- 11 Eylül 2017
- 175
- 105
- 18
- 29
Aaa evet testisleri görüyorsa daha garanti bişeyCanım bizimkine erkek dediğinde değişiyormuş demiştim doktora, penisi göstermişti, evde dalga geçmiştim kordondur o diye. İki hafta sonra gittiğimizde testislerini de gösterdi, değişmez artık falan diye dalga geçti, ben de ikna oldum erkek olduğuna, sen de sor bakalım testisleri nerde falan diye o zaman yanılmazlar
İnşallah canım çok teşekkür ederim sana da zahmet verdimSon adet tarihine göre say canım sen. Ultrasonda geriden veya ilerden gidebiliyor gelişimine göre, yakında son adet tarihini yakalar inşallah
:) benim eşime çek desem hayatta cekmez poz verirken bile ih mih ediyoBizim de var ekranımız ama eşim de geldiği için onun görevi video çekmek :) özledikçe bakıyorum bebişime çok iyi oluyor.
Yok kız çekti benimki de sonra telefon dolu diye otomatik kaydetmemiş insan gereksiz şeyleri silerSeninkinin mazereti varmış telefonu doluymuş, benim şapşal öyle çekiyor gibi durmuş ya :) insan bi kontrol eder :)
Aslında cok isterim diyim bakim benimkine hem cinsiyette dicek ins. Pazartesi ❤Çekin canım evde izlemesi daha iyi oluyor, orda heyecandan insan bişi anlamıyor, evde izleyip izleyip keyifleniyorum benhem hatıra olur dediğin gibi
Her muayeneden önce tembihliyorum bak unutma çek diye geçen muayene başladı baktım çekmiyor ekrana bakıyor kaş göz yaptım anlamadı sonra dedim ya bak bi seni niye getiriyoruz çeksene diye doktorum lafı yapıştırdı tanıştırayım babası oluyor dedi:) benim eşime çek desem hayatta cekmez poz verirken bile ih mih ediyo
Ay cnm 12. hafta 2'li taramada pipiyi gördüm işaretlenmişti. 14. hafta erkek dedi doktor ama 16. hafta pipiden ziyade testisler belliydi şok oldum şaşırdım baya. Erkek deyince çok dönen olmuyor hakikaten duymadım ben. Ama yakınımın 8 ay kız denildi baby shower bile yaptı sonuç erkek olduCanım bizimkine erkek dediğinde değişiyormuş demiştim doktora, penisi göstermişti, evde dalga geçmiştim kordondur o diye. İki hafta sonra gittiğimizde testislerini de gösterdi, değişmez artık falan diye dalga geçti, ben de ikna oldum erkek olduğuna, sen de sor bakalım testisleri nerde falan diye o zaman yanılmazlar
Babacı mı olcak n anneye tribe başlamışHer muayeneden önce tembihliyorum bak unutma çek diye geçen muayene başladı baktım çekmiyor ekrana bakıyor kaş göz yaptım anlamadı sonra dedim ya bak bi seni niye getiriyoruz çeksene diye doktorum lafı yapıştırdı tanıştırayım babası oluyor dediçok utandım yaa zaten o gün bebiş de kendini göstermedi.
ahahah valla öyle diyorum bende babacı olacak galiba (eşim de babasına düşkündür) gündüz hiç hareket yok ama akşam babası sevince karnımda top gibi hopluyor birşey tabii eşim hissedemez henüz yine bana oluyor zevkiBabacı mı olcak n anneye tribe başlamış
Bidakine öksür bari
Ayyy o ne fena olmuşAy cnm 12. hafta 2'li taramada pipiyi gördüm işaretlenmişti. 14. hafta erkek dedi doktor ama 16. hafta pipiden ziyade testisler belliydi şok oldum şaşırdım baya. Erkek deyince çok dönen olmuyor hakikaten duymadım ben. Ama yakınımın 8 ay kız denildi baby shower bile yaptı sonuç erkek oldu
Doğunca anneci olur merak etme canım benimkide baba isten gelince oynar eder ama uyurken anneye sarilma falan.bu aralar bebisten dolayi benden bisey istemiyor bazen taklit yapiyo oggg diyip banyoya kosuyo.odamizin kapısını kapatim yinemi koku geldi diyo eşşek sıpasıahahah valla öyle diyorum bende babacı olacak galiba (eşim de babasına düşkündür) gündüz hiç hareket yok ama akşam babası sevince karnımda top gibi hopluyor birşey tabii eşim hissedemez henüz yine bana oluyor zevkiBöyle şey gibi oluyor karnımın içinde tansiyon düşer gibi su kayar gibi yani başkaları nasıl hissediyor acaba. Önceki haftalar seyirmeydi şimdi azaldı seyirme.
Biz her seferinde video çekiyoruz.sonra evde sürekli izliyoruz.buldumcuk mu olduk naptıkMaşallah cnm. Kız kocan video çeksin o zaman biz öyle yapıyoruz görmeden olur mu yaaaaa...
Oglum da hic ikiletmemislerdi aslında ama bu sefer şaka mı ciddi mi yada ben her şeyi ciddi anlıyorum belkide yine karışmayacaklar pek iyi bi psikolojim yok şuan iyi galiba 2 haftayı geçti en son doktora gideli geçen gün biraz ağrı vardı arada bıçak saplanır gibi oluyo ama yakında hastanede boş doktor bulup denk getirip gidemiyorum kendi doktoruma 15 kasımda randevum bakalım oglum da büyüdükçe daha zor oluyo son zamanlara doğru nasıl yapıcaz şimdiden düşünüyorum sen nasilsin bebegin hayatın .Bestegül badegül gibi Gül ile birleşik isimlere bak belki aklına yatar kuzum, benim eşim de iki isim istemiyorum diye tutturdu, ben de istiyorum dedim sen babaysan ben de anneyim ne demek istemiyorum diye söylendim. Saygısızlık yaptığını anlattım ortak karar vermek lazım sonuçta, babalar da her şeye muhalefet olmasalar olmaz, bilerek mi yapıyorlar anlamıyorum, çoğu kişinin basına geliyor bunlar çok da üzme kendini, bebek nasıl sen nasılsın?
Kendi doğurmuş aldırmış kaç defa dediğin gibi bi daha dicem zaten kendini baglatsaydin zamanında diye aklımda kalsın bu . Valla ya zaten sadece sabır sabır diyorum kesin koymicam güzel bi isim bulmam lazım ama önce esimin abisi bekar hala o evlenince ona koysun çok istiyorsaKendini bağlatsın o be lafa bak ayy cok kzidim ya bide utanmadan isim koycakmis Allah sana bolll sabir versin canim
canım ben de ögretmenim ama ilk kez duyuyorum izin alınamadıgını..kac aylık izin alıyorsun? dogum sonuna kadar mı? keske subata kadar bekleseydin aslında belji daha rahat olurdu izin mevzusu..memurlarnet e falan bak istersen ordaki forumlarda kesin fikri olan vardirÖgretmen arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var, ben dün ücretsiz izin almak için dilekçe verdim, zaten bi kaç aydır raporluyum yerime ücretli öğretmen başladı, okula başlar ve yine rahatsızlanırsam tekrar rapor alıcam bu sefer çocuklara günah olacak diye izne ayrılayım dedim demesine ama dilekçeyi kaç defa yenilemek zorunda kaldım, gebeliğimden dolayı diye başladım kabul olmadı, riskli gebeliğimden dedim doktordan kağıt istediler, en son hizmet yılıma bağlı olarak diye başladım inşallah kabul ederler, beş yılı geçen memura mazeretsiz ücretsiz izin veriyorlar diye biliyorum. Ayrıca gebelikte 16 haftadan sonra da isteğe bağlı alınıyor diye biliyordum, milli eğitimdeki memur işçiler için o madde falan dedi. Fikri olan meslektaşım var mı acaba? Bunu da kabul etmezlerse ne yapayım
Ayy canım boşver takma kafana sen kayınvalide vs. Tadını çıkarmaya bak, oğlunla keyfine bak, bebek geldiğinde bu vakitleri arayacaksın, stresten kasılıyor bebeğin bence ağrı yapıyor o da sana.. ben iyiyim diyeyim iyi olayım çok şükür bu günümüze, benim de kayınvalideler sıkıntılıydı, evimiz çok yakındı onlara bi bahane bulup evi taşıdık, taşınmamızı istemediler ondan hiç yardım etmediler, yerleşmeye çalışıyoruz çok yorucu olduOglum da hic ikiletmemislerdi aslında ama bu sefer şaka mı ciddi mi yada ben her şeyi ciddi anlıyorum belkide yine karışmayacaklar pek iyi bi psikolojim yok şuan iyi galiba 2 haftayı geçti en son doktora gideli geçen gün biraz ağrı vardı arada bıçak saplanır gibi oluyo ama yakında hastanede boş doktor bulup denk getirip gidemiyorum kendi doktoruma 15 kasımda randevum bakalım oglum da büyüdükçe daha zor oluyo son zamanlara doğru nasıl yapıcaz şimdiden düşünüyorum sen nasilsin bebegin hayatın .
Birinci dönem sonuna kadar canım, nöbet tutamaz raporumu falan kabul etmedi müdür, okul altı katlı çok zor oluyor, her yer pislik içinde sürekli mikrop kapıyorum antibiyotik kullanıyorum bebeğe yazık oluyor. Zaten geçen yıl birini kaybettim bunu bari sağlıkla kucağıma alayım inşallah. Herhalde bu sefer kabul ettiler aramadıklarına göre, hayırlısı olsun inşallahcanım ben de ögretmenim ama ilk kez duyuyorum izin alınamadıgını..kac aylık izin alıyorsun? dogum sonuna kadar mı? keske subata kadar bekleseydin aslında belji daha rahat olurdu izin mevzusu..memurlarnet e falan bak istersen ordaki forumlarda kesin fikri olan vardir
Bende öğretmenim ama çok bilgim yok idarecinle konuş derimÖgretmen arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var, ben dün ücretsiz izin almak için dilekçe verdim, zaten bi kaç aydır raporluyum yerime ücretli öğretmen başladı, okula başlar ve yine rahatsızlanırsam tekrar rapor alıcam bu sefer çocuklara günah olacak diye izne ayrılayım dedim demesine ama dilekçeyi kaç defa yenilemek zorunda kaldım, gebeliğimden dolayı diye başladım kabul olmadı, riskli gebeliğimden dedim doktordan kağıt istediler, en son hizmet yılıma bağlı olarak diye başladım inşallah kabul ederler, beş yılı geçen memura mazeretsiz ücretsiz izin veriyorlar diye biliyorum. Ayrıca gebelikte 16 haftadan sonra da isteğe bağlı alınıyor diye biliyordum, milli eğitimdeki memur işçiler için o madde falan dedi. Fikri olan meslektaşım var mı acaba? Bunu da kabul etmezlerse ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?