riskli gebelik taniyisla veriyorlar

Nöbet mi seni rahatsız etti 24. Haftadan sonra düşüyorsun diye biliyorum şubat 2 hafta 8 hafta da doğum öncesi 10 hafta ediyor 8 hafta da rapor alsan 18 eder hiç az değil aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…