- 28 Haziran 2017
- 92
- 57
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #1.161
Ben ortadoğuya da gittim itiş kakış devlet hastanesi gibi diğer hastanelerden uygun duyan gelmiş ben benimle ilgilenecek birini arıyorumanladım keşke başka yer baksaydın balcalı gerçekten sıkıntı ben belki sezar hostpitala giderim yada ortadoğu hastanesine ikisine de giden tanıdıklarım var memnun hemde
Bakalım iğneye hemen mi baskicaksinAllah sifamizi versin. Doktorumla konustum bugun gel dedi bana ogelden sonra gidicem
benim de 20 temmuzda kalp atışına bakılacak ama zaman geçmiyooooGünaydın canlarr nasıl gidiyor bende durum bekleme modu 22temmuz kalp atışı bakacaz hayirlisuyla inşallah ve öğlenleri ve akşamları migdem bulantıları başladı
Seninlenayniyiz biz demekki normal canım simdi bsey hissetmemen inşallah hep boyle giderrbenim de 20 temmuzda kalp atışına bakılacak ama zaman geçmiyoooo
5+3 'üz ama henüz pek bi belirtim yok benim yaa normal mi acaba bu durum kızlar?
Evet igneye hemen baslayalim dediBakalım iğneye hemen mi baskicaksin
hamilelik belirtisi de olabilir olmayadabilir. Bende sık idrara çıkma ve göğüs ağrıları vardı. Bunlar regle de bağlı olabiliyor. İnşallah hamilesindir.arkadaşlar aranızda hamile belirtisi olarak bel ve siirt ağrısı olan ve karılarda ağırı olan var miydi arkadslar test yaptım negatif çıktı 2,bebeğim olacak inşaallah olursa tabi ve bir de sürekli tuvalete gidiyorum lütfenn bir cevap verin ya lütfen sizde de oldumu böyle
evet canım benim de doğum tarihi 12 mart görünüyor sat 5 haziran..Seninlenayniyiz biz demekki normal canım simdi bsey hissetmemen inşallah hep boyle giderr
hayırlısı hakkında canım dene tabi balcalı memnun kalırsan devam edersinBen ortadoğuya da gittim itiş kakış devlet hastanesi gibi diğer hastanelerden uygun duyan gelmiş ben benimle ilgilenecek birini arıyorum
Gerçekten sadece hamile kalmakla bitmiyormuş :) hatta bu bekleyiş daha zor. Negatif olunca bidahaki aya diyorduk. Şimdi kalp atıyor mu sağlıklı mı. Ki yolun başındayız. Daha ayrıntılı ultrasondu , tarama testleriydi , vs stresi var. Rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah hepimizeAyy canım ben de heyecanlandım bak. Hiç stres yapma hersey güzel gececek Allahın izniyle. Bizim de işimiz beklemek. Adet günü bekle bekle gelmezdi. Simdi kese, kalp atışı vs. günü gelmiyor. Saglikla gelsinler insallah..
Günaydın canim.aynı zamanda doğum gorunuyor..inşallah sağlıklı bir şekilde alırız hepimiz k uçağımız à. .bende de o gazdan çok oluyor..ayrıca ben progestan ve pruloton kullanıyorum. .bebiş asagidaymis ama kalp atışını duyduk şükür. .her doktor muayenesinde çok heyecanli yorum. .ya kötü bir şey derse diye ağzına bakıyorum doktorun..[/QUOTE
İnşallah her seferinde güzel mutlu sağlıklı haberler duyup çıkarız o odalardan
Ayy inşallah canım sağlıkli olsun da mide bulantısına bile razıyım tadini cikaramiyorim hala. 3 ay dolmadan rahat yok banaDış gebelikte alt karında şiddetli ağrı oluyor diye biliyorum. değerin de iki güne bir iki kat artmış görünüyor, bir sıkıntı yoktur inşallah
ben önce bir açlık duyuyorum tuzlu ekşili ya da acılı birşeyler yiyip geliyorum, o an o açlığım ve hevesim gidiyor, yediğim şeyi düşününce bir bulantı geliyor, sanki çıkaracakmışım gibi hissediyorum ama mide girişinde bekliyormuş gibi yediklerim . öyle bir his işte :)) bendeki şuan en yoğun belirti bu, ardında da mütemadiyen bir uyku ve halsizlik hali
onun derinde başka bir sebebi vardır herhalde değil mi canım, yoksa benim ilk gebeliğimde hiç midem kötü olmamıştı. ama sağlıklı bir gebelik yaşadım, olmayadabilir canım
Hay masallah deger hep boyle super olsun insallah :)benimde beta hcg dün itibariyle 15800 çıktı. son adet tarihine göre 5+2 haftalık doğumda 12 Mart gösteriyor çok heyecanlıyımm. kese normal ultrasonla göründü.
Bakalım iğneye hemen mi baskicaksin
Ben de hemen başladım kızlarEvet igneye hemen baslayalim dedi
Ilaci sadece kadin dogum doktoru mu yaziyor. Dahiliye ve aile hekimi de yaxiyor diye duydum dogru muBen de hemen başladım kızlar
Bilmiyorum canım raporsuz yazar mi onlarIlaci sadece kadin dogum doktoru mu yaziyor. Dahiliye ve aile hekimi de yaxiyor diye duydum dogru mu
Aynen sana aktarırım deneyimlerimi :)hayırlısı hakkında canım dene tabi balcalı memnun kalırsan devam edersin
Ağrı yok çok şükür arada bir sancı giriyor sadece o da biraz hafiflediyasasin herkesten olumlu haberler geliyor.varmi agrin sizin
Ağrı yok çok şükür arada bir sancı giriyor sadece o da biraz hafiflediyasasin herkesten olumlu haberler geliyor.varmi agrin sizin
Yani 4+4 te gitmişsin benim hesabima göre o yüzden görememiş olabilir 1 gün bile çok farkediyor moral bozmak yok çok endişe edersen başka bir dra daha git ben çalıştığım için gidemiyorum fırsatım olsa devlet hastanesindende bir doktora gitmek istiyorum çift takipB
bende salı günü gittim iki gün önce henüz kese görülmedi . 10 gün sonra gel dedi.
Vajinal ultrason da mı gördü ?