2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    330
Ay kimsecikler kalmamış kızlar nasıl gidiyor? Ben ilk adetini oldum bu ara midem bulanıyor neden olabilir acaba emzirmeyle alakalı olabilir mi
 
Hiç kimse kalmamış. Gerçekten. Şahsen benim kız hiç durmuyor. Ne gecesi belli ne gündüzü. O yüzden fırsatım yok. Eminim ki arkdaslarinkide öyle. Neyse insallh hepsi iyidir. Grsz kızlar.
 
Kizlar sohbetinize giriyorum ama birsey sorabilirmiyim. Mamalari neyle veriyorsunuz biberonla mi? Bizim 2 hafta önce ye kadar kilo problemimiz vardi o yuzden dr mamaya baslatti. Ama ben biberonla verme hatasina düştüğüm için kizim 1 haftada meme reddi yasamaya basladi. Kaşıkla verdim alıştırma bardagi aldim şırınga ile verdim hatta eds sistemini bile denedim biveronu unutturmak icin. Şükürler olsun ki birkac gundur sanki düzeliyoruz gibi. Memeyi neredeyse hic almıyordu agzina degdigi an ac olsada yaygarayi kopariyordu. Kahroldum memeyi birakacak diye. Hep sağıp sağıp verdim ama gogsum nekadar dolu olsa da sağınca cok cikmiyordu ve mecburen mamayi artiriyordum. Kabus gibi birkac hafta yasadim.

Neyse ki umudum artti suan sirf siringayla devam ediyorum. Sagdigim sutu de mamayida onla veriyorum hatta dun hic mama vermedim. Birden kesmeyin diyorlar ama 1kez yaptim hic içmedi bende döktüm.


Merak etttigim o ki herkeste oluyormu acava biberon kullanimi sonucu meme reddi yoksa bebege gore degisiyormu siz boyle bisey yasadiniz mi? Bizimkinin birakacagi mi vardi yoksa :)

Nolur cok uzun emiyor yoruluyorm diye hayiflanmayin inanin emmemesi bin kat daha beter bisey. Hem bebegniz doymuyor agliyor hem siz emziremediginiz icin kahroluyorsunuz.

Allah hepimizin bebeklerine saglik afiyet, bizlere de bol bol süt ve emen bebekler versin :)
Canım şimdi okudum mesajı kusura bakma, ben hep biberon ile verdim benim doğduğu andan beri meme almamıştı. Hep biberon verdim. Sonra memeye alıştı şükür ama biberon nede kuru emzik meme reddine sebep olmadı, bebekten bebeğe değişiyor
 
Burada iyice bi sükunet hakim olmuş :)) bebelere Ramazan da eklenince ses soluk kesilmiş herkes de :)
 
X