2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Bakabilirler canim agrim var dersin.. Ben 3-4 gun hic hissetmedim gripten dolayi oluyor oyle cok kucukler cunku daha.. İcini ferah tut soluna dogru uzanmayi dene dinlen biraz
Yattim simdi sola donup arada bisey olur gibi his geliyo sanki ama bagirsak hareketide olabilir heh bu bebekti diyemiyorum.

Canım ben yaptım bende halen kız çıkıyor yüzükte ama benim erkek pipisini bile gördüm :)

Aksam esim gelsinde bi gotuttureyim kendimi bakalim alttan muayene etmeye kalkmaz ins ssk acil genelde alttan nuayeneyi tercih ediyo nedense
Canım 20.haftadan önce hissettiysen zaten sanslisin, şu an hissedememen normal sakın ol bebişi de üzme. Ben hiç bisey hissetmiyorum mesela bulantım bile hiç olmadı, geçen gittiğimde 3 gün önce, suratsiz bi doktormus gittigim doktor, kalp atışını bile dinletmedi pis kadın. Yani 1 aydan fazladır kalp atışını duymuyorum. Zaten hic belirtim de yok ama hep "alan da veren de Allah.onun izniyle dogacaksa doğacak dogmayacaksa da Allah'ın bildiği bisey" diye düşünüyorum. Sen de böyle düşün ve inanki hiç birşey yoktur boşuna üzme kendini

Muhakkak canim zaten her zaman aklimdaki sey yicek ekmegi varsa gelir oldu ama artik 17 haftalik olunca ister istemez iyice alisiyosun hayallere kapiliyosun benimsjyosun falan o yuzden biraz daha zor sanirim benim icin hersey suan. Bide bi kayip yasadigim icin bu korkularim biraz daha artiyo

Yüzük seni mi algılıyo acaba bebek nerde biliyosan bide tam oraya yapsana

Tam bebeğin olduğu yere yapıyorum canım zaten bebeğin nerde olduğunu elimle sertlikten anlıyorum. Hatta ben yüzük olayına çok güveniyordum kız olur diye bekliyordum :) Ama yok halen kız gibi sallanıyor.

Tam bebeğin olduğu yere yapıyorum canım zaten bebeğin nerde olduğunu elimle sertlikten anlıyorum. Hatta ben yüzük olayına çok güveniyordum kız olur diye bekliyordum :) Ama yok halen kız gibi sallanıyor.
CAnım dr fotoğraf verdi mi bacak arasının fotoğrafını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…