2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Tatlışlar biz kontrolden geldik, oğlum iyi çok şükür iki hafta önden gidiyor biraz iri olacağını söyledi doktorumuz ama belli de olmazmış, ben fazlaca kilo almışım 4 kilo kadar 2 haftada :110: ama kalın giyinmiştim bot falan onun etkilediğini düşünüyorum, vajinanın üstündeki ağrı için çatı ağrısı dedi, uyurken bacak arasına yastık koymalıymışım, idrar da yanma için de yine idrar kültürü verdik bakalım üç güne sonuç cıkıcak

Kızlar ben bişey sorcam özele gidiyorum surekli ve doktorumun verdi ilaclarda genelde özel devletin karşılamadı ilaçlar oluyo.
Kalsiyum magnezyum folik asit gibi klasik ilaçlar mesela
Sizinde öyle mi merak ettim

İnşallah kızlar güzel haberlerle geliriz, benim yine çok fazla vajinal yanmam var, antibiyotik biteli üç gün oldu daha, sürekli antibiyotik yüklüyorum yavruma, doktora söylemesem de evde sirke falan idare eder miyim acaba :KK43: bıktım bu idrar yolu enfeksiyonundan, o kadar da dikkat ediyorum
Doktorunu dinle enfeksiyon yoğun olmasa vermez bence.bana sağlıkocağındaki hemsire demisti ki antibiyotik veriliyo çünkü idrar yolu enfeksiyonu düşüğe sebep oluyo ve antibiyotik de erken doğum riskine demisti artıyı eksiyi degerlendiriyoruz bu durumda dedi.
Ama icin rahat etmiyorsa doktoruna sor bu konudaki huzursuzlugunu

Kızlar ben bişey sorcam özele gidiyorum surekli ve doktorumun verdi ilaclarda genelde özel devletin karşılamadı ilaçlar oluyo.
Kalsiyum magnezyum folik asit gibi klasik ilaçlar mesela
Sizinde öyle mi merak ettim
Mesela bu gittiğimde çok kansızlık var diye birsürü şurup ve kalsiyum verdi canım bana, ek olarak 30 lira ödedik. Ben o işlerden hiç anlamıyorum genelde para ödüyoruz ilaçlara eşimle de bunu konuştuk madem niye sigortaliyiz anlamıyorum hiç

Hepimizi güldürsün canim benim valla diyemem ya gül hep bekarken diyordun adım gonca ondan gül koyucam diye ama bende ki şans ya kaynanam gülistan görüncem güllü kaldım arada gül koysam üzerlerine alınırlar kesin ve istemiyorum bazı sebeplerden dolayi
Ayy ilahi sen haklisin
Ama gül cokta istiyosan cepte kalsin hic karar veremezsen koyarsın.ama gül net ve güzel

Mesela bu gittiğimde çok kansızlık var diye birsürü şurup ve kalsiyum verdi canım bana, ek olarak 30 lira ödedik. Ben o işlerden hiç anlamıyorum genelde para ödüyoruz ilaçlara eşimle de bunu konuştuk madem niye sigortaliyiz anlamıyorum hiç
Çikan ekstra ücretimiz bizimde oluyo 40 50 tl civari.benim dedim ekstra kasiyum 35 di folik 30 lira gibiydi

Doktorunu dinle enfeksiyon yoğun olmasa vermez bence.bana sağlıkocağındaki hemsire demisti ki antibiyotik veriliyo çünkü idrar yolu enfeksiyonu düşüğe sebep oluyo ve antibiyotik de erken doğum riskine demisti artıyı eksiyi degerlendiriyoruz bu durumda dedi.
Ama icin rahat etmiyorsa doktoruna sor bu konudaki huzursuzlugunu
Sordum kuzum, idrar kültürüne bakalım dedi, iki üç güne belli olur, sadece üşütmüş de olabilirmişim enfeksiyondan ziyade, sirkeli suyla yıkadım falan hafifledi baya

Ben devletteki randevumada gittim oda bariz erkek dedi ve Metehan dusunuyorum kesin olmamkla birlikte idrar temiz cikti enfeksiyon yokmus bence var gbiydi ondan istemstm baska bisey yapmadi sadce iltrasonda bakti ikili temiz ciknalara 4lu yapmyrz dedi ki bende zaten yaptrmcktm

cinsiyeti ögrenen arkadaslar gözunuz aydın darisi basima..haftaya gidicem ama 15+1olacak ozaman..umarim belli olur..şu aşagidaki bebek takvimi uygulaması bende 3-4 gün önden gidiyor niyeyse..
ben de özele gidiyorum ve ne foliki ne omegayı sigorta karsılamadı..ne deseler onu alıyoruz.mecbur:işsiz:hatta omega ya 80 lira verdim..ama genel olarak vitamin tarzi ilaclari sigorta karsilamiyor diye biliyorum:kahve:

Ayy ilahi sen haklisin
Ama gül cokta istiyosan cepte kalsin hic karar veremezsen koyarsın.ama gül net ve güzel
Evet çok beğeniyordum ben zamanından beri bana da gül goncasi falan derlerdi ama koymam gerçekten büyük konuşmak istemiyorum ama hamileligime o taraftan kimse sevinmedi üstüne ilk kaynanama dedigimde afedersin ama iyi b.k yedin dedi ve kapattı teli benimde kesin değildi dış gebelik olabilir demişti doktor sonra kese görününce aradım söyledim gözümüz aydın o da gözün aydın dedi ve öyle dedi haksız mıyım hala da kabullenmemiş erken erken diyo

Evet çok beğeniyordum ben zamanından beri bana da gül goncasi falan derlerdi ama koymam gerçekten büyük konuşmak istemiyorum ama hamileligime o taraftan kimse sevinmedi üstüne ilk kaynanama dedigimde afedersin ama iyi b.k yedin dedi ve kapattı teli benimde kesin değildi dış gebelik olabilir demişti doktor sonra kese görününce aradım söyledim gözümüz aydın o da gözün aydın dedi ve öyle dedi haksız mıyım hala da kabullenmemiş erken erken diyo
Ne terbiyesiz kadınmış öyle, bebeği olmayan onca insan varken torunum oluyor diye sevineceğine saçma sapan davranmış koskoca kadın, koyma canım o ismi, başka isim koy tabiiki

Tatlışlar biz kontrolden geldik, oğlum iyi çok şükür iki hafta önden gidiyor biraz iri olacağını söyledi doktorumuz ama belli de olmazmış, ben fazlaca kilo almışım 4 kilo kadar 2 haftada :110: ama kalın giyinmiştim bot falan onun etkilediğini düşünüyorum, vajinanın üstündeki ağrı için çatı ağrısı dedi, uyurken bacak arasına yastık koymalıymışım, idrar da yanma için de yine idrar kültürü verdik bakalım üç güne sonuç cıkıcak

Maşallah oğluşuna canım...üstündekileri 1,5 2 kilo saysan 2 kilo almışım iyi bence
Hem alsan ne olur ki bebeğin için yiyorsun sonuçta.Sonucun da temiz çıkacaktır.Ben bayadır yastık kullanarak yatıyorum çok faydası var.dene bak sende farkedeceksin
Tosuncuk geliyor demek.Sağlıcakla gelsin

Maşallah oğluşuna canım...üstündekileri 1,5 2 kilo saysan 2 kilo almışım iyi bence
Hem alsan ne olur ki bebeğin için yiyorsun sonuçta.Sonucun da temiz çıkacaktır.Ben bayadır yastık kullanarak yatıyorum çok faydası var.dene bak sende farkedeceksin
Tosuncuk geliyor demek.Sağlıcakla gelsin
Teşekkür ederiz teyzesi, hepimizin minnoşları sağlık içinde gelecek inşallah:KK200:

Back