- 6 Mart 2018
- 1.572
- 3.138
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #36.601
Evet benim bebeğim de geri geri gidiyor:)önce geri gitmeyi öğreniyorlar sanırım, bizde de öyle oldu.
makine ben de fakir ı inceledim güzel gelmişti. önerebileceğin marka model varmı acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet benim bebeğim de geri geri gidiyor:)önce geri gitmeyi öğreniyorlar sanırım, bizde de öyle oldu.
makine ben de fakir ı inceledim güzel gelmişti. önerebileceğin marka model varmı acaba?
1 çay bardağı. Ancak yemiyorsa zorlanmamalıKızlar illa şu ölçüde yemeli mi ek gıda da
Merhaba benim bebeğim de yarın tam olarak 7 aylık olacak alt dişleri iyice kabardı ve birinin ucunda hafif beyazlık var, emekleme yok bizimki yuvarlanarak gidiyor istediği yere:) Yerleri sirkeli suyla silsen yeterli bence çocukların bağışıklığının gelişmesi için mikroba da ihtiyaçları varmerhaba kızlar nasıl gidiyor
bebeğim 7 aylık oldu, henüz dişimiz yok ama damaklarinda belirgin,gelecek gibi, sizlerde durum nasıl?
buarada sürünerek emeklemeye başladı, bugün mahvoldum pesinde kosmaktan, süpürge dahil yalniz bırakıp bir is yapamiyorum onu bırakıp, sanırım oyun alanı alacağım bu çit gibi olanlardan, kullanan varmı?
bir de şey soracağım, yer temizliği için buharlı mop kullanan varmı, sizce gerekli birşey mi? emeklemeye başladıktan sonra kafamı daha çok kurcalar oldu
Maşallah kilosu da çok iyi :)Bu arada bizim dişler yok halen belirti falan da yok neyse geç olsun zaten dişler:)) emekleme ve tırmanma bi yere tutununca da yürüyüş var yürüdüğünü görsem heralde çıldırırim emeklemesini bile çok seviyorum izliyorum saatlerce
Ben de 20 kg aldım 16 sı gitti şüküraynen canım çok şükür büyüyoruz bazen iş yerinde diyorumki eski halime geri döndüm ama +1 ile ,20 kilo almıştım 10 kilomuda verdim çok şşükür
9200 ayına göre çok iyi bir kilo,maşallah kafaniza takmayın.Herkese meraba maşallah dişler gelmiş ben mart annesiyken şubat annesi oldum ne zamandır takip etmiyordum burayı.. oğlum da tam 8 aylık oldu dün ve kontrole gittik boy 70 kilo 9200 baş 46cm ek gıda verdiğinden beri kilo alımı pek ii degil malesef.. 2 aydır ek gıdaya geçtik son günlerde de kabizlikla uğraşıyoruz çorba püre ağırlıklı vermeme rağmen çok zor yapiyo kakasıni
kız 9200 zayıf kalıyorsa benimki afrika bebesi ozaman :) bizimki 7 aylık kontrolde 70 cm 7.1 kiloydu. evet akranlarına göre zayıf ama gayet hareketli, konuşkan ve güleç bir çocuk maşallah. yani sağlıklı olsun da kiloyu dert etmeyin. hatta büyüme için boyun daha iyi bir ölçüt olduğunu okudum bazı yayınlarda.Sağolun kızlar çevredeki bebekler tombiş benimki zayıf kalıyor yanlarında :)) akşam zeytinyağı icirdim de yaptı allahtan ama mahvoldu yapana kadar nasıl şancı çekiyo terliyo..sadece emzirmek iyiydi yaa ek gıda hep sorunlu
Bana göre de iyi kilosu işte etraftakiler baya tombik ne anlamadım:)) zaten öyle iştahlı bi çocuk değil aman kilosu önemli değil hasta falan olmasinlar da hic çekilmiyorlar o zaman :)kız 9200 zayıf kalıyorsa benimki afrika bebesi ozaman :) bizimki 7 aylık kontrolde 70 cm 7.1 kiloydu. evet akranlarına göre zayıf ama gayet hareketli, konuşkan ve güleç bir çocuk maşallah. yani sağlıklı olsun da kiloyu dert etmeyin. hatta büyüme için boyun daha iyi bir ölçüt olduğunu okudum bazı yayınlarda.
not: sevdiği şeylerle birlikte vermeye çalışın ek gıdayı. benimki mesela yoğurt, bebe bisküvisi, meyve filan seviyor. sevmediği şeylerde içine katınca bazen kanıp güzel yiyor :)
Karcher en iyisi diye geçiyo canım ama biraz tuzlu fiyatıönce geri gitmeyi öğreniyorlar sanırım, bizde de öyle oldu.
çok sağol canim. bu ara tasarruf yapıyorum ondan vazgeçtim sirkeli su ile siliyorum yerleri, yeterli oluyor. oyun alanında oynuyor şimdilik çok yerlerde gezmiyor zaten. masraflar çok yaKarcher en iyisi diye geçiyo canım ama biraz tuzlu fiyatı
Bende merak ediyorumOto koltuğu tercihiniz ne oldu acaba?
Römer King marka vardı bizde büyüklerden kalma ona geçtik bizOto koltuğu tercihiniz ne oldu acaba?