2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Benim göğüs hassasiyeti son gaz devam duşa girdiğimde su gelince bile silziyo yanlarında hala adet olacakmış gibi ne zaman geçecek bakalım

Benim mumbar dolmasi hayal mi oldu ya kokusu da gelmisti burnuma halbuki olsun ben yine de yiyim de asermedim demiyim

Haklisin normalde kan sekerin dustugunde de boyle seyler isteyebiliyosun yani bende oyle oluyodu tam asermek gibi degil o zaman :))

Dodine anca okudum canım ne yaptın nasılsın? Ben de 2 gündür hissetmiyor gibiydim korktum bugün öğleden sonra tekrar hissettim sanki hareketlerini... eşim kızıyor bişeyin yok bebek de iyi sen de iyisin saçmalama falan diye...bizim randevu haftaya salı....ooooffff...hamilelik sabır işi bekle yavrum bekle

kızlaar cinsiyeti ögrenenlere çook özeniyorum...dr um 15.hafta gel dedi daha 13teyiz...acaba dısardan başka bi dr a mı gitsem diye düsünüyorum esimden gizlibiliyorum sabretmem gerek ama..13+4 de belli olur mu acaba sizce?

Dodine Canım bu hafta bende o endişedeyim neden öyle bebeği daha aşagıda hissediyodum elime sertlik geliyodu harekette vardı cok nadir de olsa bi kac gündür o sertlik gitti sanki karnım boş boş gibi ama bu zamanlarda kese yukarı doğru cıkıyomus sertliği eskisi gibi hissetmiyorum göbeğimde oldugu icin hareket hisside azaldı bende telaslandım kontorulümde hf carsamba kötü düşünmeyelim bebişlerimiz iyidir Allah ın izniyle

Kizlar benin gibi 17 haftalik hamile var mi? Gogus agrim hassasiyetim yok oldu sizde nasil durumlar?
Canm kendini cok geriyosun yapma bole bak bnde 3 kayip yasadim bu hamileligime kdr hep evhamliydim.dun ruyamda kanamm vardi sabah kalktim bole kendimi bi bos hissetim midem bulanmadigögüs agrilarim nerdeyse hic yok denecek kadr azalmisti zaten ama bi tuaftim sonra ddm ki rabbim sen hayirlisni ver icim bi garip ama elimden bisey gelmez sen ferahtlat ddm kafami yastiga koydum unutmaya calistim 2 dkika sonra midem bulanmaya basladi :) ddm tamm benimlesin :) suan sadece mide bulantilarimin olmasi rahatliyo beni cunku dier kayiplarimda hemen kesilmisti ve doktorumun ilk sordugu sey bulantin varmiydi oldu ben midemin bulanmasindan mutluyum en azindan benimle.oldugunu biliyorum hissetmesemde.evham yapma anliyorum kaybin var korkun ondan dolayi ama simdi senin haftanda buyuk bebegin hisseder belki farkinda olmadan yoruldun o da uyuyo :)

Ben de aynı durumdayım...4-5 gündür çok rahat hareket ediyorum...doğru dürüst eğilip kalkamıyordum hiç halim yoktu hatta haftasonu her şeyi yedim ama pzt tekrar kustum sonra her gün 1 kere ve dün de 3 kere kustum ama bi parça çikolata yemiştim ondan mı bilmiyorum...eşim de bana çok kızıyor bebek iyi sen iyisin takıntı haline getirme falan diye ne bileyim türlü türlü şey duyuyoruz bir şey oluyor anlaşılmamış oluyor falan Allah korusun...ben hala doktora da gitmedim...salıyı bekliyoruz

Günaydın kızlar bence stres yapmayın hergün hareket hissetmek için cok erken kızlar kendinizi üzüp bebeginizi de üzmeyin siz nasıl olursanız minnaklar hisseder unutmayın.oglumda mutluyken hep hareket ederdi hissidiyolar

Benim daha karnım çıkmadı ama sağ sol yatarken rahat edemiyorum aranızda hamile yastığı kullanan var mı nasil model almaliyim sizce

Bu hissetme konusunda 13.hafradan beri hissediyorum yada iddia ediyorum ama benimki tuhaf kızlar. Bi anda karnımın belli bi yerinde tuhaf bir sertlik hatta dokundugumda içim bi tuhaf oluyo nefesim kesiliyo. İnanın bende kasılma mı diye korkuyorum. doktor tekme diyo ama imkansız diyo. Su an o hareket mi kasılma mı bi sorun mu var. Ben neden erken hissettim nasıl bu kadar kuvvetli hissediyorum bende bu düşüncelerle endişeliyim. Hatta inanın gecen sırt üstü uzandım kasık üstünde bi yer resmen kalkıp indi. Gözümle gördüm ve şok oldum. Peki sizce bunlar normal mi 17+4 de

Benim de aynı canım, bünyeden bünyeye değişiyor demek ki, hissedemeyen arkadaşlar da panik yapmasın 25 dk uyuyormuş 25 dk uyanık kalıyormuş bebekler bu haftalarda, yani uyanık oldukları esnada hareket halinde iseniz belki hissetyorsunuzdur, 20 haftadan önce hissetmemek normalmiş. İki gündür yazdıklarınızı okuyorum dün gündüz ben de kafayı yedim kıpırdamıyor diye ama akşam pıtır pıtır ben burdayım anne diyordu resmen, allah iyilik sağlık versin hepimize

Ayniyiz seninle yavrum ya. Dun hissetmedim kusmadim diye triplere girdim bu sabah 6 larda kusmayla basladim gune. Simdi ilac ictim nutella yedim uzandim minicik kipirtilar hissettim icerde. Biz annelik icgudusuyle evham yapiyoruz elimizde olmuyo. Tamamen tekmeler baslasin o zaman rahatliycaz sanirim.

Aha ayni his. Evet gobegim yumusak gibi sabki icimde bebis yokmusta buyuyrn sey bebek degil kiloymus gibi hissediyodum dun. Ama bugun minikk minik biseyler hissettim. 2 gundur hissetmiyordum. Daha kucuk olduklari icin her zaman hissettiremiyolar demekki. Kendimizi strese sokmamamiz lazim demekki kuzum.

Kesinlikle haklisin canim.. dun hic bulantim olmadi bu sabaha kusmayla basladim oh cektim rahatlayinca minik minik hareketlerinide hissettim :) iste psikolojik biraz insanin elinde olmuyo o korku bastigi zaman. Annelik icgudusuyle yasiyoruz bunlari. Olene kadarda bu duygularimiz korkularimiz gecmeyecek malesef. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…