2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
anladım keşke başka yer baksaydın balcalı gerçekten sıkıntı ben belki sezar hostpitala giderim yada ortadoğu hastanesine ikisine de giden tanıdıklarım var memnun hemde
Ben ortadoğuya da gittim itiş kakış devlet hastanesi gibi diğer hastanelerden uygun duyan gelmiş ben benimle ilgilenecek birini arıyorum

Günaydın canlarr nasıl gidiyor bende durum bekleme modu 22temmuz kalp atışı bakacaz hayirlisuyla inşallah ve öğlenleri ve akşamları migdem bulantıları başladı
benim de 20 temmuzda kalp atışına bakılacak ama zaman geçmiyoooo

5+3 'üz ama henüz pek bi belirtim yok benim yaa normal mi acaba bu durum kızlar?

hamilelik belirtisi de olabilir olmayadabilir. Bende sık idrara çıkma ve göğüs ağrıları vardı. Bunlar regle de bağlı olabiliyor. İnşallah hamilesindir.

Gerçekten sadece hamile kalmakla bitmiyormuş :) hatta bu bekleyiş daha zor. Negatif olunca bidahaki aya diyorduk. Şimdi kalp atıyor mu sağlıklı mı. Ki yolun başındayız. Daha ayrıntılı ultrasondu , tarama testleriydi , vs stresi var. Rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah hepimize

Ayy inşallah canım sağlıkli olsun da mide bulantısına bile razıyım tadini cikaramiyorim hala. 3 ay dolmadan rahat yok bana

B

bende salı günü gittim iki gün önce henüz kese görülmedi . 10 gün sonra gel dedi.
Vajinal ultrason da mı gördü ?
Yani 4+4 te gitmişsin benim hesabima göre o yüzden görememiş olabilir 1 gün bile çok farkediyor moral bozmak yok çok endişe edersen başka bir dra daha git ben çalıştığım için gidemiyorum fırsatım olsa devlet hastanesindende bir doktora gitmek istiyorum çift takip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…