- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
doktoruma güveniyorum ben de. 2’linin güvenirliği %80 ise 4’lünün %90 dedi. ikilide sıkıntı olursa dörtlüyü öyle öneriyorum, bence gerek yok dedi. düşündüm ki şu aşamada sıkıntı olduğunu öğrensem de ne yapabilrim ki, sanırım ben de yaptırmayacağım.Benim önceki doktorum yapalım demişti, ama başka doktora gittim geçen. Ne zaman yapılacak dedim gerek yok 4lü test 2li ve 3lüyü kaçıranlar içindir dedi.yaptirmayacagim ben galiba canım
ben de yaptırmayacağım karar verdimBenim ikili test 600 de 1 riskli çıkmıştı sonra pregna test yaptırdık 10binde 1 gibi bi sonuç geldi, doktorumuz üçlü ve dörtlüye gerek yok dedi, o yüzden yaptırmayı düşünmüyorum
Kaçıncı haftada kız dediler bana 15+3 kız dedi degisirmi acaba bilmiyorum ama kesin kız dediIki doktor bize %90 kiz dedi yarin kontrolumuz var gosterirse kesinlesecek. Kiz olursa ismimiz hazir 'Duru Liva' olacak. Ama erkek olursa hic bilmiyoruz. Ben Yankı olabilir diyorum ama esim cekimser. Hayirlisiyla bi ogrenelimde
Bana ilk 13+4 te radyoloji uzmani 2li taramada kiza benziyo dedi. Daha sonra 15. Haftada yine %90 kiza benziyo dediler. Bugun 10 bucuk gibi randevuya girecegim insallah ogrenirim. 18 haftaligimK
Kaçıncı haftada kız dediler bana 15+3 kız dedi degisirmi acaba bilmiyorum ama kesin kız dedi
Guzel canim arkadaslari genelde betus diyecek cok tatli oluyor :)Kızlar bizde Betül dedik nasıl sizce eşim.cok işi di bu isme ilk defa begendi söylediğim bir ismi
Güzel haberlerle çıkarsın inşallah artık gösterir merak etmeKizlar gunaydin. Bugun 10 bucuga dogru doktorun yaninda olacagim. Muayenemiz var. Ama ben cok stres yaptim hem korkuyorum hem heyecanlaniyorum. Gosterirse insallah cinsiyetinide ogrenecegiz. ♡
Ay insallah canim kalbim agzimdan cikacak sanki her muayene oncesi boyle oluyorumGüzel haberlerle çıkarsın inşallah artık gösterir merak etme
Bence çok güzel canim, yeni ve saçma bir isim değil çok hoşKızlar bizde Betül dedik nasıl sizce eşim.cok işi di bu isme ilk defa begendi söylediğim bir ismi
Ayy sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün kız nasıl gulistan diyim diyoMerhabalar arkadaşlar oğlumda çok isim düşünmüştük ama ben kiz da erkekte olsa Umut koymak istiyordum sonra dogumdayken umut diyormusum sorduklarında sonrasında ölümden döndüm o zaman da umudumu bi kere gorim diye yalvarıyormuşum tam kararlastirmamistik ama Umut olmuş oldu erkek olduğunu öğrendiğimiz gün esimin hastalığını da öğrenmiştik çok kötü olmuştum ömür boyu kalıcı bi hastalık o zaman demistim ilk umudumuz olsun bizim diye inşallah umudumuz olacak . Şimdi kızım içind e eşim ben koyim ismini diyo annesinin adini aman tanrım dedim:) annesi bebeği istemedi bile o yüzden gerçekten koymicam hem kucuuck bebeğe Gülistan nasıl diyim ben o da zaten beni kamdiriyormus:)) aslında oldum olalı gül ismini çok severdim
Benim eşim de ne isim söylesem " şöyle şöyle diye dalga geçerler" diyordu bi arakızlar isim konusunda kimseye danısmayın bence..icinize ne siniyorsa son ana kadar saklı tutun☺insanlar heves kırıyor cünkü..ben söyleyip bi hata yaptım yok bilmem ne..yok benimm öyle bi arkadasim vardi cok sacma biriydi vs vs...ay bilmiyorum gerci bana denk gelmis olabilir
Olsun canım heyecan devam etsin inşallah en kısa zamanda sen de başlarsın isim aramayaAyyy n guzel sizler isimlere de baslamisiniz yaa benim dahaa cook var kontrole
Ins. Gösterir canım niye korkuyosun hissetme muhabbeti miKizlar gunaydin. Bugun 10 bucuga dogru doktorun yaninda olacagim. Muayenemiz var. Ama ben cok stres yaptim hem korkuyorum hem heyecanlaniyorum. Gosterirse insallah cinsiyetinide ogrenecegiz. ♡
Ins. Canım ama kontrole da iki hafta varr zamaninda gitmek istiyorum dr riskli gebelikten her hafta gidiyodum cunkiOlsun canım heyecan devam etsin inşallah en kısa zamanda sen de başlarsın isim aramaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?