2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Gözün aydın kuzum, ohh şükürler olsun, sağ Salim gelsin bebeğin annesi, çok yoruldun çok üzüldün inşallah başka sorun olmaz hepimiz için

Gözün aydın kuzum, ohh şükürler olsun, sağ Salim gelsin bebeğin annesi, çok yoruldun çok üzüldün inşallah başka sorun olmaz hepimiz için

Sağollll canım Allah razı olsun
Şükür rahatladım evettttt
İnş canım sorunsuz bir hamilelik sonrası alalım bebişlerimizi kucağımıza inş

LastMadOnEarth benimkide kapatti bacaklarını açmadı hiç ama.hic bir pozisyonda pipi yoktu o yüzden kız dedi hatta kordonumum nerde olduğuna bile baktı evet evet kız dedi doktordan çıktım.aglaya ağlaya kocami aradım çok değişik.bi andı 1 ay sonra kontrol dedi acaba diyorum ya erkekse :))

Ya kizlar ben hic asermedim nolcak kendimi eksik gibi hissediyorum siz aserdiniz mi acaba
Ben adanaliyim bikac gun once esim ise gittikten sonra tekrar uzandim gozumun onunden mumbar dolmasi falan ucusuyodu acaba aseriyom mu len dedim kendi kendime kaynisime dedim yapicak yakin zamanda sizde durum nedir kizlar kisacasi asermek nedir?

Bende asermiyorum oglumdads asermiyorum ama bikac canımın istediği şey oldu tabide burda yazmiyim :) ama deli gibi bişey istemedi canım

Turşu aşerdim aşerdim yedim yedim şimdi de bıktım

Ben oğlumda hiç yaşamadım arada bir ayran falan istedim içtim o kadar...bu hamileliğimde henüz cinsiyet bilmiyoruz ama çok fazla kusup aç kaldığımdan diye düşünüyorum bikaç defa gözüm dönüp elim ayağım boşalarak yemek istediklerim oldu hep de doyurucu şeylerdi tost ekmek arası gibi...bunun sebebi de aç kalmak bence...çünkü yediklerimi çıkarınca aç susuz halsiz tuhaf bi halim oluyor yemezsem ölecek gibi oluyorum

Ya teyzesi bunların totolarını yesin yaaaa ben birini görüyorum çıldırıyorum mutluluktan, bu sincaplari görmek nasıl güzeldir kim bilir ya yirim yirim yirimmmmm
Allah razi olsun teyzosu sevildiklerini biliyolardir insallh.. hemde nasil guzel rabbime hamd olsun sukurler olsun isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah.su sipalar bi sag salim dogsun da hepsini kıtlıcam popolarindan

Kızlar hamilelik çizgisi çıkar varmii bende yok henüz
Benim ki iki hafta önce baya belli oldu, şimdi yukarı doğru çıkıyor yavaş yavaş, bakıp bakıp seviyorum çok güzel yavruşumun dışardan belirtisi gibi, çizgi kalınlaşıp yukarı ulaştığında Doğum oluyor sanırım, yükleniyor çizgisi gibi geliyor bana

Oğlumda çıkmıştı benim şu anda yok o zaman da kaçıncı haftada çıktığını tam hatırlamıyorum ama benimki hep boydan boya çizikti öyle zamanla uzamadı yani...

Cokk sevindm Rabbm saglikla versin butun yavrularimizi :)

Oğlumda çıkmıştı benim şu anda yok o zaman da kaçıncı haftada çıktığını tam hatırlamıyorum ama benimki hep boydan boya çizikti öyle zamanla uzamadı yani...
Yaa görsellerden baktım da kimisinin göğüs altına kadar ve kalın, öyle olunca ben uzar ve kalınlaşır sandım

Bugun bend3 ayni tripteyim. Cikolata yedim karnima ufak ufak vurdum muzik dinlettim i ih hissedemedim. Cildiricam resmen c.tesiye kadar nasil dayanirimki

Ben yasadim sana anlatayim canim. Hic oyle ay gozumdeb gecti yesemni acaba gibi degil. Kokusu bile burnuna geliyo gozlerin doluyo deli gibi yemek istiyosun o an cildiriyosun resmen delirdimmi ben noluyo diyosun. Sonra sana alip getirdiklerinde aglaya aglaya yiyosun. Yani b3nde oyle olmusu kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…